IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> Vai es māku zīmēt?, Mākslinieku medības.
Ko tu māki?
Ko tu māki?
Es māku zīmēt smukus dabas skatus. [ 0 ] ** [0.00%]
Cilvēki, cilvēki un to anatomija. [ 12 ] ** [14.29%]
Kustība, man patīk veidot kustīgas bildes. [ 2 ] ** [2.38%]
Esmu 3d animācijas guru! [ 1 ] ** [1.19%]
Nesmu par sevi pārliecināts, tomēr esmu gatavs darīt ko varu! [ 38 ] ** [45.24%]
Esmu līderis, man nepatīk, ja mani vada! Es zīmēšu ko gribēšu! [ 12 ] ** [14.29%]
Kritika ir mans lauciņš. [ 19 ] ** [22.62%]
Total Votes: 84

Rudoru-san
post Jul 1 2005, 19:44
Post #31

Tidus

Group: Chuunin

Man diezgan normāli sanāk... Esmu lasījis visvisādus Anime drawing tutorialus, un noteikti varu palīdzēt... biggrin.gif U can count me in! laugh.gif

--------------------
IPB Image
Thank u
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tsukino
post Jul 3 2005, 14:01
Post #32

Danshaku

From: Hinata-sou

Pirksti, maybe kaajas un slinkums ir manas probleemas.

I'm in. Tikai pasakiet kaadu tipu buus jaaziimee(Bleach, Naruto vai vairaak uz InuYashu) lai var patreneeties...

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
Rudoru-san
post Jul 4 2005, 02:55
Post #33

Tidus

Jā, es ar gribu zināt... Kāds tai Animei sižetu ar izdomās, ko? Es varu pieteikties, bet tad tas noteikti būs sci-fi fantasy... ph34r.gif
Zinu, ļoti daudziem Anime zīmētājiem ir problēmas uzzīmēt roku pirxtus... Es ieteiktu mācīties no skicēm... Es dabūju A3 lapu ar plauxtu dažādos leņķos, izliekumos... baigi palīdz zīmēšanā... laugh.gif

--------------------
IPB Image
Thank u
+Quote Post
Tsukino
post Jul 4 2005, 15:57
Post #34

Danshaku

From: Hinata-sou

Hmm, es laikam pameegjinaashu...
Bet kur stila anime taa buus?
Ja zinaashu atraak tad vareeshu patreneeties...

--------------------
image

Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world.
+Quote Post
dcrow
post Jul 7 2005, 13:10
Post #35

Danshaku

Hmmm, a ko ziimeet vajag?

--------------------
(personal work) my clan page Tak 6to ja , kas es veel druscinj ar web dizainu nodarbojos...:)

image
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jul 9 2005, 01:05
Post #36

Hakushaku

Negribēju te visu izjaukt ar jauna topika taisīšanu tāpēc runāšu te pat-Kāpēc ir izdzēsti parējie topiki ar Story,animēšana un vēl tur citi.Jo savādāk jauniņie (tie kas nesen pie registrējušies) nezin par ko iet runa un te sāk klāstīt savas offtopic runas...

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
xikes
post Jul 9 2005, 13:36
Post #37

Koushaku

Nekas nav izdzeests.
Iepaziisti foruma interfeisu, uzliec apakshaa `raadiit visu` un vhola!

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
not_alone
post Jul 10 2005, 16:48
Post #38

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

nu..nelielos,bet varu uzzīmēt jebko.ar dzīvnieku anatomiju var sanākt problēmas,ja jāzīmē ziloņi utml,klupšanas punkts man ir veco laiku vilcieni,automašīnas utt. lietas.
un vislabāk sanāk sirreāli tēli.varu zīmēt gan mangu,gan arī anime.būtībā k-ko krāsainu zīmēt ir interesantāk,bet manga ir mīļāka wink.gif

--------------------
image
+Quote Post
Pikis
post Jul 11 2005, 16:26
Post #39

Danshaku

Censhos kaa jau vienmeer ziimeet cilveka teelus vardu sakot charus, kaa jau vienmeer mekleeju ideaalaakos variantus, kaa arii dzenu lvl otraa plaana ziimeshanaa, gribeetos jau arii piedaliities shitajaa mangu buushanaa, bet nezinu kaa es vareetu paliidzet ar to ziimeeshanu jo peec idejas ik pa laikam buutu jaasatiekas lai apeetiitu cik gan taalu esam tikushi, bet es tik vienkaarshi uz taadaam parskatem nevaru tikt.... ha haaa zinu es varu pa pastu atsuutitt, :/ tas laikam ir mulkiigi, dodiet zinaat kaada teema un varbuut izdosies kaadus variantus arii ieposteet-------->ja tikshu pie skanera.
Ak jaa vai kaads jau ir saacis taa riktiigi nopietni par to mangu domaat ?
Ja es zinaatu kaads ir staasts es takaa pa lenaam vareetu arii sakt ziimeet tongue.gif
+Quote Post
Rudoru-san
post Jul 11 2005, 22:43
Post #40

Tidus

Ok, listen up! Pirmais, ko es iedomājos... Mēs neesam nekādi pārākie animatori, tāpēc es gribētu, lai tā Anime ir melnbalta... Stilīgi jau būtu, ne? Sižets: vampīri...
Kāds jauns vampīrs kopā ar vēl dažiem līdzīgajiem ir ilgus gadus slaistījies pa pilsētu meklējot vājus upurus lai apmierinātu savu ēstgribu... Un tā kādu dienu viņam nu pavisam nepaveicas... Izrādās, ka viņa izvēlētais upuris ir cits vampīrs... Turklāt divreiz stiprāx un ātrāx... Tā nu notiek pavisam īsa un asiņaina cīņa... Kādi divi vampīra biedri tiek sadragāti pret sienu izmantojot spēcīgas shadow vampire spējas... Atlikušie četri mūk... Un vienīgais, kurš paliek guļot bezsamaņā ir šis jaunais, pārgalvīgais asinssūcējs... Šis spēcīgais shadow vampire nolemj atstāt ievainoto likteņa varā, jo viņam pilnīgi pieticis ar iepriekšējiem diviem... Tā nu vampīrs guļ tur sešas dienas, jo vampīri tik ātri vis nemirst... Un kāds gots ieraugot vampīru nogādā viņu savā dzīvoklī domājot, ka vampīrs ir kaut kāds tumsas sūtnis... Un tā arī viss sākas: Vampīrs trenējas, lai kļūtu varenāx, uzmeklētu atlikušos vampīrus un atriebtos shadow vampīram par viņa uzbrukumu... Un gots vēl piedevām sagādā vampīram pienācīgas drēbes, tā kā galvenais varonis būs visnotaļ stilīgs! ph34r.gif
Postojiet, ko domājiet par šo! tongue.gif

--------------------
IPB Image
Thank u
+Quote Post
dcrow
post Jul 12 2005, 10:12
Post #41

Danshaku

Nu ko, var par vampiiriem! Bet sizhets taads, drusku "pastulbs"! smile.gif Gan jau spēlējāt Vampire Masquarade: Bloodlines... Nu tak vot, varētu kautko par karu starp vampīru klaniem...Piemēram ir viens kruts klans (bagātākais, stiprākais, the powerfull one...) un ir jauniņais, tiko radītajs vampīrens (nu piemēram vinš bezpajumtnieks, brīvprātīgi kļuva par vampīru, tajā viņam palīdzēja kāds vecs vampīrs, kurš pirms nāves nodeva savas spējas viņam). Domājot ka viņš kļuva kruts, viņš uzrezi uzraujās uz vienu no krutākajiem vampīriem...Nu tas savukārt viņu piekauj utt. un tp. tad vinš izprot ka nav vinš jau tik kruts, ka principā viņš ir nekas...Nu tad viņš nosprauž sev mērķi iegūt savu vietu šai pasaulē...

P.S. Pie tam galvenais varonis nebūs nekāds parastais vampīrs, viņam jāpiemīt kautkādām tādām ipašībām, kadu nav citiem vampiriem, tipa viņš ir unikāls, vienīgais savā veidā...

--------------------
(personal work) my clan page Tak 6to ja , kas es veel druscinj ar web dizainu nodarbojos...:)

image
+Quote Post
dcrow
post Jul 12 2005, 10:25
Post #42

Danshaku

Ak jā, un vēl tak vajag izvēlēties stilu?! Melnbalts, tas ir skaidrs, bet kādā stilā? DBZ stilā, 1PEACE stilā, GiTS, bērnišķīgā vai nopietnākā stilā?

--------------------

image
+Quote Post
Rudoru-san
post Jul 12 2005, 11:36
Post #43

Tidus

Visu, tikai ne One Piece... Es domāju vajadzētu ar tādām kā paplašinātām ārlīnijām (outlines)...
Nu ja, es arī sākumā iedomājos, ka vampīru kari būtu kruti, bet kurš to visu uzanimēs, ko? dry.gif
Par unikālo... Es iedomājos, ka tas vampīrs, kurš izdzīvoja, varētu būt dabūjis visas savu mirušo draugu spējas, rezultātā iegūstot tādu dīvainu mixtūru... Piemēram to, ka viņam pēkšņi parādās kaut kas vampīram neraxturīgs... Mutācijas... (Spārni, supergari ilkņi, u.c.) Varbūt arī ne... Un vēl par shadow vampire... Tā bija domāta kā uzlabotā vampīru rase... Tādi, kuri jau piedzimuši par vampīriem... Unikālas spējas var būt arī neredzamība... Saplūšana ar tumsu... ph34r.gif
Labi, drīz uzzīmēšu un ielikšu te kādu main character bildi, pēc tam kopā veixim korekcijas... tongue.gif

--------------------
IPB Image
Thank u
+Quote Post
dcrow
post Jul 12 2005, 13:39
Post #44

Danshaku

Nu joptj, kas kas....cilvēku ta daudz es ceru salasīsies pie šīs delas! Pie tam nevajag jau pārāk daudz zīmēt vienā logā! Gan jau viss būs..

--------------------

image
+Quote Post
not_alone
post Jul 12 2005, 15:12
Post #45

Shishaku

From: Nenoteikta atrašanās vieta

biškuciņ tā kā nedzaudz,nu,tipiski... huh.gif

--------------------
image
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:21