IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

9 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mana istaba (stūrītis), kāda(s) tad tā(as) izskatās
Hikaru
post Jun 11 2005, 10:57
Post #46

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

QUOTE(edg @ Jun 11 2005, 00:07)
QUOTE(Taka @ Jun 10 2005, 21:58)
QUOTE(-nDigo- @ Jun 10 2005, 21:08)
njaa pedeejaa bildee ir pilniiga karrtiiba!!! un salidzinot ar edg istabu man ar ir ideaala kartiiba biggrin.gif buutu kaads fotiks buutu iemetis arii savu istabu kura ir galiigi garaam!! redzu ka ne tikai man ir radiotehnika karu veel turas smile.gif
*

Radiotehnikai ir ļoti laba akustika. Pēc cenas un performances pārsit vidēju rietumu akustiku. Un nekādas plastmasas!
*

Tas ir fakts. Neesmu dzirdeejis nekur labaaku skanju kaa no vecajaam labajaam vef 60nieceem. Koks - taa ir skanja.
*

Tieši tā.
Man pie datora pieslēgtas, un anime skatos tieši ar Radiotehnikas S-30 koka tumbām (30W). happy.gif Var izbaudīt pilnībā japāņu balsis un BGM. tongue.gif Tikai nav fotoparāta, lai nofotografētu savu istabu.
Ja skatās, kur ir ogg. formāta skaņa, kur parasti ir apgriezta kvalitāte, vai skatās TV-ripus, tad jūtami dzird, ka tur ir sliktāka skaņas kvalitāte.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
-nDigo-
post Jun 11 2005, 15:22
Post #47

Danshaku

From: home

man pie kompja ir piesleegtas 2 s-90 (caur radiotehnikas pastiprinaataaju protams) tas viss ir tikai lai vareetu baudiit muuziku un skatiities filmas kaa kino teatrii biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
lastguru
post Jun 11 2005, 15:49
Post #48

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

smile.gif nu a man parasti pietiek ar austinjaam, bet S30 man staav un kraaj putekljus...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
edg
post Jun 11 2005, 16:38
Post #49

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(-nDigo- @ Jun 11 2005, 14:22)
man pie kompja ir piesleegtas 2 s-90 (caur radiotehnikas pastiprinaataaju protams) tas viss ir tikai lai vareetu baudiit muuziku un skatiities filmas kaa kino teatrii  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Aaaa! Kad tu taa ierunaajies, es arii saaku par tiem skaitliishiem shaubiities. Nemaz nezinu, vai taadas 60nieces maz ir tongue.gif Jaa, man buus taatad pashas kaa tev (vismaz braalis teica, ka 90nieces...). Un, protams, radiotehnikas pastiprinaataajs ir obligaata sastaavdalja (un, ja taads teevs, kaa man, tad veel, logjiski, uzchiniits). Nez kaapeec peekshnji iedomaajos par anime OST platees...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
-nDigo-
post Jun 11 2005, 17:46
Post #50

Danshaku

From: home

eu, man te taads jautaajums.. vai radiotehnika veel dziiva? vai vini veel vispaar razho kautko?

--------------------
+Quote Post
bypass
post Jun 11 2005, 17:56
Post #51

Danshaku

eu, man te taads jautaajums.. vai radiotehnika veel dziiva? vai vini veel vispaar razho kautko?

Dzīva, man ir nesen pirkts, svaigs RT subwooferis.
+Quote Post
edg
post Jun 11 2005, 19:36
Post #52

limpene grauž aknas

QUOTE(bypass @ Jun 11 2005, 16:56)

Dzīva, man ir nesen pirkts, svaigs RT subwooferis.
*

Un shkjiet, ka vinja ir specializeejusies tagad tikai uz tumbaam. Neesmu dzirdeejis par citiem produktiem.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Taka
post Jun 12 2005, 22:07
Post #53

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

yep, tikai akustika ... tai skaitā arī Rietumu tirgum zem markas "Baltic Sound"

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
jurc
post Jun 12 2005, 22:16
Post #54

Tennou

From: Liepāja

edg, būtu labāk neteicis ka tā nav tava istaba.. a to visi te lielās domās bija par tevi, bet tagad tu skaities krāpnieks, piečakarētājs un taml.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
edg
post Jun 13 2005, 00:53
Post #55

limpene grauž aknas

QUOTE(JurCHiX @ Jun 12 2005, 21:16)
edg, būtu labāk neteicis ka tā nav tava istaba.. a to visi te lielās domās bija par tevi, bet tagad tu skaities krāpnieks, piečakarētājs un taml.
*

Man nekad nav paticis, ja kaads par mani ir lielaas domaas. Uzreiz taada riebiiga pienaakuma sajuuta tureeties par taadu, par kaadu uzskata. Bet man ir citas intereses...

Un ir ljoti labi, ka mani uzskata par kraapnieku, jo tam, ko es saku ticeet nevar. Visu buutu jaauztver kaa potenciaalu joku, melu vai vienkaarshi nejeegaa pateiktu. Esmu par pasauli ar mazaak nopieniibu! Esi redzeejis filmu "Man on the moon"? Kad es vinju skatiijos, jutos kaa sevis ieksheejaa daljaa skatoties, un tas nebija omuliigi. Droshi vien deelj sava paarliekaa tieshuma es parasti esmu ljoti nosleedzies no pasaules, negribu buut paaraak tieshs pret kaadu un aizvainot. Atraisiities varu tikai ljoti paziistamu cilveeku vai alhoholisku dzeerienu lokaa. Diemzheel, internetaa rakstot lietas, es juutos kaa runaajot pats ar sevi, taapeec, kaa jau juus visi esat pieredzeejushi, meedzu arii, varbuut, shaut paar striipu. Nu, nespeeju es pateikt, kad ir par daudz, kad nav. Varbuut taapeec man patiik anime ar savaam vaajajaam robezhaam... Nu labi, te jau paaraak daudz pashpsihoanaliizes, bet dzeest arii negribas, ja nu kaadam interesanti palasiit (un skatiities zaali augam).

--------------------
+Quote Post
xikes
post Jun 13 2005, 08:07
Post #56

Koushaku

Heh, nebiju domaajis, ka te ieraudziishu kaut ko no elektronikas smile.gif
Ar bildeem komplektaa naakosho textu, laika truukuma deel, izlasiiju diezgan pavirshi, bet peedeejaas edg bildes iespaidiigas wink.gif
Anyway,mans anime ost, vai sazin veel ko, kas ir taa veerts, lai klausiitos, klausaas ar pashmonteetu ~100w amplifieru. Lai gan jaapiebilst, ka nav gluzi attieciigu tumbu shaadaam izpriecaam. Izmantoju 2 tumbas no kautkaada 30+w muuzikas centra un tad veel 3 citas pashpiemekleetas.. Effekts tiiri cieshams.. smile.gif
EEEh.. jaasadabuun buus kaut kur fotoaparaats.. smile.gif sagribeejaas savu istabu arii ielikt..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Jun 13 2005, 19:59
Post #57

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

he,he,he, un te nedaudz manas istabas viena siena, patlaban ir "nedaudz" Fruits Basket stilā... tongue.gif
image
image
+Quote Post
Lija
post Jun 13 2005, 20:38
Post #58

(yaoi) rota 69

principā es jau ar to focēju pustumsā.. rolleyes.gif jo bija baigais slinkums iet ieslēgt vēl vienu slēdzīti.. he,he,he cool.gif
+Quote Post
Yume
post Jun 13 2005, 21:00
Post #59

challenger

Lija, es tevi mīlu,preci mani?
biggrin.gif Saki cik tagad es tev drīkstu bilds nest prinēšanai?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Jun 13 2005, 21:05
Post #60

(yaoi) rota 69

QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 20:00)
Lija, es tevi mīlu,preci mani?
biggrin.gif Saki cik tagad es tev drīkstu bilds nest prinēšanai?
*

Saule, nes cik gribi!!! es taču jau kuro reizi saku ka jāaaaa laugh.gif cool.gif
+Quote Post

9 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 11:58