![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
dcrow Tu domaa atsevishkji paziimeet rokas... kaajas... kruutis... vidukljus... muguras utt utt?
-------------------- ![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
jā, piemēram acis, rokas, sejas, matus dažādos veidos, un mēgini zīmēt tieši tā, kā tas rādīt howtodrawmanga.com saitā, es pimēram kad trenējos pāris lapas apzīmēju tikai ar acīm, lai atrastu un panāktu vajadzīgo...
-------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
jaaaa, es ar iesaku pameegjinaat taa...pa daljam liidz pilniibai, taa tu arii sapratiisi kaadas acis tew wislabaak patiik un kaadas wislaabaak ziimee, no priekshas, saana utt....un "paljchiki, paljchki" (<----- jaa jaa es tewi kjircinu!!! (ne tewi Ji, kaadu citu otakieti))
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Izdomā zīmējuma koncepciju, sastādi kompozīciju, uzzīmē skeletu, un tad pa daļām...
![]() -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
KO vel es ieteiktu tas ir neziimeet uzreiz galvenaas liinijas, pameiginu vienkaarshi briivi un neapspiileeti ziimeet, nu kaa jau citi teica atsevishkaas detalas, un ar vairaakiem vilcieniem iipashi nepiespiezot ziimuli un peec tam jau varees maniit kura liinija ir vis piemeerotaakaa un tad jau to liiniju stingri paarvilksi, nezinu kaato lai vaardos paskaidro, ja buus iespeejo ieposteesu kaukaadu piemeeru kaa es daru ..
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Pikis @ Jul 21 2005, 14:45) KO vel es ieteiktu tas ir neziimeet uzreiz galvenaas liinijas, pameiginu vienkaarshi briivi un neapspiileeti ziimeet, nu kaa jau citi teica atsevishkaas detalas, un ar vairaakiem vilcieniem iipashi nepiespiezot ziimuli un peec tam jau varees maniit kura liinija ir vis piemeerotaakaa un tad jau to liiniju stingri paarvilksi, nezinu kaato lai vaardos paskaidro, ja buus iespeejo ieposteesu kaukaadu piemeeru kaa es daru .. ![]() Es taa arii daru... varbuut nevar redzeet jo velku smalkas plaanas liinijas ar 2H ziimuli un peec tam novelku vienu generaalo un paareejaas izdzeeshu!! -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jul 21 2005, 11:01) ew,za4pēda ![]() ![]() ![]() mjā,un ko es gribēju vispār teikt...Foxy,tā pēdējā bilde ir xtra laba,vienīgais-varbūt netaisi tik augstu,am,bikini zonu(tas tā,lai neteiktu rupjāk) ![]() -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Un vēl kas mati parasti krīt šķipsnās, nevis haotiskās līnijās.
-------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nju,shis ir jaux un aopbrinojams progress.
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Teikshu, ka tu aatri progresee, kjermenji ir ljoti labi sanaakushi, tagad tikai mazliet koncentreejies uz seju uzziimeeshanu.
Un pameegjini taas meitenes iegjeerbt!!!! ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ReD_FoXy, tu tieshaam saac progreseet
![]() ![]() ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Paudiessssss.... *aplaudee sev
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
jaa! Tu tieshaam saaki baigi labi ziimeet! Bet runaajot par vienu no pirmajaam teemaam (par to pilteni un ziimuli), ar pildspalvu veel labi ziimeet ir taapeec, ka tu maacies ziimeet pareizi, nedzeeshot. taapeec arii vairaak centies, jo zini, ka izdzeest nevarees! Bet darbi tieshaam ljoti labi. jo es pati arii maaciijos ziimeet no http://www.howtodrawmanga.com
![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
Gaidam kad dabuushu ziimeejumus iekshaa datoraa.... ceru ka kkad driiiz... jo dazhi ziimeejumi ir tapushi!
![]() -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Gaidu ar nepacietību progresu mākslas jomā.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |