![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
mana pirma anime bija Sailormoon, to es saku skatities kad bernu darza gaju =), es pat atceros kak raudaju pie katras sezonas beigam, un velak aizgaja DBZ,One Piece, un velak man viens pateica "ej zini ko nem anime paskaties", un no tas reizes kad vins man iedeva dazas anime paskatites esmu kluvis par sitadu atpalikusu duracinu...
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Man (tā kā laikam baram no citiem cilvēkiem) 1. bija Sailermoon. Es jau kopš 5, 6 gadu vecumu uz RTL2 skatos gandrīz visas pēc kārtas, tāpēc visas anime fanātikas attīstījās gadu gaitā.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Es arii pirmo redzeeju Sailor Moon.
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
re es dabuuju bildiiti no savas pirmaas animes''anna no zalajiem jumtiem''
![]() oh my gosh! cik diivaini. p.s'- tikei tagad pamaniju ka annai smadzenes bish pa lielu. anime pati pa sevi ir veca-1979.gads. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Aha es ari atceros =)))
Es atceros ka es skatijos katru dienu Sailormoon serijas, gandriz nevienu neizlaidu, runajot pa Ziemassvetkiem, es atceros kad vecaki egli atveda majas kamer vini lika egli, es skatijos SM movies, es raudaju beigas, jo tolaik SM bija mana milakais serials... Paldies RTL2 =))) |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
es atceros, ka arii diesgan sen redzeeju nedaudz kadrus no Sailor moon.
Nezinu, ja tas nebija Sailor moon tad nevienu tik liidziigu animi nezinu. p.s- atceros kaa manai maasicai nopirka Sailor moon kraasojamo graamatu, un es biju greizsirdiiga. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Grūti teikt pat neatceros vai Ultraman vai kaut kas ko rādija pa RTL kanālu ļoti sen, bet pirmā reize kad apzinājos, ka skatos animi bija kādā 2000.g pa VOX rādija Spriggan un nedēļu vēlāk X-The movie.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(anishuara @ Apr 25 2005, 22:44) ir labi atcereties to kas liek lidot, vai ari tas kas tiesham patik... gan jau atceresies to anime jo es ari aizmirsu viena anime nosaukumu kur stasts bija par bralien kuri vareja parversties par pukiem un pectam nonaca kautkada paligona... ![]() tas ir forsh amine bet es neatceros ka tas saucas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
![]() ![]() Speed racer Galaxsy express ![]() ![]() Flying ghost ship ![]() Puss in boots Gundam -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nemaz ne tik sen, kaadi 3 gadi jau buus, braalis man atveda Love Hina. Noskatiijos vienu seeriju un saslimu. Kameer vinjsh citas animes atveda es Love Hina kaadas reizes triis chetras jau biju noskatiijies.
Protams jau pirms tam galiigi mazinjsh skatiijos Ultramenu un jau ieprieksh piemineeto Anuu no Zaljajiem Jumtiem, bet taada ekstra kaa sateliits gan man nebija taa kaa... -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
hmmm... tagad jaadomaa... saakaas laikam taa...
1. Sailor Moon... 2. POKEMONI ![]() ![]() 3. Digemoni 4. Yu - Gi - Oh ![]() Kaut kur pa vidu mani apgaismoja (za4peedinja ir shis varonis... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Huh, laikam jau pati pirmā anime, ko esmu skatījusies, būs Sailormoon. Tad man bija kādi 10 gadi. Mani tajā visā aizrāva neparastie piedzīvojumi un, protams, stils, kādā tas viss tika pasniegts un zīmēts. Paralēli Sailormoon skatījos Digimon, kas mani arī aizrāva ar saviem notikumiem. Protams, bija arī Ultramens!
![]() ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sailor Moon |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mans 1. anime bija Sailor Moon
![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Ha! Es ar pirmo redzēju Sailor Moon... RTL2 forever!!!!
![]() Nu pēc tam poke/digi un yugi... Annu no zaļajiem jumtiem ar redzēju... Ummm... kas tad vēl... Tagad īsti nevaru atcerēties... DBZ arī redzēju un... ummm... viena Anime ar baigo action, tikai neatceros galīgi vairs... -------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Mans primais anime bija laikam dragon ball un lupin part 1, ja man atminja nevilj. Tie bija labi laiki, kad atnaacu no skolas iesleedzu sateliitu un tieshi saakaas animes un gaaja kaadas 3 h. Nebija par neko jaaraizeejas, a taga tik jaalaadee un jaalaadee, ja ko normaalu grib redzeet...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 10:08 |