![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Laba tēma bet, smieklīga tā roka, kas tas apakšā sturī par ķeburu skaitās, tā ir spārnu skice? Nevar gluži saprast ideju, irl zīmējums izskatās labāk, as always -____- Nē, tik kroplīgus spārnus es nezīmēju ![]() Principā domāta klints skice. -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
ah, tā tas ir....:3
-------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
OMFG.. .tu sejas profilaa ziimee veel sliktaak nekaa es..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
OMFG.. .tu sejas profilaa ziimee veel sliktaak nekaa es.. ![]() ![]() ![]() Paldies, uzskatu ka sejas zīmēju tīri labi ![]() Tāpēc iztikšu bez tutoriāliem :3 -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
OMFG.. .tu sejas profilaa ziimee veel sliktaak nekaa es.. ![]() ![]() ![]() Paldies, uzskatu ka sejas zīmēju tīri labi ![]() Tāpēc iztikšu bez tutoriāliem :3 nu dari kaa uzskati par labaaku.. bet man shkjiet deguns vareetu buut izteiktaaks... ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
Es nezīmēju pēc kaut kādiem konkrētiem statūtiem. Es zīmēju tā, kā es redzu konkrēto ainu galvā.
-------------------- ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Varētu būt labāk bet,nu
![]() ![]() This post has been edited by Huney Bunny: May 12 2007, 16:18 -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
-------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() Ķēpa fizikas stundā, attēlojot prieku par atzīmēm :3 Cerams ŠOREIZ es sejas zīmēju pareizi... -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tad ta nu prieks... kur ir izģērbšanās un dejošana uz galda?
![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
tad ta nu prieks... kur ir izģērbšanās un dejošana uz galda? ![]() Striptīzbāros? ![]() Principā jākomentē mani zīmējumi, nevis manas piebildes. -------------------- ![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Mēģini kautko nozīmēt
![]() ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Mēģini kautko nozīmēt ![]() ![]() Šī ir stundas ķēpa, tādām bliežu uzreiz ar pildspalvu... Un ņemot vērā ka kaut ko nopietnu zīmēju 1x3 mēnešos, tad nebrīnies ka nav zīmuļu pēdas. Un mans mērķis nav zīmēt idēali. Mans mērķis ir varēt uzzīmēt to ko rēdzu tā kā to redzu. Lai sanāk zīmēt savu domu, nevis nozīmēt svešu. This post has been edited by ReD_FoXy: May 17 2007, 16:16 -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Principā jākomentē mani zīmējumi, nevis manas piebildes. ok ![]() mati nedabīgi krīt(ja to par krišanu saukt) pār seju, matu līnija vai nu atkāpjas, vai piere par lielu priekš homo sapiens, acis nav līmenī, zods kā sažuvis ābols, zobi mutē kā giljotīna ![]() bet tā jau labi. galvenais, ka centies! keep up the good work! ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Es tā skatos ka visus ir parāvusi mode likt arī fotogrāfijas kā garadarbus, tad nu man negribās visus savus labakos veikumus te tagad bāzt, tapēc, ja kāda ir interese tad var apmeklēt manu DA acc.
Spiest šeit Tātad, ja ir kas sakāms, var komentēt tur, var arī te, gaidīšu kāda piebildes, ieteikumus un visu pārējo kas būs sakāms. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:16 |