![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
aaa oops, izskatās, ka tāds pavecs topiks, bet es vēl savu neesmu pateicis...
Esmu: Oligio -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Varbūt noderēs, bet atrodos ļoti reti pie tam izmantoju tikai Chat, tātad Skype esmu Universal_Migrator
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet to tak var ierakstiit profilaa- vai ta nevar sleegt sho topiku? Nu labi, gan jaw juus visu kontroleejat, bet mans- lil_missy262
-------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
šaubos, ka kādam interesē, bet man ir jaladintf
-------------------- Geeks rock!
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Hei hei, beidzot Jaladins pievienojies barinjam - apsveicu vecais, taa tikt turpinaat
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
brigtside88
This post has been edited by Kazuki: Jul 15 2006, 20:18 |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Isabel_Carmin_fon_Edelhain
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nju tad- Watashi13.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
freya15 tas būtu bijis mans niks, bet Oriflame nolēma šo brīības dievieti attēlot smaržās.
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
forshi ka ap 50% no te posteejoshiem (atziishos, lka pacietiibas un gribeeshanas pietika paarbaudiit tikai vienu lapu) nezin, vai ignoree ka ir laucinjsh SKYPE ADRESE ieksh katra profila,ko , ja jau reiz te spamo, var arii aizpildiit.
-------------------- Because i can!
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
ETM, visticamaak, daudzi nezin, jo to laucinju es pieliku pavisam nesen (liekas ka tikai kaads meenesis pagaaja, vai veel mazaak). Bet man jau personiigi nav nekas pret ja visi sheit izliek - vismaz pazinjojums sanaak tautai: esmu sastopams tur. par mobiilajiem arii var laucinju uztaisiit, bet man piemeeram labaak patiik topiks, jo tad es savaa pieziimju graamataa varu ierakstiit to numuru tikliidz paraadas.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu bet jajau te tu esi nobljaavies, tad jau var arii profilaa pierakstiit, ne? ja es uzinstaleeju skaipu un man interesee vai konkreetu personu es varu atrast tur, es paskatos profilaa, nevis rokos pa kkaadu topiku (kaa shobriid sanaak ar mobilajiem).
Nepaarprotiet, pret sho man gandriiz nav iebildumu (saliidzinot ar dzimshanas dienu topiku, shis vispaar nav uzskataams par spamu, bet gan par ljoti informatiivu materiaalu). -------------------- Because i can!
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
sasodiits, man skype galiigi nochakareejaas, pietam man arii akaunts tika izdzeests, naacaas visu pa jaunu staadiit, bet tagad esmu don_oligio
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Es esmu mr.aven
![]() -------------------- ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Nu savu laikam ar varu iemest ja kadam gribas paklausities mana muldesana vai klusesana.
Tas ir kurrata gandriz visos forumos kuros esmu ir tads pats niks ari. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |