![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nee savu istabu es laikam neradisu. tur vismaz 3 pusizjaukti sistembloki, 5 klaviaturas, pamatplates, printeri. uz galda knapi vietas. un no visiem sturiem regojas dazadi datora komponenti.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Jun 1 2005, 10:33) Nee savu istabu es laikam neradisu. tur vismaz 3 pusizjaukti sistembloki, 5 klaviaturas, pamatplates, printeri. uz galda knapi vietas. un no visiem sturiem regojas dazadi datora komponenti. Nu beidz... Taadaa istabaa ir arii, ko bildeet un ko skatiities. Es esmu paaraak askeetisks, lai istabu, kuraa dziivoju, buutu jeegas kaut aprakstiit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
tagadējās mājvietas foto nau, bet ir ar mobīli fočētas bildes no laika, kad Liepājā dzīvoju :) tas bij pietiekami nesen, so..
nu, nekas, ko redzēt te nau, bet ja jau visi, ta es ar ielieku tos bilžus :] (ak jā, tobrīd, kad tika bildēts, mana klaviatūra bij pārdota, tāpēc bildē jamā nau :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izskatās pēc baisā kakta un bardaka, bet dzīvē tik traki nebij :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
cibaa biju metusi arii vai ne?
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(alt @ Jun 1 2005, 18:59) es, vai? nuja, biju gan. tāpēc tur ir tie uzraksti :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
anti |
![]()
|
QUOTE(kamui21 @ Jun 1 2005, 19:06) Nu tas jau ir paarspiileeti, ka divi nomesti diski ir bardaks...Jaunas tapetes un hauzinjsh pa pirmo... Laikam buus cilveekiem jaaiemaaca taisiit bardaku B) Un uz krogu pat taalu nav jaaiet...Var panjemt ljaunumu pie sakneem :) nu, lielāks bardaks vispār citur bij, bet tas nobildēts nau. klientu kompji,detaļas, kastītes, utt, utt :) nēnu, māku uztaisīt arī ĪSTU bardaku, ja vajag :] ai nu, tas krodziņš neko labu nedarīja. es tur negāju, draugs gāja bieži. sekas, man domāt, daļai no jums varētu būt skaidras. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Argh, par tējas maisiņiem nogārdzos. Diezgan unikāli jāatzīst.
|
anti |
![]()
|
QUOTE(arteck @ Jun 2 2005, 01:16) mhm. bij tīri jautri :> tagad jau tur drošvien ir 2reiz vairāk. žēl, ka labāks fotoaparāts nebij, no šitās mobiļņika bildes jau maz ko tur var saprast no tās dailes :D -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
huh.. man šķiet ja kāds tev pieskarsies tu sadrupsi pa šiem gadiem saņemtās radiācijas ietekmē....
![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
whoah, edg, respect, respect! tu esi mani paarsteidzis ar vislabaako istabas apriikojumu... tieshaam pozitiivaa noziimee bez nekaada sarkazma...
BTW, man te "mantojumaa" ir dazhas kastes ar elektronikas komponenteem (dazhas ir ruupiigi sashkjirotas pa mazaam kastiiteem), PM mani ja interesee mani no tiem kraajumiem atbriivot. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ooooo,oho,oooohooooo..chitaa istabinja izskataas weel haotiskaaka par maneejo..wow.. reaaallabi.. shaads istabas iekaartojums patieshaam ierullee
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tev no galda nekrīt visas tās mantas nost?
![]() Un, ĒEEE! Man arī tāds plakāts pie sienas ir! ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
reāli es arī tādu gribu... bet vai tu pats tajā haossa nepazūdi dažreiz
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Es domāju, ka man ir briesmīgs darbagalds - tagad es vairs tā nedomāju...
Ak, paldies tev, Edg. Vienīgā nepilnība darba galdam - praktiski nav vietas, kur varētu "normāli" rakstīt, par zīmēšanu nemaz nerunājot. Protams, ja visu printē ārā, tad šis mīnuss neskaitās. BTW, čoinijs flopijs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:13 |