![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Kocīgi. Viss ir ļoti labi , tikai rokas pirksti pārāk tievi (nu vai plauksta par masīva)
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Man patīk kā krāsas sanākušas, labi, tik roka tāda jocīga un nekorekta, bet tas tā.
Turpini...!!!! ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Naais.
Ir labs. Pēc laba laiciņa ienāku šajā galerijā un ieraugu kaut ko jaunu, kas man patīk. Tā turēt~ -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais darbs... burvīgi. Ļoti skaisti, man patīk gan ideja gan izpildījums un liek aizdomāties nedaudz par driādām...
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kikyou: Zīmējums tavā avatarā ir izgriezts no kaut kā lielāka?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nop~ Man tikai apnika uz iepriekšējo skatīties.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Halp! Kamolu fejai nosperts brīnumlīdzeklis Love & Peace, kas piesūcina dziju ar mierīgumu un mīlīgumu! This post has been edited by Kikyou: Nov 12 2008, 22:26 |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Beidzot kaut kas jauns. ^^
Man patīk. Mīlīgi. ![]() Un mazais kaķēns [ceru, ka tas ir kaķēns. xD] ir foršs. Skaisti. 8] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, šeit riktīgi atmosfēru var just
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Fejons riktiigi feins, rokas arii sham labas :3
Vislabaak patiik tas kakjiits mazais :3 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeah, pabeigts!
Ir labs. Kā jau FuschichO minēja, jūtama atmosfēra. Šis man patīk ar to, ka ir dinamiskāks, kustīgāks nekā vairums tavu darbu. Krāsas, nez, kā jau vienmēr, liekas ok, lai gan par krāsām man pagaidām vēl neko neprasīt. XD Anyway, labs. -------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
njaaa
![]() skatiijos un nevareeju atrauties, (p.s. kameer skatiijos ieraudziiju ka radzinji ir bishku diivaini - viens tuvaak , viens taalaak, bet var jau buut ka man tikai liekaas) darbs tieshaam kolosaals ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es... man vienīgi tā fejas kleita liekas tāda dīvaina, iestīvināta vai? Neko daudz no fejām nesaprotu, tā kā varbūt ar ģērbu tomēr viss ir štokos viņai.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm, nu šis jau izskatās pēc kaut kā labāka! Atmosfēra ir, darbs izskatās.
Mhm, piekrītu Zenofexam, kleita tāda pajocīga. Un vēl kas, mani vienkārši kaitina tas priekšējais, nu, tas velniņš. Gan viņa Yoh-iskā sejas izteiksme, gan viņš pats. Bet tas man tā. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 15:48 |