![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eeeh, a man ķipa bišu mākonis balkonam garām palidojis. Redzēt neredzēju, tik nostāsti, tik nostāsti... Bites pie malas, arī es beidzot iesāku 100 themes. Cik ātri man apniks, laiks rādīs.
![]() 001 - Introduction Un pirms kāds ģēnijgalva izceļās, nē, man nebija slinkums zīmēt ķermeni. Es gribēju, lai šis zīmējums izskatās tieši šādi. This post has been edited by Kikyou: Jul 5 2008, 01:12 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
forshas kraasas, ilgi kraasoji?
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ilgāk nekā izskatās lol.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man patīk, ka monohroms. jāpamēģina arī...
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Man arī patīk krāsas, kopumā ļoti vienkārši & piesaistoši.
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
Trīs, divi... pāaaaaaaaaaaldies!
Jā, ar mazāk krāsām jautrāk īstenībā. Lai tur kā. ![]() 002 - Love |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
varbuut man a' šito challenge pamēģināt? Lai gan naa...
introduction feins izskatās. trauksmains. :3 love arī interesants, patīk tie zaķīši matos, divas simboliskas atslēdziņas. -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Man vnk jalec gaisā aiz prieka skatoties uz Taviem darbiem!
![]() ![]() ![]() Pēc zoda skatoties novilku darba viduslīniju, un skaties kas sanāca. Deguns nav pa vidu, bet nobidījies uz kreiso malu. Pleci arī nav vienadi, bet tas vēl ir mazāk pamanāms + uzacis arī atšķirās. EDIT:Tiko pamanīju - labā auss augstāka par kreiso. This post has been edited by vampiregirl: Jul 20 2008, 17:24 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu un?Zīmējums ir smuks!
Pārgiez pīrāgu uz pusēm,un odziņa būs labajā pusē,bet pīrāgs ir garšīgs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Tas ka smuks tam piekritu, bet vai Tu ēstu aizdomīga paskata pīrāgu?
PS. Šobrīd tas nav domāts ka salīdzinājums ar konkrēto zīmējumu, jo kā jau teicu - man Kikyou darbi patīk ^^ -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Es ēstu! Ka tik garšīgi smaržo.
Nu jā, to es ar pamanīju laiciņu pirms uzzīmēšanas. Toreiz es aizmirsu kā ierasts pagriezt zīmējumu otrādi, lai redzētu, vai ir taisns, vai nav, jo vēlu naktī pusaizmigusi zīmēju, ha. XD So man pofig. |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Neaizmirsti, ka cilvēki nav perfekti proporcionāli. Deguns ir ok. Tikai ausiz gan tādaz pārāk nevienādaz.
|
Kikyou |
![]()
|
Mm, ir gan, bet tas ir kārtējais no cilvēka defektiem, ko anime stils parasti neatklāj. Bet nu, ko tur daudz.
Šūšanai idejas patlaban izsmeltas, tāpēc jāķerās atpakaļ pie zīmēšanas. ![]() 003 - Light Roku zīmēšanai izmantoju fotogrāfiju, jo nekādīgi nevarēju uzzīmēt tā, kā vajag. Man gan nepatīk tā darīt, bet noder, I guess~! |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
emmm,baigā šaize,man šis monitors ir tik spilgts,ka rokas knapi var saskatīt x.x Bet tik daudz,cik tas iespējams,tad liekas,ka ir sanācis un pofig,ka pašpikojot :3 Light tur i daaudz. Lai nu kā,es kā parasti turpināšu pa kluso sekot taviem nākamajiem darbiem..huhuhūu.gaidīšu.
|
Kikyou |
![]()
|
Haha, vispār es viņu vēl gaišāku gribēju taisīt. Labi, ka tā neizdarīju, citādāk tu vispār ne sūda redzēt nevarētu. Starp citu, kāpostu māsīc, ieskenē to darbu, kas man baigi patika un ieliec savā galerijā. owo
Radošs vakars, vēlvienu paspēju pabeigt. ![]() 004 - Dark This post has been edited by Kikyou: Jul 22 2008, 01:35 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:19 |