IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

13 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jusu pirmais anime?, Kas tiesi patika sajas filmas?
anishuara
post Apr 30 2005, 12:49
Post #31

Hakushaku

Group: Chuunin
From: somewhere deep inside

QUOTE(FaNtA @ Apr 28 2005, 21:07)
PIRMO  wub.gif es redzēju kaados 4 gados, un tas bij fāterim video kasetee par kkaadiem robotiem un skaistaam meiteneem rolleyes.gif bet diemzeel bez nosaukuma, un paarus gadus atpakaļ centos viņu atkal dabuut, bet meklējumi bija bez rezultaatiem unsure.gif
*

vismaz pastasti ka tas izskatijas tad varbut kopigiem spekiem dabusim to roka... biggrin.gif

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
GunMetaL
post May 6 2005, 01:25
Post #32

hentai lion

From: ZAFt headquarters

heh tie bij gungam wing uz halavu novilku no neta joka pēc un tagad es animes atkarīgs
+Quote Post
anishuara
post May 13 2005, 21:59
Post #33

Hakushaku

From: somewhere deep inside

gadas ta sanak vienmer..... happy.gif no sakuma saka man vienalg, bet kad atrod ko ipashu tad uzreiz klust atkarigs..... +_+
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
image
+Quote Post
Naktspukjiite
post May 17 2005, 09:47
Post #34

ecchi nāve

Pirmā anime - nosaukumu vairs neatceros, bet sižets bija aptuveni tāds: mazu meiteni adoptēja pāris, kas izmisīgi vēlējās dēlu. Adoptēta meitene regulāri grima savos sapņos, iedomājās kaut ko nereālu. Viens skats no filmas: meitene brauca caur kaut kādu ābeļu aleju un sapņoja par to, kā krīt ābeļu ziedi un viņa pati tur kaut kur pa vidu grozās.

*paldies Zenofeksam, kas atgādināja par šo animi savā lekcijā*
+Quote Post
PHz
post May 20 2005, 14:41
Post #35

Jinushi
**

Es arī sāku ar Ghibli... pati pirmā bija Spirited Away, tad Nausicaa, Mononoke-hime u.t.t. Filmas vienkārši aizgrābjošas, ar tādu fantāzijas lidojumu un emocionalitāti, kādu nekur agrāk nebiju redzējis. "I was hooked", tā teikt. Tajā laikā, kad vācu un skatījos visas Ghibli filmas pēc kārtas, dzīvoju kā pasakā.
Tad ķēros pie kanoniskajiem sci-fi meistardarbiem (Akira, Ghost in the Shell...), un pēc tam jau panesās seriāli - sākot ar Cowboy Bebop (MĪLU) un beidzot ar Elfen Lied (dīvaini tie japāņi, dīvaini...)
+Quote Post
Janus
post May 20 2005, 15:02
Post #36

CLRAWE

From: Soul society

Mans pirmais anime bija "Batle OX-01" biggrin.gif
Man vins ts iepatikas ka es vinu noskatijos kadas reizes 20-25 pec kartas. tongue.gif

--------------------
+Quote Post
tostermaize
post May 20 2005, 17:39
Post #37

Shishaku

From: Riga

laikam kedy kendy vai kas uz to pusi preciizi neaceros nosaukumu tongue.gif

--------------------
image
+Quote Post
-kumori-
post May 20 2005, 18:17
Post #38

Shishaku

From: 【 My Own Paranoia 】

Tiko ... Stastz par zobenvali un forshu meiteni, kas piedzivoju super piedzivojumuz biggrin.gif biggrin.gif Es biju stara, kad to skatijos [3reizes] ... Un kops ta laika mani milakie dzivnieki ir zobenvali cool.gif

--------------------
IPB Image
。・:*:・゚★ homeless maniac || IPB Image || MySpace || Gaia || Fotolog || Life couldn't get better! ☆彡.。・:*:・
[ ♥ my.icon.owned.by.steph.and.blinkie.by.cheryl: SJ*FH ♥ ]
+Quote Post
Ayumi
post Jun 3 2005, 16:10
Post #39

Kyuuketsuki

Mana Pirmaa anime bija anna no zalajiem jumtiem, tas bija loti sen.man bija tikei 4-6 gadi,es katru riitu ceelos to skatiities pa televiizooru, uzmodinot vissu gimeni(manam lielajam braalim isteikti riebaas shii anime)taa anime gaaja 7 no riita, pa tv3(to agraak sauca citaadaak!).
bet tad seerijas beidzaas.braalis liiksmoja,es beedaajos! sad.gif
jau 10 gadu vecumaa es biju pokemonu un digimonu fans,un necik ilgs laiks nepagaaja liidz man tas viss bija liidz kaklam.
pirms pusgada, lielais braalis man paradiija Gundam SEED un kops taa laika,es no visaadaam animeem kuras vien redzu(hellsing, Gundam seed/destiny,full metal panic fomuffu)nevaru atlipt!
Braalis reti lauj man skatiities kaadu vina anime,un esesmu beediiga! sad.gif
AK SIS SALDAIS GREEKS!

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Winry
post Jun 3 2005, 21:58
Post #40

Shishaku

Nu es savupirmo anime redzeeju jau sen....(kad vēl nebija TV3) nosaukums bija laikam Candy Candy vai kaut kas tāds! biggrin.gif

Tad jau man šis seriāls patika , bet tagad tēmēju uz kaut ko labāku!!! cool.gif

image

image

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
GunMetaL
post Jun 3 2005, 23:03
Post #41

hentai lion

From: ZAFt headquarters

nu vispar es jau paaraak preciizi neuzrakstiju savu pirmo bez zinu to ka man bij 3 gadi un tas bij kautkas liidziigs ultramen.... veelaak sekoja jau peec 11 gadiem kad man bij 14it un tie bij gundami bet tas jau cits stasts biggrin.gif
+Quote Post
Andiigais
post Jun 3 2005, 23:29
Post #42

Jinushi
**

From: Ogre, Riiga

nu mans piramis kau kas liidziigs ultrameam... bet kad nopietnaak saaku aizrauties, tas piramis bij The Wonderful days un Naruto
+Quote Post
rebel
post Jun 4 2005, 14:49
Post #43

Shishaku

From: artifical life

man liekas,ka man bija kaadi 6gadi un tad es skatiijos "candy candy"... pateicoties shim seriaalam iemaaciijos plxt lajkus 24 h sisteemaa happy.gif (13,14uttt.,newis 1 dienaa,2 dienaa utt.) pa dienu gaidiiju,kad buus un ik peec pusstundas jautaaju : ilgi weel? mana babinja ar' skatiijaas..es skalji raudaaaju un dusmojos,ka beidzaas un wajrs neraadiija.. sad.gif man pat liekas,ka es peedeejo seeriju neredzeeju...heh,patiesiibaa jaw lajkam peectam daudzko pa kkaadiem kriewu kanaaliem redzeeju,tik tad man nebija nekaadas nojeegas par anime,bija wnk - "multenes". un waardu 'anime' uzzinaaaju un apjautu tikai tad,kad piesleedza kabeli un saaku skatiities rtl2. un, protams,kad noskatiijos "spirited away", biju wnk staraa un..nju,wiss sapluuda un es kljuwu par to,kas esmu - kko liidziigu otaku.. biggrin.gif

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
Iori Yagami
post Jun 8 2005, 23:33
Post #44

Danshaku

Group: NERV
From: I'm happy in the otaku

Mans pirmais anime bija DBZ. Tagad man tas patik tikpat daudz ka agrāk tongue.gif

--------------------
I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+

IPB Image
Tsuki o miru tabi omoidase
+Quote Post
Sērfijs
post Jun 9 2005, 00:42
Post #45

Shishaku

Group: ALK

Tagad īsti nepateikšu, kas bija agrāks Ultramens vai Speedijs gonšiks, laikam tā viņu sauca, bet tā, ka nopietni pieķeros animei, pirmais bija parastais DragonBall un Beast Wars.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post

13 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:00