![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kā tas nākas, ka vēl neviena komentāra? ._.
Anyway, man šis patīk, it īpaši krāsu dēļ, ā un vēl kas! Tā meitenīte patiešām izskatas nobijusies.. AK NĒ, Piesiešanās dievs man čukst ausī sliktas lietas - viņš saka, ka kādreiz varētu zoda un vaigu līniju bišķi plānāku pataisīt, lai zīmējums kopumā kārtīgāks izskatītos. Bet kurš gan ņem galvā, ko muld Piesiešanās dievs..? XD -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nav neiena komentāra tikai otaku.lv deviantartā ir gan komentāri. Piesiešanās Dieva vārdā es arī norādīju uz tieši to pašu. XD
Bet tā jau vispār zīmējums baigi feins, pidžama ir uzbudinoša ;3. Un arī tas zirnekļu tīkls ļoti labi iederas. -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
tavs light man patīk labāk nekā sushi light, bet tavs dark melnais ķēmiņš nepārspēs sushi melno, lepno nūbiešu princesi. (nēģerzenķi)
un es ēstu gan šaubīga paskata, gan smirdīgu pīrāgu. galvenais, ka pelējuma sēne nepārklāj to. XD -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
skaisti. :]
Dark - meitenes sejas izteiksme sanākusi baigi laba, tieši tā kā vajag. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ņu šis ir vienkārši foršs.. luv it.... *spīd kā saulīte*
Tikai nepatīk kā galva pievienota kaklam. Tā lieta nav tīra... -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
želejas tārpi *drools*
Viņa laikam ir nokļuvusi in the happy land, pietrūkst tikai kāds teletūbijs. :3 šis ļoti, ļoti patīk, vislabāk no visiem. :3 Tā tik turēt, kikyoumen! :3 -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
ahhahahahha..lielās bonbongas,mmm..vaidzēj moš fonā alkatīgi blenzošu sīci,nee,nee? ;D
tīk šizīgi smaidīgā rokassprādze |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Man aptīk tavi pēdē'jie darbi no 100 theme chalenge ^^ pati gribu pamēģināt ^^ bet tavas idejas, amnuprāt, ir labākas ^^ tā tik turpini!
sweet, sweet candyland... -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aah? Es domāju mēģini tik un tā, Nothinga. Būs smuki.
Deadstar: Gribi būt tas fonā sēdošais alkatīgi blenzošais sīcis? +_+ ![]() 006 - Break Away Vispār es šito negribēju forumā likt, bet bija aizdoma, ka, ja nogaidīšu, pavisam aizmirsīšu, ka tāds vispār bija, tāpēc ielikšu uzreiz. Ha. Traki nohaltūrēts, zinu, bet galvenais jau tēma. Vai arī nē. Oh yeah. Laikam pēdējais laiks vecus sviestus samest topikā. Kvantitāte! ![]() ^ Viens no daudzajiem kopdarbiem ar Sushi, vecs kā pasaule. ![]() ^ Hatsune Miku fanarts. Gribējam ar Sushi kopā Miku zīmēt, bet viņai bij jāiet. Arī vecs kā pasaule. ![]() ^ Un viens vecs kopdarbs ar xikes. Lab'. Stay tuned. Nākamais posts cerams nebūs tik haltūrpilns. |
Tigra2 |
![]()
|
Nu jā, ksaikijs un sushiks visai smagi nobāl... XD
Tēmas darbs smuks, ļoti patīk krāsainā zāle :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mana acs nav tik trenēta, lai es atšķirtu, kuru daļu zīmēja Suši, bet Ksaixa darbu var redzēt uzreiz
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ko tu domāji ar ''nobāl'', Tigra? >:0
Tava break away meiča tāda formīga, Yuki. -w- -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Ko tu domāji ar ''nobāl'', Tigra? >:0 Nū, redzi, ksaikijs un tu savus čarus bijāt uztaisījuši mazāk rōzīgus XD Tāpēc tie nobāl. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Pa galvu pa kaklu. Man šķiet, viņa mēģina bremzēt, bet es neesmu īsti pārliecināts. Īstenībā man pofig. Enjoy. XD This post has been edited by Kikyou: Aug 9 2008, 01:32 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:22 |