![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
tu to graamatinju alfas jRozes graamatniicaa nopirki ? ja jaa, tad apmeeram kuraa plauktaa
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Bija Rozes graamatniicaa, bet diemzheel paneemu peedeejo.
-------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
nu baac, tagad es laikam nomirshu
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
warbuut wieniigi,ja taa graamata atrodama arii citaas JR gr.. war wismaz pameegjinaat!
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Es izmeklejos septinas jana rozes gramatnicas.
![]() Ja kads grib iet pirkt tad pasakiet varbut aiziesim kopa. ![]() P.S. pat pardeveja nezinaja kura plaukta ta atrodas. ![]() ![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
man ir, man beidzot ir zilaa graamata !
![]() btw graamata naak no KRozes graamatniicas, kas atrodaas Kr. Barona ielaa. |
Janus |
![]()
|
A otru gramatu nevajag?
![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
vispirms zilo izstudeeshu, tad sarkano !
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
A man liekas ka veerts studeet ir tikai sarkano.
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
man vienalga es tās grāmatas nepirkšu!!!
jo man sistra jau abas nopirka ![]() ![]() |
Pinky |
![]()
|
baac, tad, kad man vajag sarkano graamatu, vinja ir izpirkta
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
-------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Pinky |
![]()
|
dabuuju sarkano mangas graamatu ! tur ir arii ti pamati par acii [+ dadzi jauni veidi], galvas formu, kjeremni. + ir daudz jaunu noderiigu lietu, piemeeram, kaa ziimeet dreebes, aksesuaarus. ir vesela nodalja kaa ziimeet dziivniekus. un, pats svariigaakais, kaa ziimeet spaarnus !
![]() |
Janus |
![]()
|
No tam gramatam ir maz jegas es labak bez vinam maku zimet.
![]() ![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
nu taas graamatas ir taadiem amatieriishiem, nuugjiishiem kaa man.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:52 |