![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Man diezgan normāli sanāk... Esmu lasījis visvisādus Anime drawing tutorialus, un noteikti varu palīdzēt...
![]() ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Pirksti, maybe kaajas un slinkums ir manas probleemas.
I'm in. Tikai pasakiet kaadu tipu buus jaaziimee(Bleach, Naruto vai vairaak uz InuYashu) lai var patreneeties... -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Jā, es ar gribu zināt... Kāds tai Animei sižetu ar izdomās, ko? Es varu pieteikties, bet tad tas noteikti būs sci-fi fantasy...
![]() Zinu, ļoti daudziem Anime zīmētājiem ir problēmas uzzīmēt roku pirxtus... Es ieteiktu mācīties no skicēm... Es dabūju A3 lapu ar plauxtu dažādos leņķos, izliekumos... baigi palīdz zīmēšanā... ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Hmm, es laikam pameegjinaashu...
Bet kur stila anime taa buus? Ja zinaashu atraak tad vareeshu patreneeties... -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Hmmm, a ko ziimeet vajag?
-------------------- |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Negribēju te visu izjaukt ar jauna topika taisīšanu tāpēc runāšu te pat-Kāpēc ir izdzēsti parējie topiki ar Story,animēšana un vēl tur citi.Jo savādāk jauniņie (tie kas nesen pie registrējušies) nezin par ko iet runa un te sāk klāstīt savas offtopic runas...
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nekas nav izdzeests.
Iepaziisti foruma interfeisu, uzliec apakshaa `raadiit visu` un vhola! -------------------- |
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nu..nelielos,bet varu uzzīmēt jebko.ar dzīvnieku anatomiju var sanākt problēmas,ja jāzīmē ziloņi utml,klupšanas punkts man ir veco laiku vilcieni,automašīnas utt. lietas.
un vislabāk sanāk sirreāli tēli.varu zīmēt gan mangu,gan arī anime.būtībā k-ko krāsainu zīmēt ir interesantāk,bet manga ir mīļāka ![]() -------------------- ![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Censhos kaa jau vienmeer ziimeet cilveka teelus vardu sakot charus, kaa jau vienmeer mekleeju ideaalaakos variantus, kaa arii dzenu lvl otraa plaana ziimeshanaa, gribeetos jau arii piedaliities shitajaa mangu buushanaa, bet nezinu kaa es vareetu paliidzet ar to ziimeeshanu jo peec idejas ik pa laikam buutu jaasatiekas lai apeetiitu cik gan taalu esam tikushi, bet es tik vienkaarshi uz taadaam parskatem nevaru tikt.... ha haaa zinu es varu pa pastu atsuutitt, :/ tas laikam ir mulkiigi, dodiet zinaat kaada teema un varbuut izdosies kaadus variantus arii ieposteet-------->ja tikshu pie skanera.
Ak jaa vai kaads jau ir saacis taa riktiigi nopietni par to mangu domaat ? Ja es zinaatu kaads ir staasts es takaa pa lenaam vareetu arii sakt ziimeet ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
Ok, listen up! Pirmais, ko es iedomājos... Mēs neesam nekādi pārākie animatori, tāpēc es gribētu, lai tā Anime ir melnbalta... Stilīgi jau būtu, ne? Sižets: vampīri...
Kāds jauns vampīrs kopā ar vēl dažiem līdzīgajiem ir ilgus gadus slaistījies pa pilsētu meklējot vājus upurus lai apmierinātu savu ēstgribu... Un tā kādu dienu viņam nu pavisam nepaveicas... Izrādās, ka viņa izvēlētais upuris ir cits vampīrs... Turklāt divreiz stiprāx un ātrāx... Tā nu notiek pavisam īsa un asiņaina cīņa... Kādi divi vampīra biedri tiek sadragāti pret sienu izmantojot spēcīgas shadow vampire spējas... Atlikušie četri mūk... Un vienīgais, kurš paliek guļot bezsamaņā ir šis jaunais, pārgalvīgais asinssūcējs... Šis spēcīgais shadow vampire nolemj atstāt ievainoto likteņa varā, jo viņam pilnīgi pieticis ar iepriekšējiem diviem... Tā nu vampīrs guļ tur sešas dienas, jo vampīri tik ātri vis nemirst... Un kāds gots ieraugot vampīru nogādā viņu savā dzīvoklī domājot, ka vampīrs ir kaut kāds tumsas sūtnis... Un tā arī viss sākas: Vampīrs trenējas, lai kļūtu varenāx, uzmeklētu atlikušos vampīrus un atriebtos shadow vampīram par viņa uzbrukumu... Un gots vēl piedevām sagādā vampīram pienācīgas drēbes, tā kā galvenais varonis būs visnotaļ stilīgs! ![]() Postojiet, ko domājiet par šo! ![]() -------------------- |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Nu ko, var par vampiiriem! Bet sizhets taads, drusku "pastulbs"!
![]() P.S. Pie tam galvenais varonis nebūs nekāds parastais vampīrs, viņam jāpiemīt kautkādām tādām ipašībām, kadu nav citiem vampiriem, tipa viņš ir unikāls, vienīgais savā veidā... -------------------- |
dcrow |
![]()
|
Ak jā, un vēl tak vajag izvēlēties stilu?! Melnbalts, tas ir skaidrs, bet kādā stilā? DBZ stilā, 1PEACE stilā, GiTS, bērnišķīgā vai nopietnākā stilā?
-------------------- |
Rudoru-san |
![]()
|
Visu, tikai ne One Piece... Es domāju vajadzētu ar tādām kā paplašinātām ārlīnijām (outlines)...
Nu ja, es arī sākumā iedomājos, ka vampīru kari būtu kruti, bet kurš to visu uzanimēs, ko? ![]() Par unikālo... Es iedomājos, ka tas vampīrs, kurš izdzīvoja, varētu būt dabūjis visas savu mirušo draugu spējas, rezultātā iegūstot tādu dīvainu mixtūru... Piemēram to, ka viņam pēkšņi parādās kaut kas vampīram neraxturīgs... Mutācijas... (Spārni, supergari ilkņi, u.c.) Varbūt arī ne... Un vēl par shadow vampire... Tā bija domāta kā uzlabotā vampīru rase... Tādi, kuri jau piedzimuši par vampīriem... Unikālas spējas var būt arī neredzamība... Saplūšana ar tumsu... ![]() Labi, drīz uzzīmēšu un ielikšu te kādu main character bildi, pēc tam kopā veixim korekcijas... ![]() -------------------- |
dcrow |
![]()
|
Nu joptj, kas kas....cilvēku ta daudz es ceru salasīsies pie šīs delas! Pie tam nevajag jau pārāk daudz zīmēt vienā logā! Gan jau viss būs..
-------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
biškuciņ tā kā nedzaudz,nu,tipiski...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:21 |