![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
spriežot pēc paļķes zem lūzušā galda... hm, tie varētu būt atlikušie reaģenti
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Infernal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
Nju izskatas jau ljoti feini
![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
omg. baigi labs
![]() viss izstrādāts, labi izkršots un viņi abi tik sasodīti kawaii~ neko pielikt, neko atņemt. super, tā tik turpini. ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Pēdējais darbs baigi labais.
|
Gatix |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-April 08 ![]() |
Jā, talants Tev ir
-------------------- Life is a lesson you learn it when you'r through
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
patīk tavi darbi. ^^
protams visas 68 lpp neizpētīju, bet pirmais iespaids - awsome. ^^ noteikti turpināšu vērot. 8] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
eeu kikyou, ir tak vasara uzzīmē kautko. :3
piemēram like - vilcienu tusiņš debesīs. :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Heck, no.
Nav jau tā, ka es vairs nezīmēju. Tik kopš pēdējā neesmu nevienu pašu pabeigusi (ar 'pabeigt' es domāju 'izkrāsot' un ar 'izkrāsot' es domāju 'kārtīgi izkrāsot', nevis OC puskrāsotos škribelējumus), jo nav iznācis nekas tāds, ko, pēc manām domām, ir jēga pabeigt. Varu jau sagāzt kaudzēm kiš miš man-patīk-zīmēt darbus, bet tādi te nevienam neinteresē, tā kā lai stāv plauktā, līdz man ir kaut kas interesantāks, ko rādīt. This post has been edited by Kikyou: Jun 20 2008, 15:33 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ahem! Atvainojos par dubultpostu.
![]() Bitīt matos! Tavi mati ir gatavie salmi! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tā ir tiesa. Man ir sausi mati. *plēš matus* Kā tu to zināji!!!! T__T
*insane* -------------------- |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Miiilja bitite
![]() -------------------- Mjauu
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
tāds cute darbiņš. ļoti smuki. ^^
btw, tu to uz pc zīmē? 8| -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
Paldies par atsauksmēm!
Art`a: Mhm. Lielākoties es uz papīra uzmetu ļoti paviršu skici, kuru pēc tam ieskenēju un pielaboju/apstrādāju. |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ja bites buutu tik jaukas ... :3
runājot par bitēm - pirms dažām dienām bišu kolonija centās iemitināties skurstenī, nācās tās kvēpināt laukā. Tas laikam liecina par to, ka pēdējais laiks uzčinīt bišu mājiņu, lai bites necanstos ielīst skurstenī. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:16 |