![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
lija kur tu raavi taas tapetes??(ja taas ir tapetes!)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *miilaa esmu maajaas!* ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 20 2005, 21:10) tās nav tapetes... bet gan A4lapiņas izprintētas un salīmētas uz sienas un visām citām vietām... man tur bija agrāk arī veidojums pašai kaut ko uzzīmēt.. sanāca tikai viens Kamui (krāsains viņš tika gleznots un tur aizgāja ļoti daudz krāsas) ar visu zobenu 3m garumā, taču otrs Kamui un kaut kāda dūdiņa (tā nav Kotori) palika tikai ar zīmuli zīmēti) |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Mans istabas stūris
(bildēts no draņķīgas webcam) ![]() -------------------- |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
da labi.. neticu ka TAS vareetu buut tava istaba!!!
![]() ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
damn,es pat sanjeemos un sabildeeju sawu dziiwojamo telpu.bet atkal newaru ielikt biudes!!
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Lija Kloda Batista Shardeena Le Bul De Zira, negribi uztaisīt Otaku tusu pie sevis?
![]() ![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(rebel @ Jun 21 2005, 13:45) damn,es pat sanjeemos un sabildeeju sawu dziiwojamo telpu.bet atkal newaru ielikt biudes!! ![]() principā liekas es viņu kaut kad uz grīdas noliktu foķēju.. hmmm... ![]() QUOTE(Hikaru @ Jun 21 2005, 14:58) Lija Kloda Batista Shardeena Le Bul De Zira, negribi uztaisīt Otaku tusu pie sevis? ![]() ![]() ![]() par to varētu padomāt, kad man būs atvaļinājums!!! ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jun 21 2005, 19:52) He he.. paldies... Ja tu uzdāvināsi man kādu mēbeli ta būšu par to ļoti pateicīgs! -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jun 21 2005, 18:52) QUOTE(JurCHiX @ Jun 21 2005, 12:25) Vairaak tagaadina kaadu daudzstaavu maajas kaapnju telpu... Neaaksties, tieshi taa otaku buutu jaadziivo. Ja tev jaaizveelas starp galdu un 70gb, ko tu izveelies? Ja galdu, tad tu esi skatiijies par maz... Vispaar jau taadu galdu kaa japaanjiem (ar ekstra iisajaam kaajaam) var pats arii uznaglot, ja kaadi vecaaki vai vecvecaaki dziivo laukos. Vinjiem visdriizaak buus kaads deelja gabals, kuraa naglas iedziit. Tiesa, par taadu galdu tevi izsmies 4 kvartaalu apkaartnee. Nee, driizaak liks pie durviim zheesirdiibas daavanas. Bet tas jau labi, ka veikalaa paardeveejai zheel no tevis prasiit naudu un vinja samaksaa no savas kabatas par tavu rupjmaizes doninju. Kaa arii, ja tev naudu piedaavaa bomzis... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
QUOTE(edg @ Jun 22 2005, 02:29) Vispaar jau taadu galdu kaa japaanjiem (ar ekstra iisajaam kaajaam) var pats arii uznaglot, ja kaadi vecaaki vai vecvecaaki dziivo laukos. Vinjiem visdriizaak buus kaads deelja gabals, kuraa naglas iedziit. Ja nopietni ta bildē pa labi ir tieši tāds galds kā tu aprakstīji... Protams viņš ir ar mīkstu virsmu (nezinu kas tas tāds īstenībā ir domāts), bet nu zems un izmantoju kā galdu. Atļāvos nenofočēt, kad uznāks iedvesma un visu no turienes nokrāmēšu, tad vabūt arī parādīšu... -------------------- |
Lija |
![]()
|
nju dažas atradu no tām.. taču viņas ir drausmīgā kvalitātē...
![]() ![]() ![]() ![]() vēl ir dažas taču tās ir patiešām slikti redzamas |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu tātad...
1)šite ir viss, kas manā istabā ir (gandrīz viss): 2)te mans valodu stūris tuvāk: 3)ja neticat 1. apgalvojumam, te otra puse: 4)skats, smuka pļava, ko nesen izbojāja stojanka pa labi, miskastes skatu uz Liepājas ezeru rotā jau sen... |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Waaa
![]() ![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jun 24 2005, 10:19) Waaa ![]() ![]() ![]() Vai taads liels deelis buus eerts speeleeshanai? kamdeelj tur ir tik lielas malas? Un Hikaru, ebay.com (ja kas, especially for you, man ir VISA Classic)... ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 24 2005, 14:28) QUOTE(Hikaru @ Jun 24 2005, 10:19) Waaa ![]() ![]() ![]() Vai taads liels deelis buus eerts speeleeshanai? kamdeelj tur ir tik lielas malas? Un Hikaru, ebay.com (ja kas, especially for you, man ir VISA Classic)... ![]() Tā kā neesmu no naudīgākajiem, vienkārši iededzināju laukumu uz paveca rasēšanas dēļa, tāpēc ar tik lielas malas. Kauliņu gan vēl nav, jo sāku taisīt tikai aizpagājšnedēļ... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:54 |