![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
kyaa.meitēns mīlīgs.lāčuks savu izmēru dēļ biedē biki.pēc palasīšanas (varbūt tās lietus atmosfēras dēļ) šķiet ir arī izdevies *iedod kūku*
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es arī kautkad nesen uzzīmēju lāci ar mazu zaķi. (Tikai neizkrāsoju). Mums laikam visiem tāds pedo-bearīggs noskaņojums. XD
Patīk mazais zaķis, smuki apģērbts un ar feinu platmali. :3 -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
bilde ar lāčuku un meiteni baigi sweet'īgā. man patīk arī tā Varbūt pietiks? meitenīte.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
|
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Kawaiigs zaķītis 'Varbūt pietiks?' ^^ Šos vārdus tiešām der sev ik pa laikam pateikt, lai saprastu šobrītējo situāciju ^^
Meitene un lācis - mīlīgi ^^ lai gan jāpiekrīt iepriekš teiktajam, ka lāča izmēru dēļ nedaudz bailīgi ^^ Bet mēdz jau būt arī tādi lieli, labsirdīgi un pūkaini lāci, kuru patur lietusargu virs galvas ^^ -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Paldies visiem! C:
Iesākumam divi visai līdzīgi sviesti: ![]() ![]() Uuun saldaisēdiens. ![]() Paņēmu vecu skici (jo pēdējā laikā nekas acīm tīkams nav iznācis) un izkrāsoju, lai redzētu, vai joprojām māku smuki krāsot. Iedvesmojos no Aural Vampire - Darkwave Surfer. ...un tagad laikam eju gulēt. Citādāk rinķi zem acīm parādīsies. =_= This post has been edited by Kikyou: Aug 22 2008, 08:16 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man patīk pirmais. Ļoti. ..
..un otrais arī ir burvīgs!.. ..un vispār, trešais man arī patīk! xD This post has been edited by Kirara: Aug 22 2008, 13:36 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu fons pats par sevi jau nesucko (atsaucoties uz deviantartā rakstīto). Bet tā meitene kā aplikācija uz viņa, jo riktīgs kontrasts starp meitenies bāli bālo rociņu un tumšo fonu. Viņu vajag, tā teikt, iesēdināt tajā zīmējumā. Hm, kā redzu, tu tiešām esi no tiem cilvēkiem, kuriem patīk, ka kaut kas no plaukstām nāk ārā.. XD Is this another mahou shoujo? ¦D Bet, neuztraucies, tavas nepārspējamās krāsošanas spējas tik aug! Kvalitāte tāda smuka, tīra. Bet varēji tos soundwaveus uztaisīt patiešām tumšus! OuO Tā kā toreiz, kanvās. Anyway, ir smuki, kaut arī tēma jau tāda izvazāta - nu, es domāju, meitenīte ar lielām ausīm, kas klausās mūziku, tādiem pelēcīgi blondiem, paīsiem matiem.. Ehh.. nekas, galvenais, ka izskatās labi! ~u~
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Trešais baigi patīk. ^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Acis ir dvēseles spogulis vai pogas?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šai gadījumā pogas, jo tā ir plejera dvēsele.
![]() You know, jaunie, Japānā ražotie, viegli pārnēsājamie LoliSound atskaņotāji. This post has been edited by Kikyou: Aug 27 2008, 01:05 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
ES GRIBU ŠITO LOLISOUNDU! Es viņai likšu TĀĀĀ skanēt.. hehehe. >:D Nē.
Bet tik un tā. =w= -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Tā? Kā? "Dame da, goshujin-sama"? D:
Lai nav spams... Pa ilgiem laikiem iemēģināju cietās ēnas. ![]() Bija jautri, tāpēc domāju nākamajā kārtīgajā darbā to izmantot. |
Kikyou |
![]()
|
Tā, jāsamet sviestiņus. Pazemīgi atvainojos par dubultpostu!
![]() Pirms pāris dienām pirms gulētiešanas (ap 6-7 rītā) uzzīmēju un nodēvēju par best shit ever, bet tas īstenībā nav best shit ever. To es sapratu nākamajā dienā. ![]() Yume Nikki fanarts. Uz papīra viņai bija arī kājas, bet tās upurēju, lai labāk izskatās. Šodien, paintā (turklāt tikai ar defaultajām krāsām!). Vakar izdarīju lielu kļūdu un pēcpusdienā nolikos "uz stundiņu pagulēt", bet pamodos, kad ārā jau bija tumšs. Johaidī! Tagad līdz vakaram nevar iet gulēt, tāpēc mēģinu kaut kā savu uzmanību no miega novērst. Āa jā. Viens sviests, kuru es *varbūt* taisos krāsot. ![]() Nu, īstenībā es jau viņu iesāku krāsot, bet man nepatīk kā izskatās (pārkrāsošu!), tāpēc tik skici lieku. This post has been edited by Kikyou: Aug 31 2008, 13:39 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:05 |