![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Šim darbam ļoti piestāv nosaukums ''Pa galvu pa kaklu''. =w= Jo viņš izskatās, ka būtu arī zīmēts pa galvu pa kaklu. Šis, liekas, ir no tiem darbiem, ko komentēt pa detaļām, jo kopā izskatās samērā haotiski. Kustība ir. Proporcijas nav. Krāsas daudz maz ir, krāsu izjūta tev patiešām ir. Bet tad te ir šis sejas profils, kurš, manuprāt, nav no taviem labākajiem. Patīk zeķe. Mati ir neatvairāmi, nopietni. ¦D Spārni - tas tev sanāk, var redzēt, ka cilvēks zin, kuri brushi vajadzīgi kuros brīžos. Platformene dikti multenīga. Jaukas sprādzītes. Zini, viņai kāja ieliekta kā bārbijai, hehe. Piedod, es laikam piekasīga pārāk esmu.. bet nu. =3=
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Paldies, rasma!
Es vienkārši zināju, ka kāds virsrakstu izmantos lai paskaidrotu savu viedokli. XD Mm, nebija zīmēts pa galvu, pa kaklu, bija zīmēts pilnībā nepiedomājot (domāju tikai par to, ka gribu uzzīmēt kaut ko kustīgu un krāsainu, ahā! Mission accomplished!), bet tu jau to zini. Proporcijas, ka tā ierunājies, redzu lol. Profilam būs jādod laiku, lai saprastu, kas tur nav. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Mm, jauki, man patīk kustība. Poza ir dimaniska, dabiska izdevusies.
Kā arī piesaista detaļu daudzums. Vienmēr ir paticis vērot visus tos sīkumus, kas gan, it kā, ir nenozīmīgi, tomēr krietni vien uzlabo kopējo ainu. Visu pārējo Sushi jau uzrakstīja. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kaut kā tā, nez. (labi, tas mans labojums jau diez ko labāk neizskatās XD) VOT, man liekas, viņai izskatas saplacināta seja! This post has been edited by Sushi: Aug 9 2008, 20:02 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm. You have a point. XD Viņai deguns par augstu sākās manā variantā. Silts paldies!
|
Sushi |
![]()
|
Turklāt viņas profila līnija sanāca diezgan < , bet daudz, daudz platākā leņķī. =w=
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() 007 - Heaven This post has been edited by Kikyou: Aug 12 2008, 00:45 |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Gasīgs un pūkains darbiņš. [wtf, ne1 laikam nesaskatīs nekādas pūkas, bet tā nu tas ir.. xD]
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
fok yāhh, pēdējais jau ir sweeeeet. :] krāsas patīkamas un vieglas. spilvens pamatīgi iespārda. :3
|
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Man ljoti patiik guljoshaa dailjava. Tikai roka taada kautkaada...
...aha... nemeiteniiga. This post has been edited by Haikis: Aug 13 2008, 21:13 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Patīkams, soft un sweet, darbs.
Negribas nekur piesieties, tāpēc nepiesiešos, patīk :3. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Aah, roka, jā, zinu. Nekas. Paldies, tauta.
Zīmuļcraps. ![]() Pasaki to sev katru reizi, kad gribi kādam ieriebt. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vai kad uz mazas meitenītes vardarbīgi karini visādus niekus
![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Šitas man nenormāli patīk. Nezinu pat kpēc. Tāds vienkārš un .. nu vnk skaisti.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
Kāpēc ne, Fuschi? Nieki spārda. XD
Anyway, paldies jums abām! ![]() Nu ko, lai turpinās aktīvā vasara. Šis ir fanarts šim te. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:25 |