![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Baigais besis, tā *nolamājas* izdzina mani no bibliotēkas, jo redziet autobuss viņu negaidīšot kaut ko tur vēl, un es nepaspēju ielikt ieskanētu iepriekšējo, vienu jaunu un Kai apburoshos darbu *uzlec vēlreiz virsū Kai (kura reize šitā jau ir? kāds skaita?)*
Kai, tu neesi pirmais kas saka ka meitene tai zīmējumā tiek izģērbta. Visi kaut kādi perversi palikuši pēdējā laikā. Principā bija domāts ka puisis viņai kaut ko saka, turot roku uz pleca. Bet nu jā, katram savs... Pakkun, paldies. P.S. Ja kādam ir pārnēsajamais kabatas skaneris - nākat pie manis uz tēju un cepumiem. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ok viņš, viņai saka, ka tuliit viņu izgjerbs...turot roku uz viņas pleca)))
Kaadreiz vajadzees uzzimeet to taa, ka es to redzu ,D vai kko lidziigu... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Kaadreiz vajadzees uzzimeet to taa, ka es to redzu ,D vai kko lidziigu... Ziimeejam mangu? ![]() -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Sen nekas nav likts... Driiz Ziemassveetki... Esmu daasna shai laikaa (un chakla arii XD). Tad luuk. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Taatad ielieku ieprieksheejo ieskaneetu. Soliits dariits.
![]() ![]() Un jaunaako darbu. ![]() Paaldies Pakkunam par tehnisko. ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Labs ir, es skatos, ka mans topic's l
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
peedeejajaa ziimeejumaa meitenei acis smukas, shaujamais un pati ideja arii okey....bet tam puisim nevar saprast kas ir ar to trubu pie bikseem... taa domaata kjeediite? un pirmspeedeejajaa atkal netieku skaidriibaa- izskataas ,ka dzekam neredzamaa meicha velk nost kreklu, vai arii domaats, ka vinjsh pats izgjerbjas?
![]() -------------------- |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
beidzot kaadam redzu kaut kaadu kljuudu!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu, teikshu kaa ir - ziimeejumi kaa ziimeejumi, nekaa dizha, nekaa baigi noliekama.
Tas skukjis, kaurai nosliideejis dzhemperis un ljifons reegojas (zinu, zinu, mode taada) uzziimeets forshaa Cartoon Network manieree. Un par paareejiem ziimeejumiem neko negribas teikt, paareejie kaut kaa galiigi nekomenteejas.. -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
ReD_FoXy |
![]()
|
Pinkpanther - Nu principā tā nav truba. Jaunieši ģērbjas dīvaini mūdienās, visu ko sev karina virsū. Uzskati to par tādu aksesuāru.
![]() A čalim kreks vienkārši neturas virsu (like uz tādas miesas var turēties apģērbs, graur XD) metaphor - jā taisnība, man simetrija nepadodas. Tas tāpēc ka, kad zīmēju, grozu lapu. Pašas vaina ![]() Klokjvaarpsta - kas teicis ka mani darbi ir kas dižš? ![]() -------------------- ![]() |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
QUOTE Bet pulciņos neeju. Pašmācības ceļš. es ar visiem pulciniem sliidu uz leju ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Feb 28 2007, 19:19 -------------------- what does it mean?
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
*rēc* nu manus kommentus šiem abiem Tu jau zini... bet īstenībā tai meitenei netā acis izskatās labāk nekā uz lapas
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Klokjvaarpsta - kas teicis ka mani darbi ir kas dižš? ![]() Dizhajiem komplimenti, noliekamajiem smaga kritika. Bet paareejos apskata un aizmirst -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
ReD_FoXy |
![]()
|
Kādu laiku jau mētājas pa datorgaldu.
![]() Atvainojos par kvalitāti ^^. This post has been edited by ReD_FoXy: May 11 2007, 15:27 -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Laba tēma bet, smieklīga tā roka, kas tas apakšā sturī par ķeburu skaitās, tā ir spārnu skice?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |