![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Dazhi ziimeejumi... Vismaz baudaamaakaa kvalitaatee nekaa caur to skaneri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Yaaaa!! Paldies, Foxy!!! Smuks ziimeejums!
![]() Jaasaglabaa savaa mapiitee! -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Sushi @ Dec 21 2005, 01:16) Nav nemaz TIK labs ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Paldies
![]() Es ja kas skatijos uz to zimejumu un secinaju ka es esmu loti lidzigs tam ![]() Jo man ir tadi pashi mati ka Kodajam no ffac ![]() Liels paldies!!! |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
He hee ,smuki un miilji, man patiik!
![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Tjen @ Dec 21 2005, 16:47) Paldies ![]() Es ja kas skatijos uz to zimejumu un secinaju ka es esmu loti lidzigs tam ![]() Jo man ir tadi pashi mati ka Kodajam no ffac ![]() Liels paldies!!! Man prieks ka jums patiik ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mery cristmas meitene jauka. Pat ļoti jauka.
![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Dec 25 2005, 03:52) Mery cristmas meitene jauka. Pat ļoti jauka. ![]() Pfffff... Skolotaaja Shkjeele ir 10x ljaunaaka par saatanu ![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
8x jo viņa ir skolotāja,bet 2x jo viņa ir sieviete.Kopā 10x.Viss saskan }
![]() P.S. Vajag velniņu un enģelīšu gifu. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Arts @ Dec 25 2005, 19:55) 8x jo viņa ir skolotāja,bet 2x jo viņa ir sieviete.Kopā 10x.Viss saskan } ![]() P.S. Vajag velniņu un enģelīšu gifu. ![]() par to ps neiiebraucu malziet... bet esmu apjeegusi ka neko citu bez chibi nemaaku ziimeet... tas laikam mans dziives aicinaajums... nu ko - metamies prieskh manas chibi animes ![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
You must be perfect!!!Es gribu redzēt ne-chibuskus charus tava mangā,sensei!!!
![]() P.S(2.).Ja esi Japānā,tad runā japāniski.Ja esi Latvijā,tad runā latviski.Ja esi Otaku,tad aizveries un zīmē(neuztveriet personiski). ![]() Lūdzu piedošanu par aizvēršanu. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Arts @ Dec 26 2005, 02:00) You must be perfect!!!Es gribu redzēt ne-chibuskus charus tava mangā,sensei!!! ![]() P.S(2.).Ja esi Japānā,tad runā japāniski.Ja esi Latvijā,tad runā latviski.Ja esi Otaku,tad aizveries un zīmē(neuztveriet personiski). ![]() Lūdzu piedošanu par aizvēršanu. ![]() I'm NOT sensei ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bet Foxy, treshajaa un ceturtajaa lapaa tev ir smuki ziimeejumi, kur meitenes nav Chibi. Chibi ziimeet ir vieglaak, piekriitu. Bet ja tev tur tik labi sanaak kjermenji, pameegjini to apvienot un veido skaistas anime meitenes!
![]() Nu labi, varbuut bishkjin aizraavos, bet pameegjini! -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Sushi @ Dec 26 2005, 17:45) Bet Foxy, treshajaa un ceturtajaa lapaa tev ir smuki ziimeejumi, kur meitenes nav Chibi. Chibi ziimeet ir vieglaak, piekriitu. Bet ja tev tur tik labi sanaak kjermenji, pameegjini to apvienot un veido skaistas anime meitenes! ![]() Nu labi, varbuut bishkjin aizraavos, bet pameegjini! tas kas man skaitaas skaisti ir citaa galerijaa... taa man iemaaciities ziimeet ir IMPOSIBLE MISSION!!! ![]() Lieciet mieraa manu chibi-dveeseli... Esmu mieraa par taadu palikt... Bet profesionaalja liimenii ![]() Jaaaiet pieluugt Nimi for god's sake... Mosh dievi apzheelosies un daavaas man 1/2 vinjas talanta ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Nu labi! Var jau likt mieraa chibi dveeseli...
![]() Bet jebkuraa gadiijumaa, ir labi maaceet abus (un izmantot abus). -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:12 |