![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Šitas tumšais labs.
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Man a tas sarkainais tīk
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Zin, kas vēl nav tam tumšajam? ._. Nav kustības. Viņa ir stīva kā perversā hentai veča tikko pasūtītā Pastel Inku-chan figūriņa, kurā pat tāpat ir vairāk kustības. Un vēl kas - acs par lielu. Vienmēr atceries, ka, ja tas ir profils, starp aci un kontūru jāielien vēlvienai acij. Anyhow, Remiļkins rocks. =w= Tam pašam hentai vecim jau patiktu!
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kaut kas man saka, ka tu vakar Moetan skatījies! C:
Piekrītu par kustību, tāpēc varbūt arī man viņš vairs nepatika. Protams, nav jau tā, ka man vienmēr zīmējumos ir baigās voooooooooooooooou kustības, tomēr (pēdējos vismaz) vairāk ir, nekā nekas. A pag, tad tā acs tad ir par lielu platumā? ō_ō Edit: Ko es darīju, lai nebūtu ģeometrijai klāt jāķerās: ![]() 100% pele. Mani peles skillzi nav izkūpējuši nanodesās par spīti tam, ka es jau vairākus gadus tik ar tabletu zīmēju. SRS!!!!!!!!!!!11111111 This post has been edited by Kikyou: Sep 28 2008, 17:28 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jauka plauksta.. XD Bet vismaz krāsas ir normālas.
(es neskatījos moetan XDD) -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
man patīk psihais ahoizaķis *.*
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nav acs par lielu. Acs priekšpuse parasti ir stāvāka. Kaut kā šitā:
http://www.quizilla.com/user_images/S/SU/S...adAnimeGirl.jpg -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
man patīk psihais ahoizaķis *.* Muahaha. Tas bij speciāli priekš tevis. C: ![]() ![]() Unnnn, divi kopdarbi ar xikes iekš OC. Es domāju, ka tas, kurš ko zīmēja ir pats par sevi saprotams. ![]() ^ Teksts nāca pēc bildes, aiz garlaicības. ![]() Ak jā, vēlviens: ![]() (Xikes zīmēja ar pelēku, es ar sarkanu) Man beidzot izdevās uzzīmēt Zero, kas pat puslīdz pēc viņa izskatās (un tikai ~2 min paņēma)! Es jau veselu mūžību gribu kārtīgu Zero fanartu uzzīmēt. Šis nav pirmais mēģinājums, ir bijuši arī citi... Atceros, pagaišgad klasesbiedrs redzēja, kā zīmēju fanartu (šo te. Vāks, tik sievišķīgs izskatās. XD) literatūras starpbrīdī un viņš tā: A kas tas tāds... ā... pieleca... a kāpēc tāda debila ķivere? Pfft. Pašam tev debila ķivere, Dāvi. Neviens neapvaino Zero ķiveri! RRRRRRRRRRRR. ...Jā... Man patīk rakstīt neko. This post has been edited by Kikyou: Oct 4 2008, 11:46 |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Du bist ein Audi! xD
Un pēdējais darbs arī ir nāvīgi labs. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Kikyo haha Latvijas ziepes lol
Tiesnesi ieziepēs ^w^ Heil heil seifenblase ! Augšējais zīmējums ir foršs patīk gribētu sev tādu mājās -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Iespējams viens no jautrākajiem un šizīgākajiem topikiem šeit
-------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Patiešām smieklīgi tev pēdējie sanākuši.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kas ir OC?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Pēc dažām pazīmēm spriežot, Open Canvas programma.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Angry german children darbs ir vienkārši māsterpīs.
![]() Arī zero baigi labs sanācis. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 11:51 |