![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 11 2005, 00:07) QUOTE(Taka @ Jun 10 2005, 21:58) QUOTE(-nDigo- @ Jun 10 2005, 21:08) njaa pedeejaa bildee ir pilniiga karrtiiba!!! un salidzinot ar edg istabu man ar ir ideaala kartiiba ![]() ![]() Radiotehnikai ir ļoti laba akustika. Pēc cenas un performances pārsit vidēju rietumu akustiku. Un nekādas plastmasas! Tas ir fakts. Neesmu dzirdeejis nekur labaaku skanju kaa no vecajaam labajaam vef 60nieceem. Koks - taa ir skanja. Tieši tā. Man pie datora pieslēgtas, un anime skatos tieši ar Radiotehnikas S-30 koka tumbām (30W). ![]() ![]() Ja skatās, kur ir ogg. formāta skaņa, kur parasti ir apgriezta kvalitāte, vai skatās TV-ripus, tad jūtami dzird, ka tur ir sliktāka skaņas kvalitāte. |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
man pie kompja ir piesleegtas 2 s-90 (caur radiotehnikas pastiprinaataaju protams) tas viss ir tikai lai vareetu baudiit muuziku un skatiities filmas kaa kino teatrii
![]() ![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(-nDigo- @ Jun 11 2005, 14:22) man pie kompja ir piesleegtas 2 s-90 (caur radiotehnikas pastiprinaataaju protams) tas viss ir tikai lai vareetu baudiit muuziku un skatiities filmas kaa kino teatrii ![]() ![]() Aaaa! Kad tu taa ierunaajies, es arii saaku par tiem skaitliishiem shaubiities. Nemaz nezinu, vai taadas 60nieces maz ir ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
eu, man te taads jautaajums.. vai radiotehnika veel dziiva? vai vini veel vispaar razho kautko?
-------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE eu, man te taads jautaajums.. vai radiotehnika veel dziiva? vai vini veel vispaar razho kautko? Dzīva, man ir nesen pirkts, svaigs RT subwooferis. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(bypass @ Jun 11 2005, 16:56) QUOTE eu, man te taads jautaajums.. vai radiotehnika veel dziiva? vai vini veel vispaar razho kautko? Dzīva, man ir nesen pirkts, svaigs RT subwooferis. Un shkjiet, ka vinja ir specializeejusies tagad tikai uz tumbaam. Neesmu dzirdeejis par citiem produktiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
yep, tikai akustika ... tai skaitā arī Rietumu tirgum zem markas "Baltic Sound"
-------------------- Press any key to continue
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
edg, būtu labāk neteicis ka tā nav tava istaba.. a to visi te lielās domās bija par tevi, bet tagad tu skaities krāpnieks, piečakarētājs un taml.
-------------------- |
edg |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Jun 12 2005, 21:16) edg, būtu labāk neteicis ka tā nav tava istaba.. a to visi te lielās domās bija par tevi, bet tagad tu skaities krāpnieks, piečakarētājs un taml. Man nekad nav paticis, ja kaads par mani ir lielaas domaas. Uzreiz taada riebiiga pienaakuma sajuuta tureeties par taadu, par kaadu uzskata. Bet man ir citas intereses... Un ir ljoti labi, ka mani uzskata par kraapnieku, jo tam, ko es saku ticeet nevar. Visu buutu jaauztver kaa potenciaalu joku, melu vai vienkaarshi nejeegaa pateiktu. Esmu par pasauli ar mazaak nopieniibu! Esi redzeejis filmu "Man on the moon"? Kad es vinju skatiijos, jutos kaa sevis ieksheejaa daljaa skatoties, un tas nebija omuliigi. Droshi vien deelj sava paarliekaa tieshuma es parasti esmu ljoti nosleedzies no pasaules, negribu buut paaraak tieshs pret kaadu un aizvainot. Atraisiities varu tikai ljoti paziistamu cilveeku vai alhoholisku dzeerienu lokaa. Diemzheel, internetaa rakstot lietas, es juutos kaa runaajot pats ar sevi, taapeec, kaa jau juus visi esat pieredzeejushi, meedzu arii, varbuut, shaut paar striipu. Nu, nespeeju es pateikt, kad ir par daudz, kad nav. Varbuut taapeec man patiik anime ar savaam vaajajaam robezhaam... Nu labi, te jau paaraak daudz pashpsihoanaliizes, bet dzeest arii negribas, ja nu kaadam interesanti palasiit (un skatiities zaali augam). -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh, nebiju domaajis, ka te ieraudziishu kaut ko no elektronikas
![]() Ar bildeem komplektaa naakosho textu, laika truukuma deel, izlasiiju diezgan pavirshi, bet peedeejaas edg bildes iespaidiigas ![]() Anyway,mans anime ost, vai sazin veel ko, kas ir taa veerts, lai klausiitos, klausaas ar pashmonteetu ~100w amplifieru. Lai gan jaapiebilst, ka nav gluzi attieciigu tumbu shaadaam izpriecaam. Izmantoju 2 tumbas no kautkaada 30+w muuzikas centra un tad veel 3 citas pashpiemekleetas.. Effekts tiiri cieshams.. ![]() EEEh.. jaasadabuun buus kaut kur fotoaparaats.. ![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
he,he,he, un te nedaudz manas istabas viena siena, patlaban ir "nedaudz" Fruits Basket stilā...
![]() ![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
principā es jau ar to focēju pustumsā..
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Lija, es tevi mīlu,preci mani?
![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:58 |