![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
mhm es tieši tikko beidzu skatīties Inuyashu un skatos Bleachu. Žēl tikai, ka Inuyashas kvalitāte (zīmējumu un māksliniecisko izteiksmes līdzekļu ziņā) uzlabojās tikai pašās beigās. Žēl, bet tieši šajā ziņā man tā multene izraisa raudienu, bet visādi citādi bija baigi labā. Patīkami skatīties, lai arī kāda tā māksla būtu
![]() -------------------- |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
[/quote]
Ultramenu pa LNT rādija pirms pa RTL2 sāka rādīt SailorMoon.. to nu es skaidri zinu.. jo ar Ultramen'a sižeta līnijas atcerēšanos man iet pasmagi... kas liecina par to ka es biju pavisam sīka, bet SailorMoon es nu gan labi atceros...plus, mīnus, es sapratu ko viņi runā, un tas nozīmē ka vismaz pamatus vācu valodai zināju... [/quote] ultramens - tas tik bija brīnumgabals swap- he he he pilnīgs sviests...tad jau man likās ka tas ir shrots! bet Sailormoon skatījos gan - RTL2 - bija mans mīļakais kanāls - skatījos pēc skolas kā negudrs - tā arī iemācījos Deutch ! viss ko pa rtl2 un pro7 raadiija- patika Mila Superstar. sailor moon, futbolisti^^, kalimero kaads atceras?) kaut kas ar Neo bija kaut kaada zemuudene, labs seriaals utt... njā šitos arī atceros - man liekas futbolistiem bija nosaukums Cubaza maht spiel vai kautkā tā! Paralēli vēl skatījos poļu kanālus kautkādus kur gāja Dragonbalzz...tad arī vēlāk pa RTL2 vai citu kanālu sāka rādīt Dragonbalz..... bet pats pirmais anime man bija tas gods redzēt pa VHS kaseti, kas bija ierakstīta pirātiski un atvesta no ASV - runa bija par kautkādu pus robotu pus cilvēku , kas galināja ķipa ļaunos mafijas pārstāvjus...nez kā saucās - gribās atrast- tas bija 1992 gadā! This post has been edited by Seto: Nov 13 2007, 11:12 -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Santeroel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-February 07 From: Rīga mīnus 33 kilometri ![]() |
QUOTE bet Sailormoon skatījos gan - RTL2 - bija mans mīļakais kanāls - skatījos pēc skolas kā negudrs - tā arī iemācījos Deutch ! daam, vēl viens, kurš iesāka tieši ar RTL2 ![]() bet, ja nu īsti godīgi, pie animēm es pievērsos pirms mazliet vairāk kā diviem gadiem, kad pēc "Elfen Lied" noskatīšanās nejauši uzdūros "Ouran High School Host Club", kura vēl šodien ir mana mīļākā anime. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
sen tik sen bij tas laiks... nesen nejauši uzraku vienu no senākajām, ko esmu redzējusi, kad biju pavisam sīka - Star Blazers
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Star Blazers ir amīšu adaptācija seriālam Space Battleship Yamato
-------------------- Press any key to continue
|
EdZ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 4-January 08 ![]() |
Pati pirmaa bija Dragon Ball Z pa RTL 2 (Stulbi ka vaaciski bija xD) bet tad man bija kaut kaadi 12 gadi un veel nerubiiju kas Anime ir ^^ ... Taa nopietni piekjeeros 16 gadu vecumaa Tas bija pagaajusho gadu xD ... Skatiijos ja nemaldos Dragon Jade vai kaut kaa tamliidziigi ... Un tad aizgaaja .. I need more utt xD ...
-------------------- ![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Pirmais anime man bij tradicionālais Dragon Ball pa RTL 2! Tad tur pa vidu figurēja arī One piece. Bet pirmo reizi tā pa īstam iepatikās Anime kad noskatījos Vampire Hunter D moviju.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mhm es tieši tikko beidzu skatīties Inuyashu un skatos Bleachu. Žēl tikai, ka Inuyashas kvalitāte (zīmējumu un māksliniecisko izteiksmes līdzekļu ziņā) uzlabojās tikai pašās beigās. Žēl, bet tieši šajā ziņā man tā multene izraisa raudienu, bet visādi citādi bija baigi labā. Patīkami skatīties, lai arī kāda tā māksla būtu ![]() nez, man laikam InuYasha patika vienlīdz labi visā garumā. Pirmoreiz pēc animes beigām esmu pieķērusies mangas lasīšanai. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
I-mons^^ |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 14-January 08 ![]() |
DBZ...... mmmmm mans pirmais anime
![]() man pat kaartis bija par viniem ![]() ![]() |
hinatara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 1-August 07 ![]() |
Mana pirmā anime, tad, kad es zināju, ka tā ir anime, nevis multenes kā man šķita bērnībā, bija Trinity Blood... Mani draugi joprojām brīnās kā es pēc šāda pirmā priekšstata par animēm, joprojām skatos animes ar lielu aizrautību. Pieņemot faktu, ka otrā anime, ko es skatījos bija Elfen Lied...
-------------------- |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
njā elfen lied - ar vienu elpas vilcienu noskatījos visas sērijas pēc kārtas un ne sazvanāms, ne pamanāms pārējai pasaulei tajās 24 h es nebiju...
![]() ![]() ![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es tik sen neesmu bijusi forumā, ka neatceros, vai esmu te jau kaut ko rakstījusi...
Nu jā.. Es būtībā neatceros, kas bija ātrāk - Gonšik Spidi vai Ultramens.. Bet nu anime kā apzināta bija Candy Candy (kurai es neredzēju pēdēju sēriju, omfg, tas mani vajās visu mūžu!!!).. Un anime, ko es skatījos jau ar otaku cienīgu apsēstību bija, protams, Sailormoon (man žēl manu vecāku, kuriem bija jāieraksta man sēijas katru sestdienu/svētdienu 7.00 no rīta, kamēr es kaut kur vazājos pa draugiem..) -------------------- ![]() |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
pirmā anime, kuru noskatījos no viena gala līdz otram bija Spiral. tā joprojām ir viena no manām mīļākajām animēm.
atceros, ka tolaik vēl neko nezināju par torentiem, skatījos un lejuplādēju no stage6.divx.com ![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
pats pirmais anime ko es biju redzējis, bija ''Принцесса Подводного Царства'' (piedodied, nezinu kā latviski saucas šī anime) 90 gadu sākumā vēl uz melnbaltā televizora, no sākuma redzēju pa krievu tv un pēc tam pa LTV-1.
vēlak bija RTL-2, Attack No-1(Mila Superstar), Lady Oscar, Sailor Moon(žel ka vecāki nedeva skatīties līdz galam šo anime) ^___^ pirmais anime kas aizrāva mani anime pasaulē bija Sailor Moon ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Parasti AniDB spēj palīdzēt, ja vajag noskaidrot kādas anime alterntīvos nosaukumus.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |