![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tev tik jauki tie ģīmīši sanāk un viss pārējais ieturēts kawaii stilā. ņamm...
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kikyou, man liekas, tu nesaproti, ko nozīmē dubultposts. Kad ieposto vēl vienu postu tūlīt aiz iepriekšējā, jo piemirsa kaut ko pielikt, tas ir dubultposts. Ja pēc 3 gadiem (dienām) ieliek kaut ko jaunu, tas neskaitās, un visi dzīvo laimīgi in Love and Peace.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Bet tā darbi tev ir brīnišķīgi, un priecē manu dvēseli (ja to vēl velns nav parāvis, bet man šķiet ka nē).
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
*dārdoša balss* Paldies, mana tauta!
Edg: Ak tad tomēr neskaitās? Man dažos citos forumos par to piekasījās, tāpēc nospriedu, ka varbūt vienkārši nesaprotu, kā tā darbojās. Mūžu dzīvo, mūžu mācies. Ak jā... ![]() Bad hair day. This post has been edited by Kikyou: Sep 2 2008, 08:53 |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nosaukums atbilst ideāli.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
rausta kādu aiz matiem? tas atgādina mani
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Man tikai tikko pieleca, ka tas tur augšā ir suns. xD Labs. ^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Joprojām nekas nopietns nav sazīmēts.
Kur vēl zīmēt, ja ne piezīmju blociņos? ![]() ^ Vecs kā mūsu sirmā pasaule (lab, īstenībā tikai kaut kad pirms Jāņiem autobusā tapa). ![]() ^ Politoloģijā brīnišķīgi zīmējās. ![]() ![]() ^Abi tika iesākti fizikas laikā, un pabeigti nākamajā stundā. Ā, bet par spīti tam, ka tur rakstīts "es", tas neesmu es. Jā, apmēram tāds esmu es: ![]() ...Nu, vēl var zīmēt arī plānotājos! ![]() ^ Atkal fizika. ![]() ^ Starpbrīdis-bioloģija-latene. Man viņai nesanāca seja, par ko man uznāca dusma, un es viņu drusku apstrādāju. .~.; TOMĒR VISLABĀK ZĪMĒJĀS MATENĒ, LOL. ![]() Tāa, un tad vēl divi uz datora: ![]() ^ Nē, neprasi, kāpēc pie tādas loli sejas ir tāds ķermenis. .w.; ![]() ^ Cirnoooo! Slikts fanarts, bet man viņu gribējās uzzīmēt. Jā, grūti saprast, kāpēc īsti Touhou ir tik populārs par spīti spīdošajai grafikai un ZUN pālī radītajiem zīmējumiem, tomēr arī man patīk. Piemīlīgi tēli, un nekādu iespēju radīt yaoi, jo veču tur var teikt nav. =w= Droši vien kaut kad vēl kāds fanarts (cerams, kārtīgāks) būs. ...nākamreiz, cerams, būs kaut kas ar kājām. Haha. Nav jau tā, ka tās kājas daudz drausmīgāk par rokām zīmēju, lieta tāda, ka parasti uz lapas nepietiek uz vietas, un uz datora vienkārši negribās. This post has been edited by Kikyou: Sep 15 2008, 20:07 |
Arta |
![]()
|
Forši redzēt tavus tā teikt ''vienkāršos'' darbus sēžot kādā stundā vai ķēpājoties blociņā [nu par ķēpām tavus zīmējumus noteikti neuzskatu xD]. Forši.
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vispār man būtu bēdīgi uzzinot, ka pēc skolas (vidus vai vienalga kādas tur) tu aizietu studēt, teiksim, fiziku. Vai whatever. Visi jau zinam ka mūsu izdrāztajā pasaulītē labāk būt viduvējam grāmatvedim ar pilnu vēderu, nekā brīnumdarim ar otu patrepē bez paikas ><
Lai nu kā, turpini zīmēt ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kikyou |
![]()
|
Eh, var jau būt arī viduvējs grāmatvedis, kurš pēc darba ir brīnumdaris ar otu, pašdarbnieks un vizuālās noveles cepošs hentaivecis, hahaha~ (Jā... man patīk sapņot...) Man vismaz tas skan daudz jautrāk, nekā būt profesionālim. Nu un tad, ka no tā piķis neatlec? Prieks ir tikpat svarīgs, kā kapeiciņas, un prieku, ja tas nāk no kaut kā radoša, nevajadzētu ar tām apvienot. Vui, ku es jauns un naivs!
Lai tur kā, es domāju, ka diez vai pēc skolas studēšu kaut ko ar mākslu saistītu. Tas man droši vien atņemtu visu zīmētprieku, un tas nu ir pēdējais, kas man ir vajadzīgs. Lai gan... laiks rādīs. Gan jau vēl paspēšu žabolions reizes pārdomāt, ko gribu darīt. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ar hobiju var nopelnīt. Daudz. Daudz. Vismaz uz restorānu un kino pietiks, bet es pievienojos pārējiem viedokļiem- māksla kā maizes darbs ir.. nu tur jābūt ļoti veiksmīgam un ļoti ģeniālam vai vienkārši veiksmīgam psiham. Tas, ka es mācos to profesionāli, nemaz nenozīmē to, ka es to dzīvē darīšu- I just follow the flow of my luck.. un tā es nonākšu miskastē. Nestudējiet, bērni, mākslu.
-------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Par fiziku njēmu personiigi
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Vispār man būtu bēdīgi uzzinot, ka pēc skolas (vidus vai vienalga kādas tur) tu aizietu studēt, teiksim, fiziku. Vai whatever. Visi jau zinam ka mūsu izdrāztajā pasaulītē labāk būt viduvējam grāmatvedim ar pilnu vēderu, nekā brīnumdarim ar otu patrepē bez paikas >< Lai nu kā, turpini zīmēt ![]() nu, es gan īsti nepiekrītu, ka clvēkam, kas labi zīme, to vēl ir jāmācas skolā - pats pamācīsies, ja kko vajadzēs. man liekas, ka skolā var iemācīt zīmēt pareizi, bet arī norakst individualo stilu. To Kikyou, Tiešām jaukas skicītes, teju vai patik labāk ka izstrādātie darbi, varbūt tāpec, ka Tev netipiskāki tēli parādās. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man visvairāk patīk tas politoloģijā zīmētais.
Jo mūzika ir feina! :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 11:29 |