![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Mmmm..naisīgi,naisīgi..Mazās,pūkainās problēmiņas un karotīškatapultas <3_<3
Un Blaumaņplakāts kļūst par pērli automātiski,bez ierunām.jap. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Laimīgu vērša gadu (kurš vēl nav sācies), pīlīši! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tev arī, Kikyou!
Cik mīlīgs vērsītis! Manai māsai to labāk neredzēt.. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vērša un cūkas krustojums? Ja es būtu karalis, būtu šokā.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Kas ar kājām? Nabaga meitene droši vien katru dienu skrien 4 stundas /
Bet tā mīļi un tā lieliskā slieciskā poza -U- -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Vērša un cūkas krustojums? Ja es būtu karalis, būtu šokā. jā, bet vēl ļaunāk būtu vērša/cūkas/cilvēka krustojums... tad tiešām karalis būtu mēmās šausmās ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Tieši gribēju piebilzt par tām kājām, liekas, ka baigi lielas.. tādas.. es nez, bet viņas mazajam ķermenim pārāk spēcīgas. ;D
Bet patīk doma un krāsiņas un dzīvnieks . ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ko nozīmē, ja "Art`a"s posts ar savu "Tieši gribēju..." sākumā izskatījās pēc Kikyou posta, kas saka "Tā tas arī bija domāts"? To, ka tā ir taisnība, tāpēc beidziet runāt par to!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A es nezin vai tā bij domāts, es vispār neredz kas viņai tur ar tām pleznām nav riktīgi. A man pajāt. La la la.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nu labi, labi, viss kārtībā. ^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
A es nezin vai tā bij domāts, es vispār neredz kas viņai tur ar tām pleznām nav riktīgi. A man pajāt. La la la. Cik es spēju atbildēt par citu postiem, tad meitenes kājas pret pārējo ķermeni, ir tādas apjomīgākas, bet viņas aukšdaļa trauslāka. Laikam arī tas ir domāts. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Jā jā, tiktāl es sapratu, bet es pats kaut kā neredzu, ka viņai tās kājas būtu baigi masīvās.
Edit: Hm. A varbūt mazdrusciņ... Bet pieņemsim, ka tas tāpēc, ka viņa 24 stundas dienā kopš šī gada sākuma mācījās dejot kā sālsstabs. This post has been edited by Kikyou: Dec 31 2008, 13:46 |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Jā jā, tiktāl es sapratu, bet es pats kaut kā neredzu, ka viņai tās kājas būtu baigi masīvās. Edit: Hm. A varbūt mazdrusciņ... Bet pieņemsim, ka tas tāpēc, ka viņa 24 stundas dienā kopš šī gada sākuma mācījās dejot kā sālsstabs. ![]() bet gotiņa/vērsītis, man vienalga, ir superīgs un tas vienkāršī piemīlīgais krāsojums tāpat. velk gan vairāk uz jāņiem, ne jauno gadu. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Nāa, jāņu sajūtai prasītos vairāk zaļš. Bet tas pof.
Ziniet. Man šķiet pa naktīm labāk nezīmēt. |
Kikyou |
![]()
|
Ak tad murgi jums nepatīk? Nu labi.
![]() Hakurei Reimu fanarts! Kā arī Kik iepazīst gimpu, jo mans laptops fotošopu ieraugot ģībst, tomēr datoru slēgt iekšā slinkums... Bet jā. Šis ir visai tāds, eeeee... Nekas, nākamais gan jau būs labāks. Atvainojos par necilajiem izmēriem. Sākumā šito nemaz nebiju domājusi krāsot. This post has been edited by Kikyou: Jan 4 2009, 03:10 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 11:52 |