![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Tjen @ Dec 3 2005, 16:31) Tad jau labi ![]() Ja kas man nav nejausmas ko tu varetu uzimet ![]() ![]() ![]() oki... gan jau... -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
nju peedeejajaa ziimejumaa, man patiik tikai sejas, sejas tev vienmeer sanaak, taads forshas..
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Dec 3 2005, 16:45) nju peedeejajaa ziimejumaa, man patiik tikai sejas, sejas tev vienmeer sanaak, taads forshas.. ![]() ![]() mans lielaakais kritikjis ierunaajaas ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Ghoul @ Dec 3 2005, 16:55) QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 3 2005, 15:52) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() es veeljoprojaam saku, lai tu pameegjini ziimeet kko NEchibi, kaut ko nopitnaaku...... ![]() ![]() ![]() Es paarsvaraa ziimeeju sev paziistamus cilveekus... Gadaas arii iznjeemumi... Un jaa taa tipa taakaa esmu es... ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 3 2005, 19:37) QUOTE(Ghoul @ Dec 3 2005, 16:55) QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 3 2005, 15:52) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() es veeljoprojaam saku, lai tu pameegjini ziimeet kko NEchibi, kaut ko nopitnaaku...... ![]() ![]() ![]() Es paarsvaraa ziimeeju sev paziistamus cilveekus... Gadaas arii iznjeemumi... Un jaa taa tipa taakaa esmu es... ![]() eu, uzziimee mani, Ok???? nu luuuudzu, buus viegli man ir ljoti prasta un negliita seja, nu ok,ok,ok,ok,ok?????? |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Ghoul @ Dec 3 2005, 20:43) eu, uzziimee mani, Ok???? nu luuuudzu, buus viegli man ir ljoti prasta un negliita seja, nu ok,ok,ok,ok,ok?????? Don't play on my nervs ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
nja nu vis skaidrs, ta jau biju domajis, cik tu esi likusi tos darbus un kads ir pateicis ka kaut kas nepatik ta tu uzreiz izdoma kaut kadu atrunu nevis iemacies kaut ka citadak zimet
|
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
QUOTE(animeec @ Dec 4 2005, 00:54) nja nu vis skaidrs, ta jau biju domajis, cik tu esi likusi tos darbus un kads ir pateicis ka kaut kas nepatik ta tu uzreiz izdoma kaut kadu atrunu nevis iemacies kaut ka citadak zimet Kaalab cilveekam jaamaacaas kaut kaa citaadaak ziimeet, ja vinjam patiik ziimeet taa, kaa vinjsh ziimee? Lai gan daleeji tomeer jaapiekriit - piestraadaat pie tehnikas ta kaa vareetu. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Nirvana @ Dec 4 2005, 13:40) QUOTE(animeec @ Dec 4 2005, 00:54) nja nu vis skaidrs, ta jau biju domajis, cik tu esi likusi tos darbus un kads ir pateicis ka kaut kas nepatik ta tu uzreiz izdoma kaut kadu atrunu nevis iemacies kaut ka citadak zimet Kaalab cilveekam jaamaacaas kaut kaa citaadaak ziimeet, ja vinjam patiik ziimeet taa, kaa vinjsh ziimee? Lai gan daleeji tomeer jaapiekriit - piestraadaat pie tehnikas ta kaa vareetu. pirmai daljai pat ljoti piekriitu... Nu pie tehnikas tas jaa.... eem... more practise, more pratcise ^^ gan jau ar laiku... -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tieshi taa! Ar laiku tu iemaaciisies taa, ka patiks gan pasham, gan Sasham!
Starp citu, kkad gribeeju ziimeet otakieshus (kuriem zinu izskatu) kko arii uzskriceleeju, bet sen jau pazuda. Negribi uzziimeet arii mani? ![]() Davai, davai, Foxy! Liec jaunos ziimeejumus!! -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Sushi @ Dec 4 2005, 16:27) Tieshi taa! Ar laiku tu iemaaciisies taa, ka patiks gan pasham, gan Sasham! Starp citu, kkad gribeeju ziimeet otakieshus (kuriem zinu izskatu) kko arii uzskriceleeju, bet sen jau pazuda. Negribi uzziimeet arii mani? ![]() Davai, davai, Foxy! Liec jaunos ziimeejumus!! es lielaako dalju vispaar neesmu ielikusi ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ouu... Es arii labpraat sanjemtu kaadus pasuutiijumus, jo nenaak idejas, ko ziimeet..
Bet, Foxy, ieliec kko no taa, kas tev tur ir! ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Sushi @ Dec 4 2005, 17:34) Ouu... Es arii labpraat sanjemtu kaadus pasuutiijumus, jo nenaak idejas, ko ziimeet.. Bet, Foxy, ieliec kko no taa, kas tev tur ir! ![]() man skaneris nav maajaas, bet skolaa... es taa uz fikso pasuutiijumu nevaru... tikai vienreiz nedeeljaa -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Shodien saziimeeju visu ko bija luugushi... Proti Tjen (nezinu kaa izskataas so...) - chalis no avataras FF VII... Sushi - Sushi
![]() ![]() P.S. Darbi kaut kad nedeeljas laikaa paaraadiisies pie shii posta... Taaaaaatad.... Tjen: ![]() Sushi: ![]() Ghoul [ ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:39 |