![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Vislabāk man patīk maemātikas zīmējums , vienkarši lielisks, matemātikas skolotāja, pat neko vairāk nav pelnījusi. ^w^
Foršs zīmējums ir arī ar pervu un mazo kaķmeiteni, tas vienkarši aizkustina manas jūtas, un izsatās kā no mangas vai kā cita izgriezts gabals . Mīlu džeku, kurš tapis fizikā, kaut vai tādēļ ka ir zīmēts fizikā un izskatās, ka nav prasījis nekādu piepūli. Meitenei ķīniešu kleitā, kaut kas ar gurnu un roku nav kartībā. Meh, ja sāksi zīmēt mangu nākošreiz kad tevi satikšu iedošu lakricas konfekti. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ķīnas meičai otras rokas vienkārši nav. Augšā ēna ir, bet tur arī roka beidzās. Pazūd. Izgaist. Ej nu saproti, anyway, tā roka tur ir, bet nav.
...Lakrica... o_o Domā to tur, no bonbongu veikala?... ;~; Lakricaaaaaa...! Nu, ar kukuli vai bez, es par to esmu domājusi, bet man īsti nav ideja, ko zīmēt. Eksistējošu sižetu it kā negribētos aiztikt, bet.... Hm. Hmmm. Laiks rādīs. Neko nesolu. AAAAAANYWAY. Paldies par atsauksmēm! Iesākumam divi nelielāki: ![]() ![]() Un tad nāk lielais: ![]() Man patīk. Tieši tā, paaaaaaaat ja es nemāku zīmēt uz priekšu izstieptas rokas. Zīmēts aiz intereses cik es varētu skuķus saspiest vienā attēlā, līdz man to apniktu darīt. Piecus, huh. Nē, gan jau, ka varu arī vairāk. Mēģināju darīt tā, kā dara animēs - mīkstu fonu sagāzt ar cietiem tēliem.... Uh. Fail? Lab. Negribās vairs pašam šito darbu apvainot. Iztērēju pārāk daudz laika to zīmējot. This post has been edited by Kikyou: Sep 20 2008, 23:47 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Es esmu tas, kurš zīmē peņus uz sienas. : D
kamēr nepamanīju bizi, tēls ar lillā matiem labajā pusē, izskatījās pēc puikas. tāpat arī tā pašā aizmugurē - vairāk pēc kāda hipija/sērfera/repera(galvenokārt sūrās geto sejas dēļ). bet visā visumā, protams, baigi labi. kājas maskē jau mazāk : D -------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Jā darbi tev paliek aizvien labāki un labāki. ^__~V
Nezinu kapēc bet tie pirmie divi man patreiz ir favorite. 1. Patīk dēļ krāsām un stila. 2. Vnk kawaii :] P.S. atceros laikus kad es ar mēdzu zīmēt kladēs, plānotājos, dienasgrāmatās un visur citur kur vien iespējams. XD jā tie tik bij laiki. This post has been edited by aeonseraph: Sep 21 2008, 19:13 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Haa, pēdējais man patīk. Nav jau nemaz tik traki ar to roku. Ir ok. Jaunais ēnošanas veids man ar labāk patīk.
Un tas noise effekts uz grīdas dēļiem.. ļoti labi iederas. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Žēl, ka man monitors vecs un tumšs un žēl, ka man nepatīk šis konkrētais anime stils, bet nu man mute palika diezgan vaļā no šiem darbiem
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Pedejā patīk krāsas tādas maigas un acīs nekož.
-------------------- |
Blue Rose |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 20-December 07 ![]() |
QUOTE ![]() em, es ieraudzīju, un aizrījos. Nē nu, nevajag satraukties un mest plinti krūmos, jāzīmē, jāmācās zīmēt. Un tātad- tā rokā, viņš viņu salauza un pats mēģināja pielikt klāt (priekšējā roka) ? Vai kas tur notiek? Un viņa acis. Bišku pārspīlēts, otrai acij nevajag būt tik mazai. Izskatās, tā it kā viņam būtu iedzimts defekts. Bet tas jau tā noteikti nebija domāts. Un cik sapratu tie visi ir džeki ja? Ieteiktu pie tā rudā pestrādāt, savādāk liekās, ka tā ir meitene. Nu tas arī būtu viss ^.^ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Liels paldies visiem~!
Blue Rose: Tas rudais var būt, kas tu gribi, lai viņš/-a ir. XD Roka, acs, piekrītu. Tai otrai acij jābūt čut lielākai un drusku augstāk. Rokas man pašlaik ir gatavā laimes spēle - reizēm sanāk, reizēm nesanāk (lielākoties nesanāk). Es gan esmu pētījis visādas pamācības kā zīmēt etc, etc, bet man tas kaut kā... nenosēžās. Es nezin. Turpināšu cerēt uz brīnumu. Vai varbūt kādam ir kāda stulbeņdroša palīdzība ekstremitāšu zīmēšanai? |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Nezinu ko var ietiekt, jo pašai ir pilnīgs sviests darbos.
Ir arī iespēja ko labu atras deviantart man tā liekas. -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
peedeejais pirmajaa briidii shkjita kaa no animes
![]() dzhekam profils - pee -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Kārtējais mirušo monitoru nedraudzīgais darbs. A ko, man patīk tumšas krāsas.
![]() Fanarts! Remilia Scarlet no Touhou. Zīmēts pēdējās trīs vai četras dienas pēc skolas, tātad kopā kādas... es nezin, 6-8 stundas? Tagad zinašu neizstiept zīmējumus pa vairākām dienām, jo tagad man viņš vairs galīgi nepatīk, kas ir kāpēc fons tika brutāli nohaltūrēts. |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Tumš kā ellē, bet tas ir labakais ko esmu pedejā laikā no taviem darbiem redzējusi.
Ka redzu pacietības nav 6-8 h un jau apnīk, žēl. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nē, apnika, jo izstiepu pa vairākām dienām, kā jau minēju. Ja būtu zīmējusi teiksim nedēļas nogalē, tiktu padarīts daudz vairāk.
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Šamais labs iznācis. Vismaz pārmaiņas no tiem viena cilvēka portretiem... Var manīt, ka daudz zīmējot ir iespējams sasniegt aizvien labākus rezultātus. Man vislabāk patīk tā beigās, ar violetiem matiem. Super frizūra un tērps. Ehh un vispār vajadzēs arī aiziet uz kādu tusiņu, citādi greizsirdība, ka bildē visi tuso kādā pārty... Bet ieraugot uzrakstu uz sienas "Rihalds ir Cūka" gan nobira asara un atcerējos savu bērnību. Tikai ar Rinaldu internātskolā, kur mācījos pamatskolā. Bija viens netīrīgs puika, kuram smirdēja kājas, un mēs to saucām par cūku un arī kaut kur rakstījām to uz sienas, bet jau vēlāk tas aizgāja tik tālu, ka cūkas sākām saukt par Rinaldiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 08:00 |