![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
mana 1 anime bija Candy Candy....atceros kad es katru reizi gaidīju šo anime..ah jā man arī bija džemperis ar viņas bildi un uzrakstu Candy Candy..
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nu,man,kā jau vairumam,bija 1mais Sailor Moon,bet es biju braša-raudāju tikai beigu sērijās
![]() ![]() ![]() pēc tambija Kamikaze-Kaitou Jeanne (priekš manis-arī sirdi plosošs gabals),tad-Candy Candy,tur es nobimbājos gandrīz katru dienu,vienmēr skatījos un no rītiem atkārtojumu arī.. tad bija X utt...nu ja ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mana pirmā anime bija Pokemoni, man ļoti patika pikachu.
-------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Šķiet, pirmā anime, kuru es redzēju, bija Ultramens, taču tas bija tik sen, ka varbūt kļūdos. Kas ir anime, uzzināju skatoties Angel Sanctuary pa VIVA pirms vairākiem gadiem. Pēc AS sāku skatīties arī citus raidījumus vāciski, Šķiet, tieši dēļ anime šogad rajonā vācu valodā biju piektajā vietā (vai arī kāds vienkārši sajauca rezultātus
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Cik es atceros man pirmais bija Speed racer Mach 5. Viņa dēļ mobos agri no rīta ap 7:00.
-------------------- |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Es pirmo redzēju kaut kādu dīvainu action anime, varbūt ka tas bija tas pats ultramens...
![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mana pirma anime filma bija Princese Mononoke,
![]() nu un ka es jau rakstiju DBZ bija mans pirmais anime serials.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Kādā citā topikā ievēroju bildes, kas atsaucās tieši uz to pirmo animi, ko agrāk rādija pa kādu no lv kanāliem un kura man tik šausmīgi patika. Cik noprotu sauca Candy Candy. Tagad drīzumā vajadzētu pameklēt vai kur internetā var dabūt sērijas un atkārtoti noskatīties, jo sižeta līniju es vispār neatceros.
-------------------- ![]() |
Silvana |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-May 05 From: Rīga... ![]() |
man laikam pirmaa bija candy candy, tad naaca wedding peach, sailor moon utt.
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Sailor Moon... aaaah... the painfull memories.. aaaahh....
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Urotsukidoji/Meha anime
-------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ja taa godiigi, - redzeeju framgentinju no SM, bet man kautkaa nepatika, peec tam redzeeju Kamikaze Kaitou Jeanne, un taa laikam bija taa iistaa
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Tomoko: Sep 23 2005, 07:12 |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Oh, atcerējos... Kad pa TV3 rādīja pirmos Digimonus, es cēlos sešos no rīta, lai tikai redzētu!
![]() Man ļoti, ļoti patika! Pat soundtrack likās labs... Digimon, digimon monsters... ![]() Jā, SailorMoon es skatījos, kad man bija kādi 6/7 gadi! Sēdēju laukos pie omas, un lūrēju RTL2... ![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
weeeee jauki 6 no rita.... >.< tas laikam bija ta verts....
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
OFFTOP
6.os no riita i veerts saakt opohmeljatsa, lai darbaa rokas nedrebeetu ;> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |