IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

13 Pages V « < 10 11 12 13 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jusu pirmais anime?, Kas tiesi patika sajas filmas?
FuschichO
post Nov 12 2007, 21:15
Post #166

Tennou

Group: Chuunin

mhm es tieši tikko beidzu skatīties Inuyashu un skatos Bleachu. Žēl tikai, ka Inuyashas kvalitāte (zīmējumu un māksliniecisko izteiksmes līdzekļu ziņā) uzlabojās tikai pašās beigās. Žēl, bet tieši šajā ziņā man tā multene izraisa raudienu, bet visādi citādi bija baigi labā. Patīkami skatīties, lai arī kāda tā māksla būtu smile.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Seto
post Nov 13 2007, 11:11
Post #167

Danshaku

From: Riga

[/quote]
Ultramenu pa LNT rādija pirms pa RTL2 sāka rādīt SailorMoon.. to nu es skaidri zinu..
jo ar Ultramen'a sižeta līnijas atcerēšanos man iet pasmagi... kas liecina par to ka es biju pavisam sīka, bet SailorMoon es nu gan labi atceros...plus, mīnus, es sapratu ko viņi runā, un tas nozīmē ka vismaz pamatus vācu valodai zināju...
[/quote]

ultramens - tas tik bija brīnumgabals swap- he he he pilnīgs sviests...tad jau man likās ka tas ir shrots!
bet Sailormoon skatījos gan - RTL2 - bija mans mīļakais kanāls - skatījos pēc skolas kā negudrs - tā arī iemācījos Deutch !

QUOTE(bullmatari @ Jun 14 2007, 13:01) *

viss ko pa rtl2 un pro7 raadiija- patika Mila Superstar. sailor moon, futbolisti^^, kalimero kaads atceras?) kaut kas ar Neo bija kaut kaada zemuudene, labs seriaals utt...

njā šitos arī atceros - man liekas futbolistiem bija nosaukums Cubaza maht spiel vai kautkā tā! Paralēli vēl skatījos poļu kanālus kautkādus kur gāja Dragonbalzz...tad arī vēlāk pa RTL2 vai citu kanālu sāka rādīt Dragonbalz.....

bet pats pirmais anime man bija tas gods redzēt pa VHS kaseti, kas bija ierakstīta pirātiski un atvesta no ASV - runa bija par kautkādu pus robotu pus cilvēku , kas galināja ķipa ļaunos mafijas pārstāvjus...nez kā saucās - gribās atrast- tas bija 1992 gadā!

This post has been edited by Seto: Nov 13 2007, 11:12

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
Santeroel
post Dec 10 2007, 20:30
Post #168

Heimin
*

From: Rīga mīnus 33 kilometri

bet Sailormoon skatījos gan - RTL2 - bija mans mīļakais kanāls - skatījos pēc skolas kā negudrs - tā arī iemācījos Deutch !

daam, vēl viens, kurš iesāka tieši ar RTL2 biggrin.gif vēl tagad atceros, kā skatījos to caurām dienām un mēģināju atdarināt viņu kustības *shame, shame*

bet, ja nu īsti godīgi, pie animēm es pievērsos pirms mazliet vairāk kā diviem gadiem, kad pēc "Elfen Lied" noskatīšanās nejauši uzdūros "Ouran High School Host Club", kura vēl šodien ir mana mīļākā anime.

--------------------
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums
+Quote Post
Tenma
post Dec 12 2007, 01:09
Post #169

Hakushaku

From: in your shadow...

sen tik sen bij tas laiks... nesen nejauši uzraku vienu no senākajām, ko esmu redzējusi, kad biju pavisam sīka - Star Blazers dry.gif atcerējos, ka ir redzēta smile.gif

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
Taka
post Jan 9 2008, 17:50
Post #170

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Star Blazers ir amīšu adaptācija seriālam Space Battleship Yamato

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
EdZ
post Jan 9 2008, 20:24
Post #171

Jinushi
**

Pati pirmaa bija Dragon Ball Z pa RTL 2 (Stulbi ka vaaciski bija xD) bet tad man bija kaut kaadi 12 gadi un veel nerubiiju kas Anime ir ^^ ... Taa nopietni piekjeeros 16 gadu vecumaa Tas bija pagaajusho gadu xD ... Skatiijos ja nemaldos Dragon Jade vai kaut kaa tamliidziigi ... Un tad aizgaaja .. I need more utt xD ...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taison
post Jan 9 2008, 23:06
Post #172

Samurai

Pirmais anime man bij tradicionālais Dragon Ball pa RTL 2! Tad tur pa vidu figurēja arī One piece. Bet pirmo reizi tā pa īstam iepatikās Anime kad noskatījos Vampire Hunter D moviju.
+Quote Post
Tenma
post Jan 11 2008, 13:51
Post #173

Hakushaku

From: in your shadow...

QUOTE(FuschichO @ Nov 12 2007, 20:15) *

mhm es tieši tikko beidzu skatīties Inuyashu un skatos Bleachu. Žēl tikai, ka Inuyashas kvalitāte (zīmējumu un māksliniecisko izteiksmes līdzekļu ziņā) uzlabojās tikai pašās beigās. Žēl, bet tieši šajā ziņā man tā multene izraisa raudienu, bet visādi citādi bija baigi labā. Patīkami skatīties, lai arī kāda tā māksla būtu smile.gif

nez, man laikam InuYasha patika vienlīdz labi visā garumā. Pirmoreiz pēc animes beigām esmu pieķērusies mangas lasīšanai.

--------------------
IPB Image
Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars
kaut kas absurdi ģeniāls!
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
+Quote Post
I-mons^^
post Jan 15 2008, 00:02
Post #174

Heimin
*

DBZ...... mmmmm mans pirmais anime smile.gif
man pat kaartis bija par viniem biggrin.gif biggrin.gif he lol
+Quote Post
hinatara
post Jan 17 2008, 16:57
Post #175

Heimin
*

Mana pirmā anime, tad, kad es zināju, ka tā ir anime, nevis multenes kā man šķita bērnībā, bija Trinity Blood... Mani draugi joprojām brīnās kā es pēc šāda pirmā priekšstata par animēm, joprojām skatos animes ar lielu aizrautību. Pieņemot faktu, ka otrā anime, ko es skatījos bija Elfen Lied...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Seto
post Jan 18 2008, 11:36
Post #176

Danshaku

From: Riga

njā elfen lied - ar vienu elpas vilcienu noskatījos visas sērijas pēc kārtas un ne sazvanāms, ne pamanāms pārējai pasaulei tajās 24 h es nebiju...smile.gif Nez ir pāris mani kolēģi , kas pateicoties man arī tagad ir aizrāvušies ar anime. ph34r.gif Zinu cilvēkus kuri noskatījušies elfen lied un Berserk - tagad tikai tādas velk un skatās aizvietojot filmas...smile.gif

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
+Chibi+
post Jan 20 2008, 18:51
Post #177

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Es tik sen neesmu bijusi forumā, ka neatceros, vai esmu te jau kaut ko rakstījusi...

Nu jā..

Es būtībā neatceros, kas bija ātrāk - Gonšik Spidi vai Ultramens.. Bet nu anime kā apzināta bija Candy Candy (kurai es neredzēju pēdēju sēriju, omfg, tas mani vajās visu mūžu!!!).. Un anime, ko es skatījos jau ar otaku cienīgu apsēstību bija, protams, Sailormoon (man žēl manu vecāku, kuriem bija jāieraksta man sēijas katru sestdienu/svētdienu 7.00 no rīta, kamēr es kaut kur vazājos pa draugiem..)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Miyako
post Feb 21 2008, 12:47
Post #178

Jinushi
**

pirmā anime, kuru noskatījos no viena gala līdz otram bija Spiral. tā joprojām ir viena no manām mīļākajām animēm.
atceros, ka tolaik vēl neko nezināju par torentiem, skatījos un lejuplādēju no stage6.divx.com biggrin.gif
+Quote Post
aruka_sei
post Oct 17 2011, 22:46
Post #179

Arheologs

From: Latgale, Dagda

pats pirmais anime ko es biju redzējis, bija ''Принцесса Подводного Царства'' (piedodied, nezinu kā latviski saucas šī anime) 90 gadu sākumā vēl uz melnbaltā televizora, no sākuma redzēju pa krievu tv un pēc tam pa LTV-1.
vēlak bija RTL-2, Attack No-1(Mila Superstar), Lady Oscar, Sailor Moon(žel ka vecāki nedeva skatīties līdz galam šo anime) ^___^
pirmais anime kas aizrāva mani anime pasaulē bija Sailor Moon wub.gif ,pēc šīs anime sāku ļoti interesēties arī par citām foršām anime ^___^

--------------------
+Quote Post
Niks
post Oct 21 2011, 21:25
Post #180

Lira member

Parasti AniDB spēj palīdzēt, ja vajag noskaidrot kādas anime alterntīvos nosaukumus.
+Quote Post

13 Pages V « < 10 11 12 13 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:39