![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Well, why don't you just f.ck off if you're not going to help me? This post has been edited by Kikyou: Nov 22 2008, 23:20 |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
"Cik emo vajag, lai nokrāsotu sienu sarkanu?" Tūlīt uzzināsim!!!
Tā jau patīk šāda pieeja nepatīkamību atrisināšanai. Kolorīts un koka dēļi izskatās jauki, tik viņas matu daikts(???nav ne jausmas, kā tās parādības saucās, piedodiet) izskatās mazliet sašķobījies/tās kreisā daļa pārāk gara. Izskatās jocīgi viscaur kārtīgai meitenei. This post has been edited by dmonster: Nov 22 2008, 23:56 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ak dies', ak dies', cik labi izkrāsots. Emm, tālāk par šādu teikumu manas zināšanas par zīmēšanu nesniedzas. xD
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
"Ak, dies'" ir vietā... Cik tev tur layeru?
![]() P.S. Kas ir mazajā krūzītē? Tas pats, kas uz sienas? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
dmonster: Aaaaaaa, fak! Taisnība par to banti, pat neievēroju. Nekas. Gan jau arī viņai gadās rīti, kad viņa ne pārāk rūpīgi ieskatās spogulī.
edg: Ap 130, kas ir pārāk daudz, jo pavisam noteikti to varēju izdarīt izmantojot krietni mazāku skaitu. Jāaa, dators žagojās kā traks. Bet nu, man tā ērtāk. Es teiktu, ka tur ir sarkanā tēja, bet tik pat labi varētu būt zemeņu zapte vai želeja... vai tas pats, kas uz sienas! This post has been edited by Kikyou: Nov 23 2008, 09:53 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Beidzot krāsas paliek izteiksmīgākas. Jāsaka, ka šitā man patīk labāk. Un par tiem 130 layeriem man žoklis atkārās. Es izmantoju max 6, bet es jau tāpat esmu iesācējs. Mans kompis laikam vienkārši nomirtu un nekad nepamostos vairs.
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja manā skolā būtu bijis tāds plakāts pie sienas, varbūt es mazāk quake būtu spēlējis...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm, sāk izskatīties labāk. Yup, yup, redzams progress, meitēn.
Tikai.. viss izskatās plakans. Un dēļ tā, ka logu noliki aiz muguras, sarežģīji sev dzīvi. XD Anime silueti ir jautri. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Sushi: Tu man te nemeitēno, meitēn! Plakans, jā, bet kāpēc tā ir? ō_ō Teach me, Montblanc!
FuschichO: Nu jā, kā jau teicu, tas kā kuram ērtāk. Jums, papīrzīmētājiem jau pierasts, ka grūti izlabot, tā kā jums jau arī ar mazāk pietiek, a es tik raustos, ka kaut kādu nelabojamu kļūdu uztaisīšu un nevarēšu sataisīt atpakaļ, hā. Bet ja vajadzētu, droši vien arī es ar sešiem varētu, tik vairāk laiks aizietu un nesmukāk tas viss izskatītos, zinot mani. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
OH NOES!!! PEDOBLAUMANIS!!
![]() Brīnos, ka esmu vienīgais tik stulbs, lai ko šadu izdomātu. Nujā, vispār saprotams, ka ir cilvēki, kas no rītiem mēdz izskatīties tik drausmīgi, ka citiem tādēļ acis bēg prom, bet aizķeras aiz nerviem, un netīšām sanāk izspļaut dažādus burtus, kas gadījuma pēc veido pazīstamus interneta izteicienus. Ak šīs sagadīšanās. Jāpiekrīt Sushi, ka logs ir, nu tā, meh. Pie tam izskatās, ka citplanētieši ārā atkal masveidā slepkavo ar saviem lāzeriem. Dikti košs viss. Arī, ja ieskatās, liekas, ka vajadzētu mazliet izteiktāk ievilkt sienas stūri. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nekomentējot visu to Blaumaņa proogandu, kas, tomēr, ir varen uzjautrinoša, jāsaka, ka oriģinālais zīmējums, manuprāt, ir ļoti pat labs.
Atmosfēra. Jā. Es jau saožu to aromātu, kas jūtams tajā istabā. Ir labs. Un ar katru nākošo paliek arvien labāk! -------------------- |
edg |
![]()
|
Man gan liekas, ka loga spīdīgums ir ļoti, ļoti labs un svarīgs. Enģeļu koris vēl trūka, lai vēl kārtīgāku un pareizāku to meiteni padarītu, skaistam pretstatam ar to, ko viņa dara.
P.S. dmonster, stulbums un ģenialitāte mākslas pasaulē iet roku rokā. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Manupraat, viss izskataas baigi forshi. Liekas, ka arii ar logu viss ir okei - Ja ir tumsha istaba, tad gaisma taa arii vareetu izskatiities.
Tavi kraasoshanas skili tik aug un aug. Vieniigais, kas rada nesaprashanos: -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
viiii a man patīk.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Par to meiteni un problēmām. Darbs izskatās lieliski, ideja arī ļoti patīk.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 11:52 |