![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kapeec vinja rokai rokai ir tikai 4 pirksti? (pietam taadi visai konusveidiigi)
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Es nemāku zīmeet rokas. Parasti vispār mēģinu izsprukt no situācijas un zīmēju rokas aiz muguras utt. Šoreiz pat mēģināju zīmēt. Treniņu vajag...
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
XDDD tam dzhekam bildiitee kopaa ar njaukundzi mute izskataas kaa kkaasds alpu tunelis
![]() ![]() un peedeejajai domiigajai meiteniitei nav dreebju. tas iisteniibaa ir bodiiaarts ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
dreebes nekad nav 100% pieguljoshas. Gribi par to lai pierādu pretējo? ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
dreebes nekad nav 100% pieguljoshas. Gribi par to lai pierādu pretējo? ![]() uz priekshu.. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Sen nekas nav likts...
Driiz Ziemassveetki... Esmu daasna shai laikaa (un chakla arii XD). Tad luuk. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Zīmēšanas skili sāk manāmi iet uz augšu :3
ļoti īpatnēja un simpātiska sejiņa, pie tam ar cepuriiti... rr, visi zin, ka tigru turns on salavecīši..rrr... (šokolādes XD ) Sejas forma gan bišķiņ šķība, bet nevienam seja tak nav perfekti simetriska, ne? -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Sejas forma gan bišķiņ šķība, bet nevienam seja tak nav perfekti simetriska, ne? Jā, man grauž (nu naturāli kretinē ārā), ka tagad redzu visas kļūdas. ;_____; Why didn't I see them before... But me likes that one hot Santa, if you got the point... ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Atvainojos par double-post.
Cerēju sagaidīt urravas un visu pārējo. Nesagaidīju. Ielikšu vēl vienu ko gribēju pataupīt nebaltām dienām, jo neesmu vēl tikusi pie skanera. Bet... Nu tad, pagaidām sliktā kvalitātē, kad nomainīšu uz ieskanēto, pateikšu. ![]() Ievērtējiet - man pat sanāca uzzīmēt roku, kas neizskatās pēc trijstūriem. -------------------- ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Iskatās ka tas džekiņš viņai mēģina uzvilkt kreklu pareizajā vietā, lai lifons nerēgojas XD~!
Nu smuki smuki tu mums zīmē.. ir kļūdas bet domas labas ![]() Un man joprojām rēgojāš tas Merry x-mas kā Henry x-man XDDD... |
ReD_FoXy |
![]()
|
Iskatās ka tas džekiņš viņai mēģina uzvilkt kreklu pareizajā vietā, lai lifons nerēgojas XD~! Nu smuki smuki tu mums zīmē.. ir kļūdas bet domas labas ![]() Un man joprojām rēgojāš tas Merry x-mas kā Henry x-man XDDD... Vispār, ej vienreiz gulēt ![]() Jā, kļūdas vienmēr pamanu tad kad jau pabeidzu. ![]() Bet dzīvē kā jau vienmēr izskatās labāk. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es teiktu, ka tas puisis grib vinju izgjerbt un vinjai taa ideja patiik,
tapeec vinja pat nepretojas.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Pakkun |
![]()
|
peedeejais ljoti smuks. taa meitene izskataas vnk valdzinoshi. chumenis gan taads friikains
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:57 |