![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nimi?Kura ir Nimi?Es gribētu redzēt viņas galeriju.
[/QUOTE]Jaaaiet pieluugt Nimi for god's sake... Mosh dievi apzheelosies un daavaas man 1/2 vinjas talanta [QUOTE] Un dieviete?Man ir jāredz viņas galerija. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
-------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
negribu ieviest paaraak lielu kritiku, bet tev 4ibuki nevisai padodaas...
![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu jā dieviete nu dien...Un es sev jautāju...''Kāpēc man tas neizdodas?''.Kad cilvēks var tik skaisti zīmēt.
Patiešām apsveicami. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(anishuara @ Dec 26 2005, 22:44) negribu ieviest paaraak lielu kritiku, bet tev 4ibuki nevisai padodaas... ![]() oh shut up es tikpat labi varu pateikt ka tavi doggamnitie ziimeejumi naturaali s.cks ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nepatiik ej un paziid pirkstu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Atashi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-December 05 From: Not only my dream world... ![]() |
Heii!!! I like chibi! And I like the way you draw them! Really cute!
![]() -------------------- To live hapily-
We have to be strong Have to live long Have to write a song |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Atashi @ Dec 28 2005, 16:00) Thanks ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Emīlija...
![]() Un Džastins... ![]() Emīlijai nav kaut kas kārtībā ar pozu un ķermeni vispār, bet Džastinam mētelis ir galīgā pakaļ*. Es zinu. Bet vienkārši vajadzēja viņus atdzīvināt... -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man arii kkad bija ideja uzziimeet sava staasta varonjus (uz lapas to jau arii esmu izdariijusi), bet nelieku otaku, jo negribu sabojaat juusu iedomaato Kendiinu, kaa arii Taju.
Starp citu, es Emiiliju un Dzhastinu apm taadus arii biju iedomaajusies! ![]() ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējam darbiņam patika tikai Emīlijas mati un acis. Pārējais kaut kā...ne visai. Bet tu jau mani neklausies, es jau pat tik labi uzzīmēt neko nemācētu...
![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 26 2005, 22:47) QUOTE(anishuara @ Dec 26 2005, 22:44) negribu ieviest paaraak lielu kritiku, bet tev 4ibuki nevisai padodaas... ![]() oh shut up es tikpat labi varu pateikt ka tavi doggamnitie ziimeejumi naturaali s.cks ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nepatiik ej un paziid pirkstu ![]() ![]() Alleluja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Vai topiks beigts
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Niekojos paintaaa...
![]() -------------------- ![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Drausmīgi forshi!
-------------------- ![]() Kon! |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Divaini!
![]() Ammmmm..... a kas tas ir ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |