![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Foxyyyyy, ja jau Zuzix luudz (nu labi, neluudz, bet tomeer)
Man buutu interesanti redzeet, ko Foxy sameistarojusi shodien... ![]() Starp citu, ljooti forss ziimeejuminjsh (peedeejais). Es esmu biezji ziimeejusi savas draudzenes anime stilaa, tas ir forhsi! Laikam k-kas jaauzziimee arii uz photoshopa... Ceru, ka paveerteesiet! BET atgriezjoties pie Foxy ziimeejuma Shaisuke ljoti smuki uzziimeeta... nee vispaar visi baigi kawaii... Bet ja no kritikja acs, nu nez... chibi jaw taadi ir! ![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
ko tu peedeejaa ziimeejumaa izdariiji ar maniem matiem? T-T man tie garaaki...DAUDZ garaaki ><
hehehe, kraaso vien ar eenaam ^^ (es zinu no kaa tu maacies, iespeejams nezinu ><, bet nu kraaso spilgtaak, jo tie divi senie un peedeejie ziimeejumi manaa galerijaa ar ar kosmetiku ziimeeti...tik sanaaca tik spilgti ka laikam neatshkjirt ><) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Oct 6 2005, 00:19) ko tu peedeejaa ziimeejumaa izdariiji ar maniem matiem? T-T man tie garaaki...DAUDZ garaaki >< hehehe, kraaso vien ar eenaam ^^ (es zinu no kaa tu maacies, iespeejams nezinu ><, bet nu kraaso spilgtaak, jo tie divi senie un peedeejie ziimeejumi manaa galerijaa ar ar kosmetiku ziimeeti...tik sanaaca tik spilgti ka laikam neatshkjirt ><) GOMENNASAI!!! ![]() ![]() Un kosmeetika... jaa... Bik no tevis un vienk Shaisukei maajaas nebij kraasaino ziimulju ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
smuki smuki!!!! tava ziimeejumu galerija ir diezga espaidiiga!!! vai tu arii negribi uzziimeet kaadu avatoru??? ja jaaa!! tad es piesakos!!! vai pagodinaasi!!
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(gramozeks @ Oct 7 2005, 14:43) smuki smuki!!!! tava ziimeejumu galerija ir diezga espaidiiga!!! vai tu arii negribi uzziimeet kaadu avatoru??? ja jaaa!! tad es piesakos!!! vai pagodinaasi!! ![]() ![]() man liidz avatariem nenesas ![]() ![]() ![]() bet var meegjinaat... -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Sorry par to ka ziimeejumi ir focheeti... Bet liidz es tikshu pie skanera baigi ilgi jaagaida un es nevareeju nociesties ielikt taas bildes un jums paraadiit...
Eem... Ziimeejumaa esmu itkaa domaata es ![]() ![]() Un redz kas var notiky ja es kosplejoshu savu avataru ![]() ![]() ![]() ![]() Patuvinaajums abiem... ![]() ![]() Es tikko konstateeju ka kruutis pa lielu goddamnit ![]() Edited at 15:42 -------------------- ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Tu laikam ar baigi cieto ziimuli ziimee?!? Vagas baigaas atstaatas, pameegjini kaadu miikstaaku, vislabaak laikam sanaakusi taa nani bilde, tikai acis nedaudz pa tuvu viena otrai.
-------------------- Cute little pervert ^^
|
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(yorsa-kun @ Oct 8 2005, 13:30) Tu laikam ar baigi cieto ziimuli ziimee?!? Vagas baigaas atstaatas, pameegjini kaadu miikstaaku, vislabaak laikam sanaakusi taa nani bilde, tikai acis nedaudz pa tuvu viena otrai. vospaa es izmantoju B5 ziimuli ![]() ![]() vai ta ziimeejumi ir slikti?? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Yahoo Red Foxy!Tavi zīmējumi ir kawaii
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Arts @ Oct 8 2005, 13:59) Milziigs paldies! Nav jau tik labi... ![]() Dziivajaa ziimeejumi man shkjiet izskataas labaak... ![]() -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
|
Sepultura |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-October 05 ![]() |
![]() ![]() -------------------- [COLOR=red][B]
|
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Taa kopbilde rullee!!!
![]() Tikai neraksti "Sinji", dammit! It's Shinji, Shinjiiiii!!!! P.S. Bilde tishaam laba... Maacies ar Photoshopu darboties... ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Sepultura @ Oct 11 2005, 15:54) ![]() ![]() ko tu te piemuuldi manu topicu? ![]() ![]() *ielien stuuriitii ar lapaam , ziimuli un dzeeshgumiju un nopuushas* - necieshu galiigi nejeedziigu uz faktiem nebalstiitu kritiku kuru sniedz cilveeks kursh nemaak ziimet vai vismaz nav savu ''maakslu'' maakslu paraadiijis citiem... Kur ir edg ar savu reaali noderiigo kritiku??? ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man gan ljoti patiik peedeejie ziimeejumi!
![]() It iipashi tas, no cosplay! Un tie ar tevi arii ljoti smukinji! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |