![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Vai tagad ir labaak paarskataams??
-------------------- ![]() |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
Jā, ir labāk!
Es domā, ka vislabāk bildes platumu likt no 300px - 700px. Apmēram tā. Tas atkarīgs no tā, cik detalizēta ir bilde. Nebaidies samazināt savas bildes vēl drusku, jo šīs nav tik detalizētas. Bet labs, tagad labā ir! ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nja,Disneja Lulu vairs neatgādina. vairāk treniņa tad sanāks labāk. Patīkami ka esi spējīga pamanīt kļūdas. Pirmajā liekas arī ar rokām kas nav kārtībā un muguras izliekums ar neštimmē. Vispar vairāk patrennējies rokas un pēdas. Un nevajag tos dīvainos pušķīšus pie acīm.
-------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
oh my...u're upgraded,babe
![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
milziigs paldies not alone!!! ceru sagaidiit komentaarus no moderu jeb adminu puses!
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
ur welcome
ReD_FoXy |
![]()
|
Man pat veel nesen shkjita ka man nav pilniigi nekaads ziimeeshanas talants... Bet vai tad tas ir diivaini ka tik aatri ziimeeju??
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Un to visu tu meģināji pēc howtodrawmanga.com ieteikumu un lessonu apskatīšanas?
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
nop... es izprinteeju paaris piemeeru... i meen kjermenju pozas... noliku printu sev prieskhaa un noziimeeju... vismaz centos... bet sejas un mati viss naak no manas puses... Bet rokas un kaajas man tikuntaa nesanaak noziimeet taa lai taas izskatiitos peec rokaam nevis slotaam....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
Tikko uzmeistaroju veel vienu meiteni... ieveerteejiet - ES UZZIIMEJU VIENU ROKU AR PIRKSTIEM! tas jau ir sasniegums...
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Jā, roka nav ne šis ne tas, man ar rokām ar problēmas...Mēgini nevis nozīmēt roku no zīmējuma, bet gan no savas pašas rokas, un nevajag sākt uzreiz zīmēt pirkstus, var sākt ar skeletu, aptuvenu plaukstas formu un lielā pirksta novietojumu utt.
-------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Tikko uzziimeeju veel vienu.... Ieveerteejiet...
![]() Kruutis nav vienaadas... mati ne shis ne tas... Rokas atkal galiigi garaam... BET ES CENSHOS!!! ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
*JurCHiX nākotnē jau paredz te ieraudzīt profesionālas Ecchi & Hentai bildes
![]() ![]() Bet nu zīmē, zīmē un vēlreiz zīme! Pazīmē kādu nedēļu, ieliec bildi kādu no saviem veikumiem, lai mēs redzam vai ir bijis kāds progress vai nē. Ja liksi katru dienu bildes, ta mēs nemaz nepamanīsim vai tev iet uz labo pusi vai nē, viss liksies vienveidīgs. Pamēģini sākt ēnot, vismaz mazliet.. tas ar padara bildi daudz skaistāku. -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Jul 21 2005, 12:15) Ecchi varbuut bet Hentai?? ni ni ni.... Es taadas lietas neatbalstu... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
dcrow |
![]()
|
trenē katru ķermeņa daļu atsevišķi!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |