![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
bildē "watch" ļoti līdzīga nanai , t.i. hachi. ^^
cute bildītes nav vienveidīgas. -------------------- Nori Nori Nori~ |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
bildē "watch" ļoti līdzīga nanai , t.i. hachi. ^^ cute bildītes nav vienveidīgas. Par Hachi mani ir daudzi saukuši dēvējuši un atraduši izskata/rakstura īpašības kas mums esot kopīgas. ![]() paldies, vienveidīgas būtu ja liktu visas kas man ir, bet lieku tikai tās kas tādas mīļākās. -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man jau patīk tās fočkas...
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
![]() Ķēpa fizikas stundā, attēlojot prieku par atzīmēm :3 Cerams ŠOREIZ es sejas zīmēju pareizi... pat ne tuvu! tavs peedeejais darbs ir vnk metams tur pat kur tavi paareejie kjeepaajumi! nav eenojums! mati sastaav no 16 pavirshaam shviikaam, acis ir nevienaadaa liimenii, kakls liiks! noguleets vai vnk trauma!? vaigu kauli paļubomu ir greizi! neredzu zodu ![]() btw to pashu var teikt arii par taviem paareejiem ziimeejumiem! -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
(up) Hard-core komentārs. Bet grūti nepiekrist...
-------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
nav eenojums! mati sastaav no 16 pavirshaam shviikaam, Tu paarskaitiiji????? ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Ir tāda lieta, ka parasti visur redzēju Red Foxy skarbos komentārus un iesapidīgu kritiku & domāju, ka viņa tiešām ir tāds prō, ka tā var teikt par citu darbiem..
Līdz šim, nemaz nezināju, ka arī viņai ir galerija.. un ja godīgi, es viņas vietā tā nekritizētu, ja pašai nekāds dižais progress pa 19 lapām nav sanācis.. Pati parasti cenšos neteikt neko vairāk par savu zināšanu līmeni, jo ir citi, kas tiešām zin labāk.. un Foxy, tev vajadzētu piebremzēt ar šito attitude un Cowkiller, ir foršāk, ka tu esi jaukāks! ^^ Tāpēc nomierināsimies un skaisti dzīvosim tālāk. xD Tgd jūtos kā ōme kas pamāca savus mazbērnus. xDD Labi, es ar šo postu vairāk neko par šo tēmu neteikšu. I promise.. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pie velna es izskaitiiju veelreiz un ir 16! xD
mjaa peec visa shii te, es nebriiniitos, ja Useru galerijaas buutu par vienu cilveeku mazaak. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
nav eenojums! Ir gan, bet minimāls. Melnbaltu zīmējot uz matiem var arī nebūt ēnojums. Un vispār, TU no visiem cilvēkiem piekasies par ēnojumu? Es jau saprotu, ka tev sasāpējusies pakaļa par to, ka kāds uzdrošinās neatzīt tavu meistarību, tāpēc uzreiz, hops, brūc cilvēkam virsū viņa topikā tā vietā lai piestrādātu pie saviem darbiem. Beidz meklēt vainu citos un pamēģini to atrast sevī. Varbūt tad beidzot ēnot iemācīsies lulz. ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es pilnībā piekrītu Kikyou.
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
Cowkiller |
![]()
|
kikyou beidzot! naakas krietni pacensties lai kaads izdariitu dirty work for me un pat atrast forshu bildi!
tu rakstiiji par to ka es esmu aizskarts(vismaz mana pakalja) un bruuku citiem virsu jo man slikti ziimeejumi, tad zini ka to ko rakstiiji man vari paaradreseet red_foxy, kura sev personiigu iemeslu deelj... ko es daudz te skaidroshu vnk ceru ka tevi neapgruutinaashu ar luugumu apmekleet manu galeriju un izlasiit 40/41 lapu un tad atgriezsties te atpakalj un varbuut pat palabot savu postu, visticamaak ka tu taa nedariisi. nesaprotu kaa tev vareeja ienaakt praataa ka juutos aizskarts par to ka kkaada nemaakuliiga sliņķe manu darbu nosauktu par pavirshu un šķiibu, nu ok vinjsh bija skjiibs, bet man jau ta pof ![]() btw es liidz shim neraxtiiju vispaar ja nebija nekaa laba ko pateikt, tagad kad raxtu to ko domaaju pat tiem ziimeejumiem cilveekiem vairs nepatiik! kas vainas?! protams atbildi es pats zinu, taapeec mekleejiet pashi saveejo! This post has been edited by Cowkiller: Jul 12 2008, 17:14 -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
oo jaa pildspalv ART
try using pen HB/B -->B2(enojumam) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
nesaprotu kaa tev vareeja ienaakt praataa ka juutos aizskarts Es nezin, kāpēc tad lai cilvēks no zila gaisa uzraktu trīs mēnešus neaztiktu topiku, kuru izveidoja ļaunā meitenīte, kurai nepatīk tavi nevainojamie darbi? ;_; This post has been edited by Kikyou: Jul 12 2008, 19:42 |
ReD_FoXy |
![]()
|
Cowkiller, tu izlasīji manu atbildi pakkunam tavā galerijā vispār?
Es NEKAD neesmu teikusi ka māku labi zīmēt. Un jau tūliņ gadu neko te nelieku, laikam ir iemesls ne? Art'a kritiku var izteikt jebkurš. Nav jābūt pro lai kritizētu noteikto jomu. Kikyou, lol, paldies, bērnudārzs ;D Cowman - paldies par ieteikumu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |