![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(gramozeks @ Oct 31 2005, 17:57) puukjiishi ta puukjiishi ![]() ![]() Bet kaa ir ar jaunajiem?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
No Chobits ljoti smuki ziimeejumi! Tieshaam, nav paaraak daudz, kur piesieties! Njaa.. varbuut mazliet kaartiigaak...
![]() Pati arii shito miiljuminju biezji ziimeeju... ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Missy @ Nov 1 2005, 02:00) No Chobits ljoti smuki ziimeejumi! Tieshaam, nav paaraak daudz, kur piesieties! Njaa.. varbuut mazliet kaartiigaak... ![]() Pati arii shito miiljuminju biezji ziimeeju... ![]() ka es jums saku... dziivee vinji ir 5 reiz smukaaki!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Mhm... dzīwē tiešām ir smukāki... kā arī redzot Ji (rf) darbībā stundu laikā, kad man nākas tomēr wisu pierakstīt - man ļoti patīk... ir wisai interesanti wērot šito smukuļu tapšanu...
Ak jā... mums wnk wajag labāku skaneri newis skolā pieejamo lūžņu kaudzi >< -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Zuzix @ Nov 1 2005, 22:32) Mhm... dzīwē tiešām ir smukāki... kā arī redzot Ji (rf) darbībā stundu laikā, kad man nākas tomēr wisu pierakstīt - man ļoti patīk... ir wisai interesanti wērot šito smukuļu tapšanu... Ak jā... mums wnk wajag labāku skaneri newis skolā pieejamo lūžņu kaudzi >< Jaa tas skaneris paarsniedz manu vecumu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
njuz man liekas ka diezgan piemiiligi...
![]() ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(anishuara @ Nov 1 2005, 22:49) awww... thanks... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
The newest
![]() -------------------- ![]() |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
nja es ta skatos tu vel tapat zime sava stila, citus neklausiji, kad tevi macija,nu es jau neka daudz no ta nesaprotu, bet no malas tie ziimejumi izskatas drausmiigi sorry, tas ir tikai mans viedoklis
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(animeec @ Dec 2 2005, 19:03) nja es ta skatos tu vel tapat zime sava stila, citus neklausiji, kad tevi macija,nu es jau neka daudz no ta nesaprotu, bet no malas tie ziimejumi izskatas drausmiigi sorry, tas ir tikai mans viedoklis ![]() Tieshi shaadu cilveeku deelj es nemiilu publiceet savus darbus jo dziivee tie ir daudz labaaki un es netaisos kluut par nezin kaadu perfekto ziimeetaaju ![]() -------------------- ![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Ev nu nevajaga tikaj del viena ****** momenta ta satraukties galvenajs ka tu pati apzinies ka tu zime prieksh sevis u.t.t.
![]() Man piemeram patik tavi zimejumi ar katru reizi redzma aizvienk lielaks progres un lielaks un lielaks u.t.t. ![]() Es zeru ka es par kadu %-inju tev pacelu garigo ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Tjen @ Dec 3 2005, 16:03) Ev nu nevajaga tikaj del viena ****** momenta ta satraukties galvenajs ka tu pati apzinies ka tu zime prieksh sevis u.t.t. ![]() Man piemeram patik tavi zimejumi ar katru reizi redzma aizvienk lielaks progres un lielaks un lielaks u.t.t. ![]() Es zeru ka es par kadu %-inju tev pacelu garigo ![]() Liels paldies! ![]() Shausmiigi kaitina cilveeki kuri kuri uzskata ka man nav progresa ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Tjen @ Dec 3 2005, 16:25) ![]() ![]() ![]() varam sarunaat ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
Tad jau labi
![]() Ja kas man nav nejausmas ko tu varetu uzimet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:53 |