IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

13 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jusu pirmais anime?, Kas tiesi patika sajas filmas?
Kazuki
post Sep 25 2005, 19:49
Post #91

Hakushaku

Group: Chuunin

oi skatiijos visu shito anime saraxtu un atcereejos ka daudzas esmu no taam redzeejusi.... biju jau pilniigi aizmirsusi par taadu ultramenu, candy, annu no zaljajiem jumtiem un motopeleem..... atminjas atminjas... nu u8n tad veel protams sailormoon veel tagad atceros kaada bija shkrobe kad lielaakajai daljai no shiim animeem neredzeeju beigas. dry.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ghoul
post Sep 25 2005, 19:51
Post #92

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(dark_angel @ Sep 25 2005, 19:49)
un motopeleem..... atminjas atminjas...
*

tieshaam atvainojiet par spamu bet lai visi zin MOTOPELES NAV ANIME
+Quote Post
Kazuki
post Sep 25 2005, 20:12
Post #93

Hakushaku

piedod ja gadiijumaa aizvainoju tevi ar sho textu. galu galaa es sho multeni skatiijos pirms vairaak nekaa 10 gadiem un sho ieraxtiiju te tikai taapeec, ka kautkur te pirmstam biju redzeejusi so nosaukumu. dry.gif nu labi whatever.... kljuudiities ir cilveeciigi.( arii es atvainojos par textu nevietaa.)
+Quote Post
K@fs
post Oct 25 2005, 09:29
Post #94

Jinushi
**

From: Ogre

hmmm motopeles biggrin.gif. Mana pirmā anime bija Ninjas Manuscripts!

--------------------
image
+Quote Post
GoldLeader
post Oct 27 2005, 22:00
Post #95

Magepunk
**

From: The Holy Vault 13

No seriāliem laikam Angelic Layer, bet visa fanošana sākās ar Trigun. Bet pats pirmais tomēr bija jau neeksistējošajā Japāņu Valodas un Kultūras Visusskolā, kur mums japāņu valodu no mijazaki darbiem mācīja...ehh...happy times! biggrin.gif

--------------------
Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote
+Quote Post
Fatalis
post Oct 28 2005, 16:21
Post #96

Jinushi
**

Hellsing pa Viva bija pirmā man.

--------------------
+Quote Post
Alexiel aka Organic Angel
post Nov 13 2005, 22:45
Post #97

Jinushi
**

From: Latvia

It may sound stupid, but my first anime was Sailor Moon. I am already for 10 years fan of anime and manga. have seen so much, but actually read even more.
+Quote Post
harpy
post Nov 14 2005, 01:51
Post #98

Lira member

From: citur

ghe, pirmaa portams ka Sailormoon laugh.gif un tad veel kautkaadas ko es skatiijos 5-6 gad vecumaa franchu valodaa un man nav ne mazaakaas noajautas kaa vinajs sauca, un tad protams anime, kas bija nelicenzeeto vidiokaseshu beigaas, kur ptotams ar nu nekaa noskauma nebija. Dash, vele bija tas Transformers he he he, agraka shams likaas baismi labs, ne ?
kas man vinjaas patikaas? Hmz, laikam jau tas, ka vinjas nebija eziitis iglaa vai toms un dzherijs, lai gan ziitim miglaa ar nav ne vainas, bet tadas atklaasmes naka tik a gadiem laugh.gif Tas buutu kaapeec es skatiijos sailormuun un taas franchu muultenes, bet nelicenzeeto kvideokaseshu beigaas taas muultenes...hmz diviit, kas tur bija pa asninspirtiim un personiibas daliishanaas un saizn kas tik veel neev, bet nu taas asinspirtis man laikam vislabaka patika ph34r.gif spilgtaakaa aino ko atceros, seezh puisis saspiedis savu galvu parkaa zem laternas start standara anime kruuminjiem un tiko pacelj acis taa vinjam priekshaa plash plash lauks noshkjaidiits a asiniim...nu un tad saakaas smadzenju skaloshana, kas maziem beerniem atminjaa tik labi kaa asinspirtis nepaliek sad.gif laugh.gif
Un protams peec taam naaca atkaartotais sailormoon un dragonbal un kas tur veel, nju viss standarts kas naca pa pro7 vai kuru tur vaacu TVkanaalu....

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post
Asferot
post Nov 28 2005, 14:00
Post #99

Heimin
*

From: Deep cave somwhere far away!

Mana pirmaa anime. Tikai tagad es to atceros. Taa bija candy candy
imagebiggrin.gif

--------------------
Nothing that happens in the world is a coincidence!
Ewerything is HITSUZEN!
+Quote Post
Blackout
post Nov 28 2005, 15:58
Post #100

Gimme More

From: Riga

heh, memories... mans pirmais anime bija Pokémoni rolleyes.gif un nemaz nav tik sen. tikai 6 gadus atpakalj... >_>

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Dead Star
post Nov 28 2005, 16:57
Post #101

Shishaku

From: the other side of the Gate

Pirmā anime,ko skatījos arī bija Candy,Candy ( kā izrādās smile.gif ) ,jo tiešām par tādu biju galīgi aizmirsusi,lai gan arī tagad sižetu ne īpaši atceros ,jo, kad skatījos Candy,Candy biju tiešām maziņa , bet pirmā anime , ko skatoties apzinājos,ka tā ir anime, bija Sailor Moon pa RTL II vācu valodā, no kuras tobrīd nebija ne kādas lielās sajēgas , bet tieši ar Sailor Moon man arī iepatikās anime ..nu jā, tā jau arī ir tāda bērnišķīga savā ziņā, bet man tik un tā joprojām tā patīk, kaut vai tā iemesla dēļ, ka tā bija pirmā anime rolleyes.gif ...
+Quote Post
NOAR
post Dec 7 2005, 18:12
Post #102

Samurai

From: Latvia

Pirmo anime sevišķi labi neaceros (4 - 6 gadiņi bija), bet pastāv iespēja, ka bija Sailor Moon. Tad nāca ultramens, bet pirmā anime, kuru skatoties es uzzināju, ka tāds anime vispār pastāv, ir dragon ball.

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
+Quote Post
Mungo
post Dec 8 2005, 13:39
Post #103

Heimin
*

Ja neskaita beerniibaa redzeetaas japaanju pilnmetraazhas filminjas kinoteatros (kaa Runcis zaabakos, Spoku kugjis), par pirmajaam var uzskatiit Trigun, Inu Yasha un Love hina.
+Quote Post
Righorn
post Dec 8 2005, 15:03
Post #104

Danshaku

From: Pie kompja

Mans pirmais, un joprojaam viens no miiljaakajiem animee ir "Ganbare Kickers" vai fight kickers vai kickers supergoul vai nu kaa vinju katraa valstii sauc!!
Tas animee vienkaarshi bija perfekts, visi shie efekti... protams neskaitot nedaudz paardabiskas lekshanas, sishanas , un laimi cool.gif

AAA neee pirmais tak bija ULTRAMEN vai kaut kaa tamldz.
laugh.gif
P.S.
Vai kaads nezin kur var dabuut shiis animes torrentu???luudzu...

This post has been edited by Righorn: Dec 8 2005, 15:52
+Quote Post
Jackal
post Dec 8 2005, 15:21
Post #105

Jinushi
**

From: The New World

Ak kādas atmiņas attausa ieraugot Transformers un Pizza Cats, biju pavisam aizmirsis par tām, ja nemaldos to visu tālajos 90`jos rādīja RTL II un RTL. Atceros kā bērnībā skrēju no skolas lai tikai paspētu uz kārtējo Sailormoon un Dragonball sēriju, kas sākās 15.30 un kā es ienīdu tās otrdienas kad bija ilgāk jāpaliek skolā un jāizlaiž seansi.
huh.gif To kura bij mana pirmā anime es laikam nekad neuzzināšu pārāk sen tas viss bija un kā Shumins teica mēs taču uzaugām ar viņām kopā to nemaz neapzinoties.

P.S Ultramens bija labais, ar savu zvaigzni, kas rādīja viņa spēku, bet vai viņš beigās atgriežoties uz savas dzimtās planētas nenomira? dry.gif Īsti neatceros beigas.

--------------------
IPB Image

.•«anime @ DEEP»•.
+Quote Post

13 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25 July 2025 - 05:42