![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
oi skatiijos visu shito anime saraxtu un atcereejos ka daudzas esmu no taam redzeejusi.... biju jau pilniigi aizmirsusi par taadu ultramenu, candy, annu no zaljajiem jumtiem un motopeleem..... atminjas atminjas... nu u8n tad veel protams sailormoon veel tagad atceros kaada bija shkrobe kad lielaakajai daljai no shiim animeem neredzeeju beigas.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
piedod ja gadiijumaa aizvainoju tevi ar sho textu. galu galaa es sho multeni skatiijos pirms vairaak nekaa 10 gadiem un sho ieraxtiiju te tikai taapeec, ka kautkur te pirmstam biju redzeejusi so nosaukumu.
![]() |
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
hmmm motopeles
![]() -------------------- ![]() |
GoldLeader |
![]()
|
![]() Magepunk ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 77 Joined: 27-October 05 From: The Holy Vault 13 ![]() |
No seriāliem laikam Angelic Layer, bet visa fanošana sākās ar Trigun. Bet pats pirmais tomēr bija jau neeksistējošajā Japāņu Valodas un Kultūras Visusskolā, kur mums japāņu valodu no mijazaki darbiem mācīja...ehh...happy times!
![]() -------------------- Legal Disclaimer: This post is brought you by "Teh SourceTM: A History in Spam" Foundation. © 2005-2005 All right reserved. Contact info: 08-00-SA-PAM. Call now and we'll send you a signed picture of Zerg Licking his Elbow (18+). Prizes are limited in numbers. Teh Source is not suitable for children below age 3, and is dangerous to pregnant women, people with heart disease, Bill Cosby and WizO_Sith. Abuse it at your own risk. Teh Source doesn't exist, can't exist, but it is. Got it? I thought so. You're not enough idiotic to Enter Teh Source. Follow the white rabit, but you may aswell cook it. What now, spam? Viva la revolution, Viva la spame!!!111!1111ShifTYoneTwo!1
Reply With Quote |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Hellsing pa Viva bija pirmā man.
-------------------- |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
It may sound stupid, but my first anime was Sailor Moon. I am already for 10 years fan of anime and manga. have seen so much, but actually read even more.
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
ghe, pirmaa portams ka Sailormoon
![]() kas man vinjaas patikaas? Hmz, laikam jau tas, ka vinjas nebija eziitis iglaa vai toms un dzherijs, lai gan ziitim miglaa ar nav ne vainas, bet tadas atklaasmes naka tik a gadiem ![]() ![]() ![]() ![]() Un protams peec taam naaca atkaartotais sailormoon un dragonbal un kas tur veel, nju viss standarts kas naca pa pro7 vai kuru tur vaacu TVkanaalu.... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Asferot |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 11-October 05 From: Deep cave somwhere far away! ![]() |
Mana pirmaa anime. Tikai tagad es to atceros. Taa bija candy candy
![]() ![]() -------------------- Nothing that happens in the world is a coincidence!
Ewerything is HITSUZEN! |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
heh, memories... mans pirmais anime bija Pokémoni
![]() -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Pirmā anime,ko skatījos arī bija Candy,Candy ( kā izrādās
![]() ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Pirmo anime sevišķi labi neaceros (4 - 6 gadiņi bija), bet pastāv iespēja, ka bija Sailor Moon. Tad nāca ultramens, bet pirmā anime, kuru skatoties es uzzināju, ka tāds anime vispār pastāv, ir dragon ball.
-------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Mungo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 4-December 05 ![]() |
Ja neskaita beerniibaa redzeetaas japaanju pilnmetraazhas filminjas kinoteatros (kaa Runcis zaabakos, Spoku kugjis), par pirmajaam var uzskatiit Trigun, Inu Yasha un Love hina.
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
Mans pirmais, un joprojaam viens no miiljaakajiem animee ir "Ganbare Kickers" vai fight kickers vai kickers supergoul vai nu kaa vinju katraa valstii sauc!!
Tas animee vienkaarshi bija perfekts, visi shie efekti... protams neskaitot nedaudz paardabiskas lekshanas, sishanas , un laimi ![]() AAA neee pirmais tak bija ULTRAMEN vai kaut kaa tamldz. ![]() P.S. Vai kaads nezin kur var dabuut shiis animes torrentu???luudzu... This post has been edited by Righorn: Dec 8 2005, 15:52 |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Ak kādas atmiņas attausa ieraugot Transformers un Pizza Cats, biju pavisam aizmirsis par tām, ja nemaldos to visu tālajos 90`jos rādīja RTL II un RTL. Atceros kā bērnībā skrēju no skolas lai tikai paspētu uz kārtējo Sailormoon un Dragonball sēriju, kas sākās 15.30 un kā es ienīdu tās otrdienas kad bija ilgāk jāpaliek skolā un jāizlaiž seansi.
![]() P.S Ultramens bija labais, ar savu zvaigzni, kas rādīja viņa spēku, bet vai viņš beigās atgriežoties uz savas dzimtās planētas nenomira? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 05:42 |