![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Smuka puķe
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Foshi, Zuzix eed pukjes XD XD XD
Dead_Star aww gosh thanks ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
-------------------- ![]() |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
man vislabāk patīk Meow, tāds mīļš
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
ReD_FoXy |
![]()
|
Paldies par daudzajiem komentaariem
![]() Kjeepa: Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Vienalga ka neviens nekomentee...
Veelviena kjeepa... ![]() -------------------- ![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
tak vareeji vairaak pacensties.....
izskataas taac jociiga...nezinu kas...man shkjiet abi teeli kopaa neiet..... varbuut pateiksi kas ar to visu iisti ir domaac????? -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
ReD_FoXy |
![]()
|
tak vareeji vairaak pacensties..... izskataas taac jociiga...nezinu kas...man shkjiet abi teeli kopaa neiet..... varbuut pateiksi kas ar to visu iisti ir domaac????? es censhos tik daudz cik tas ir nepiecieshams peec maniem ieskatiem. chalis meitenei pazinjo ka vinjsh ir piu un meitenei uzspraagst smadzenjpods. manupraat tur visu var saprast -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
man no sākuma izskatījās pēc diviem džekiem, tādēļ neiebraucu
![]() un par to cenšanos - ir jau pietiekoši. Ēnas nevaig taču, manuprāt, tas ir kkas līdzīgs karikatūrai, ja tā to sauca ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
man no sākuma izskatījās pēc diviem džekiem, tādēļ neiebraucu ![]() un par to cenšanos - ir jau pietiekoši. Ēnas nevaig taču, manuprāt, tas ir kkas līdzīgs karikatūrai, ja tā to sauca ![]() es jau arii necenshos ziimeet kinda art. es tak pati taas saucu par kjeepaam. ![]() -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
nu nē, par ķēpām tās nevar nosaukt. Vnk mazas karikatūriņas XDD
+ labi izstrādātas un ar domu XD |
ReD_FoXy |
![]()
|
Yeah, Yeah I know. Vēlviens pamirušais un man piederošais topics. XD
Tizls, bet... ![]() Jā, ausis vajadzēja lielākas, seja tizla, grūti saprotama (bet īstenībā tīri reāla) poza, nemāku zīmēt drēbes, nemāku ēnot un tā kjepa arī debīla. Kaut kas vēl? Spare me. :3 -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
gandrīz visus mīnusus tu nosauci... nez man labs garīgais tāpēc pateikšu kko labu :3
Man patīk kā viss izskatas kopumā ^^ nu piemīlīgi. Jāatzīst, ka esi specializējusies chibi zīmēšanā ^_~ Gaidīšu vēl darbus no tavas puses |
ReD_FoXy |
![]()
|
gandrīz visus mīnusus tu nosauci... nez man labs garīgais tāpēc pateikšu kko labu :3 Man patīk kā viss izskatas kopumā ^^ nu piemīlīgi. Jāatzīst, ka esi specializējusies chibi zīmēšanā ^_~ Gaidīšu vēl darbus no tavas puses jā, cenšos (ne)veiksmīgi izaugt no savas chibi stadijas. ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Es redzu baigi daudz komentāru
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:58 |