![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Woi... Kad raadiija tos pirmos digimonus... man baigi patika! Es pat vienreiz saaku raudaat tajaa dziesminjaa. Ne jau no skumjaam. Nu... bet es biju maza
![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Church @ Sep 15 2005, 18:46) katrs runa par to kas vinjam tuvak sirdij... ![]() -------------------- |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Par beerniibu gan neko neatceros. Tas bij sen un taa nav taisniiba.
![]() Pirmaa ko noskatiijos laikam bija Princess Mononoke, kad to raadiija pa LTV1, bet par manu animju skatiishanos laikam jaavaino Mr. Roze, kursh mani saslimdinaaja ar Last EXILE. ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Nu taču, tad es biju Digimon fans! *sāk dziedāt soundtracku*
Es tāpat parasti ceļos sešos... ![]() -------------------- |
Ginji |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
MA jau arī laikam bija ULTRMEN.. bet tas bija sen.
![]() Ulramen es gan tā īti neatceros kas tur notika bet atceros ka tas bija Foeshi ![]() doublepost joined by lastguru This post has been edited by lastguru: Sep 21 2005, 01:16 -------------------- ![]() |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
to es atceros...mans pirmais anime bija sailormoon ko raadiija pa rtl2...ak vecie labie laiki ^^
![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(kaitou-lala @ Sep 20 2005, 15:50) ka es tevi saprotu... tie labie laiki... ![]() ![]() -------------------- |
Freya |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 13-September 05 From: Beyond the reach of your hand... ![]() |
mana pirmā anime bija Sailor Moon....nju vēl baigi sen atpakaļ Pokemoni un Digimoni...
![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Es neatceros savu pirmo anime, iespeejams ka tie bija Pokemoni, varbuut agraak veel ko biju redzeejis... bet taada otaku-buushana saakaas laikam ar Hikaru no Go.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Soleil Elfy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-September 05 ![]() |
Grūti atcerēties kura tieši bija mana pirmā anime - laikam jau Sailor Moon, bet vienlaikus es arī skatijos Candy Candy, un arī Cat's Eye!!! Kad noskatijos Sailor Moon nobeiguma sēriju esmu raudājusi, bet dažreiz vienkārši skatoties Sailor Moon uznāca raudiens jo šī anime bija tiešām ļoti romantiska
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(Soleil Elfy @ Sep 25 2005, 14:04) luk ko es uzskatu par istu Otaku... es tevi ta saprotu, jo Sailor Moon pedeja serija raudaju ka 3 udenskritumi... ![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Soleil Elfy @ Sep 25 2005, 14:04) Nu sho gan gruuti buutu par animi. Laikam bija no Ameikas puses. Devil man, Heroic legend of Arislan, Dragon kings. -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(anishuara @ Sep 25 2005, 16:02) luk ko es uzskatu par istu Otaku... es tevi ta saprotu, jo Sailor Moon pedeja serija raudaju ka 3 udenskritumi... ![]() Kas tad tur tik beediigs? Galevenai varonei Trej'aadinjas nopleesa, Trej'asintinjas notecinaaja? -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 25 2005, 18:59) QUOTE(anishuara @ Sep 25 2005, 16:02) luk ko es uzskatu par istu Otaku... es tevi ta saprotu, jo Sailor Moon pedeja serija raudaju ka 3 udenskritumi... ![]() Kas tad tur tik beediigs? Galevenai varonei Trej'aadinjas nopleesa, Trej'asintinjas notecinaaja? es uzskatu to par otaku tapec ka vinjai patik forshi anime un tapec ka vinja var tos daudz skatitiez nevis tapec ka sailor moon cieta par daudz ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Hmmm, Mana pirmaa anime bija Sailormoon kaa vairumam. Peec tam Wolf's Rain un Chobits.
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |