![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Jun 24 2005, 17:37) Tā kā neesmu no naudīgākajiem, vienkārši iededzināju laukumu uz paveca rasēšanas dēļa, tāpēc ar tik lielas malas. Kauliņu gan vēl nav, jo sāku taisīt tikai aizpagājšnedēļ... Nu a malas tak var nogriezt laikam... no kaa kaulinjus taisiit gribi? un btw, es te mazliet paveeroju, uz izskataas ka mees, Go fanaati, piespamojam visu forumu ar nevajadziigaam diskusijaam. Daudzi foruma lasiitaaji nezin kas ir Go, dazhi uzskata to par "perverso speeli"... tos kas maak speeleet laikam var uz roku pirkstiem saskaitiit... Ko par to modi domaa? Varbuut atsevishkju forumu pie Nihonbunkas uztaisiit vajag? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 24 2005, 18:44) Kauliņus laikam no koka virpošu. Btw, par to atsevišķo forumu... tiešām paskaiti uz tiem pirkstiem, cik cilvēku te vispār interesējas par Go, Weiqi utt... vienīgi, ja uztaisītu forumu, tad ar to varētu pievilināt jaunus interesentus ![]() ![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Jun 24 2005, 19:02) paskaiti uz tiem pirkstiem, cik cilvēku te vispār interesējas par Go, Weiqi utt... Discussion moved to Problēmas un ieteikumi -> GO furums ( http://otaku.lv/index.php?showtopic=1579 ) Nespamojam vairaak shajaa topikaa par Go, oki? (savaadaak atnaaks nikni modi un muus visus surogaatpasta izplatiitaajus izbanos vai vismaaz postus padzeesiis) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es beidzot tiku pie iekārtas, kas transformē telpiskus objektus uz attēlu plakni, un nofiksēju savu istabu.
Mans dators: ![]() Kā skaņas virziena leņķa korekcijas rīki tiek izmantotas padomju datorgrāmatas, aka podstavkas priekš tumbiņām: ![]() Nepieciešamu jaudu tumbiņām nodrošina aizvēsturiskais pastiprinātājs (aka Lost Technology), kuru es neparko nemainīšu ne pret kādu modernu %&*)^!!$... ![]() Skats ar perspektīvu: ![]() Nu redziet cik nekvalitatīvi fotoshoti sanāk ar modernu digitālo aparatūru. Lūk tā es mācos spēlēt GO, lasu mangu un žurnālus un skatos anime. Bet šķiet te ir kāda lieka manta. Atrodiet to!!! ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
ho ho ho
lai dzīvo veci topiki.. Mans Rīgas mitekļa bardaks. --- ā un par Hikaru gultu.. šis te, kaut kā neiederas, manuprāt ![]() This post has been edited by xikes: Sep 20 2007, 23:35 -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu tātad... 1)šite ir viss, kas manā istabā ir (gandrīz viss): Cik skopam jābūt lai dzīvotu istabā ar tik sliktu "vairāk zilas norāsas" apgaismojumu, lai taupītu elektrību? Beigās visu ietaupīto naudu iztērēsi jaunas spuldzes iegādei. Rezultātatā iznāks tieši tas pats, tikai sabojāsi redzi. Nav ko ticēt stulbām reklāmām, ka nu tik taupīs un būs labāk... Vairāk piesārņosi dabu ar dzīvsudrabu ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kur gan ar saviem komentāriem kavējas cien. GM?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Mazliet līdzīgi
![]() ![]() -------------------- whatever.....
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Kā parasti manā istabā valda haoss ![]() WTF? Esmu laikam akla x_x Labi, pietiks man muljkjoties. Juus paaraak viegli noticeejaat, ka man taada istaba... Fak, egd! tu izjauci manu sapni paarvaakties pie tevis dziivot! *pliistoshas siirds skanja* ![]() ![]() Manu istabu vaareetu saliidzinaat ar egd "iesniegto" bildi.. tikai tehnikas lietas vizuaali aizvietojiet ar visaadaam drazaam, e.g., lupatas, kraasas, papiiri etc... mosh iepostoshu, kad man buus iestaajies pilniigs pofigs par to, ko citi domaa ![]() This post has been edited by zeloco: Sep 27 2007, 14:11 -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jā, skaists haoss ir māksla. Diemžēl, realitātē tikai papīru kalns un CRT monitors, uz kura tup ultramens un draugi. Man nav fotoaparāts, varētu parādīt, ko nozīmē īsts, nesmuks bardaks.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Kur gan ar saviem komentāriem kavējas cien. GM? 90% wārns, saproties. Jācenšas vismaz notēlot, ka izrādu sev netipisku cieņu un toleranci pret pārējiem foruma iemītniekiem. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Commencing thread necroing in 3... 2... 1... Haha, nice, ceru, ka Tavs darba galds vēl joprojām izskatās šādi. Enihū, kad tikšu mājās pie kameras iemetīšu arī savu stūrīti. This post has been edited by Sērfijs: Jun 30 2010, 13:03 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas tak nemaz nebija edg galds, viņš vēlāk atzinās - šai pašā threadā.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:57 |