![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja jau reinkarnējam, tad atrodiet 10 atšķirības starp http://otaku.lv/index.php?showtopic=1497# un šibrīža
![]() ![]() This post has been edited by Ray: Jun 30 2010, 19:32 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ventilators pazudis!
Nu un monitori citi... un kompis gan jau ka... un krēsls.. Vārdu sakot, gandrīz viss mainījies :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Bet tapetes tās pašas !!!
-------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tas datorgalds laikam ir sava laikmeta liecinieks - man ir tāds pats un zinu duci citu kadru, kam ir identisks.
Sasodīts skaiduplākšņu zeitgeists. This post has been edited by GM: Jun 30 2010, 23:59 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ir gan skaidenieks, bet pirkts jau nu pirms kādiem gadiem 8-10, centrāltirgū (tips - dēlu kaudze, saliec pats). Bet nu savas funkcijas pilda diezgan labi, ja jau tik ilgi turās bez problēmām
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Runājot par atšķirībām: tagad vinnijs pūks uz plaukta svētās Marijas bildes vietā. Un uz sienas Romas pāvesta - Ļaunā džedaja bilde pulksteņa vietā.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() CRT monitori FTW! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
mazā istabiņā grūti nobildēt
![]() izdomāju ielikt vēl divas tuvākas bildes: This post has been edited by IronSoul: Jul 3 2010, 19:11 -------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Bildēts biši citiem mērķiem un citos forumos bijušas, bet nu...mana istaba:
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Hee.. zirdziņa vairs nav pie sienas? vai ar ko jaucu
-------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Hee.. zirdziņa vairs nav pie sienas? vai ar ko jaucu naj, šmas man sen kā apmnika un nju jaf pāra gadus tur vairs nestāv ![]() Tagad pie pelēkās sienas jau kādus pus gadu gadu ir-> ![]() dievina Samura Hiroaki.... ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Divas svarīgākās vietas manā istabā (bildes ir apm. gadu vecas).
![]() ![]() P.S. WARRNING. Tagad manā istabā slēpjas Kikyou un vēro mani. Varbūt tapēc tagad visas istabas bildes kaut kā neizdodas... ![]() ![]() This post has been edited by ReD_FoXy: Aug 6 2010, 15:44 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Daudziem sarkanas istabas.
Man arī. ![]() Bet šī ir vienīgā nesenā bilde, kas man ir. Nogalē sakārtošu un ielikšu. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ļaujiet arī man parādīt savas nenozīmīgās istabas detaļas.
Ē, man ar viena sarkana siena, kas gan aizņem tikai nelielu daļu. Vēstuļu kastīte (šī gan ir gļuku bilde, kā var redzēt): ![]() Diženais altāris lol: ![]() Zārka krāsas instruments: ![]() Un vienīgais pierādījums, ka esmu anime-fag: ![]() -------------------- |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Tās klavieres un Lāčplēsīši ir sasodīti forši :3
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:56 |