![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mmm, man patīk, lai arī nezinu kas ir HR. Žēl, ka mans monitors tumšs. Tas izplūduma efekts ir kustībai vai arī tas ir dabiski sanācis?
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A zin, var jau to monitoru no iekšpuses gaišāku pataisīt. Man ar reiz bij mirstošs monitors. Pameklē gūglē un tā.
Tas izplūdums jāa, ķipa kustībai. Ķipa. ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Totāls kickass ^0^.
Tavi skili aug, ej un piesakies Latvijas Lepnumam -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
![]() Well, why don't you just f.ck off if you're not going to help me? Tā turēt! Gaidu ko vairāk ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
vispār man interesē, kā tu uztaisīji matus? Viņi izskatās visai vektorīgi.
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Par to problēmu darbu - atgādina to Teruchan darbu, kur tā vecene spaida tos sīkos!
-------------------- |
Piika |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 22-January 09 ![]() |
Šodien izskatīju visu galeriju un esmu sajūsmā. Varu teikt ka progress ir jūtams un ja sākumā tās acis kur varavīksnene bija kvadrātveida izskatījās plakana bet kopš tu pārgāji uz apaļajām ir dauudz daudz labāk. Vispār apbrīnoju zīmējumus (gan skices gan izkrāsotos). Krāsojums ir vnk superb, ja pat es varētu kko uzzīmēt tad nu krāsot man būtu mission imposible. Manā izpratnē kr''asošanas programma ir paint
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
vispār man interesē, kā tu uztaisīji matus? Viņi izskatās visai vektorīgi. Vilku līnijas ar tabletu, izmantojot parasto hard brush. Tas arī viss, kas tur ir. Par Teruchan darbu, Sush, ka tu tā ierunājies, vispār jā. Bet īstenībā atgādina arī Guliveru, ja tā padomā. .w. Paldies arī jurc un Piikai! Pēdējā laikā man šāda veida uzmundrinājumi tiešām nenāk par ļaunu. TĀ KĀ KEEP 'EM COMING! Hahāa, nēe, tad man būtu kaut ko jaunu jāieliek, bet man reāli jums nav ko rādīt, jo mani parastie bezkāju zīmuļķēpājumi diez vai kādam, atskaitot mani pašu, interesē. Nē, īstenībā tur jau arī nekas tik prātīgs nav sazīmēts. Lūk tā. Atraušos no muļķību darīšanas un kaut ko smuku uzzīmēšu. Kaut kad. Hi hi. |
Kikyou |
![]()
|
A man kopš gada sākuma viss besī. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Veelos izteikt sashutumu par peedeejaa ziimeejumaa pausto shovinistisko nostaaju. Atteelaa ir nospiedoshs viirieshu kaartas paarstaavju vairaakums (100%) un izteiciens "lolol pupi" aizskar mani kaa sievieti.
Luudzu, nekaveejoties labot sho apkaunojosho klekseejumu! Hehe. Pupi. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE Šovinisms citu tautu un nāciju interešu ignorēšana un rupja apspiešana savas valsts, impērijas interešu vārdā; galējs nacionālisms. AIVAR! Kurš te apspiež latviju, a? Nokaunies un aizej noper sevi: Iedvesmai: -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Aww, kaadi mees te nopietni palikushi.
P.S. http://en.wikipedia.org/wiki/Chauvinism (jo vikipeedija ir stiliigi), sk. sadalju "Chauvinism as sexism", bija domaats tas, nevis nacionaalwhatever. This post has been edited by anti: Feb 19 2009, 18:41 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
![]()
|
Hahaha, enciklopēdiju jājošā tigra nezināja, ka tam vārdam ir vairākas nozīmes! Ha ha!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hahaha, enciklopēdiju jājošā tigra nezināja, ka tam vārdam ir vairākas nozīmes! Ha ha! Afafafafaa! Enciklopēdiju nejājošie nezināja, ka Latviešu valodā šovinisms nozīmē tikai nacionālošovinismu. Pāramerikāņojušies. ![]() XD -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm,nu jā. Tā jau it kā viss smuki, tomēr atļaušos pateikt,ka kompozīcija galīgi iesūkā, krāsu izvēle nekāda, līnijas galīgi drebelīgas un nedrošas, nav arī tāda spēcīga akcenta =[ Vispār ļoti pretencioza māksla..lika aizdomāties par smagām dzīves problēmām,kā piemēram,kas īstenībā ir kāja un kas nav ._o
Vispār jau galīgs fail,bet turpini zīmēt ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 07:58 |