![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eu tu te beidz, ja, es dārziņā nogāju veselus divus gadus un tāpēc es zinu visu par mākslu, ko vajag zināt!! Tev tāda izglītība vispār nav. >:U
Ā un vispār es esmu drausmīgi apvainojies tava neiecietīgā komentāra dēļ. Pazūdu no šī foruma uz VISIEM LAIKIEM!! This post has been edited by Kikyou: Feb 21 2009, 04:53 |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ā un vispār es esmu drausmīgi apvainojies tava neiecietīgā komentāra dēļ. Pazūdu no šī foruma uz VISIEM LAIKIEM!! Paga, paga, tev te vēl kādas dažas dienas jāpadiršas ar visiem, un tad jānotinas! Tu.. tu... Āzi! ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē, nu, pag, tanī teikumā vārds "krabji" taču ir domāts kā uzruna, tapēc tas arī būtu jāliek komatos!! -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nē, nu, pag, tanī teikumā vārds "krabji" taču ir domāts kā uzruna, tapēc tas arī būtu jāliek komatos!! Gribēju pie tā paša piesieties. ;D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nē, nu, pag, tanī teikumā vārds "krabji" taču ir domāts kā uzruna, tapēc tas arī būtu jāliek komatos!! Gribēju pie tā paša piesieties. ;D Ā, es biju iedomājies, ka "krabji" atbild uz "kas mēs esam" un "sveiki" uz "kādi", jeb frāze ekvivalenta ar "Mēs esam sveiki krabji". Ja jums taisnība un pašironija teikumā nav iekļauta, tad "Nē, nu, sveiki, krabji!" ir jāizdala atsevišķā teikumā, jo nes neatkarīgu un uzmanību piesaistošu lomu izteikumā. Alternatīvi, "krabji" var tik lietots kā otrā teikuma iesākums tūlīt aiz "Nē, nu, sveiki!", šādi, noliekot stāstītāja uzrunu jau pēc uzmanības pievēršanas, kas notiek pirmajā teikumā, īpaši uzsverot šīs uzrunas nozīmību, kas, ņemot vērā pirmā teikuma izteikto attapības trūkumu, norāda uz "krabju" īpaši vājām spējām uztvert tālāk formulēto. Tomēr interpunktuācijas vājais lietojums neļauj saprast autora paredzētās izteikuma jēgas nianses, un pat lielus tā izpratnes pagriezienus! Tagad tu redzi, Kikyou, kāpēc komati vajadzīgi?!!! Tagad tu redzi???!!! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, nu, pag, tanī teikumā vārds "krabji" taču ir domāts kā uzruna, tapēc tas arī būtu jāliek komatos!! Gribēju pie tā paša piesieties. ;D Ā, es biju iedomājies, ka "krabji" atbild uz "kas mēs esam" un "sveiki" uz "kādi", jeb frāze ekvivalenta ar "Mēs esam sveiki krabji". Ja jums taisnība un pašironija teikumā nav iekļauta, tad "Nē, nu, sveiki, krabji!" ir jāizdala atsevišķā teikumā, jo nes neatkarīgu un uzmanību piesaistošu lomu izteikumā. Alternatīvi, "krabji" var tik lietots kā otrā teikuma iesākums tūlīt aiz "Nē, nu, sveiki!", šādi, noliekot stāstītāja uzrunu jau pēc uzmanības pievēršanas, kas notiek pirmajā teikumā, īpaši uzsverot šīs uzrunas nozīmību, kas, ņemot vērā pirmā teikuma izteikto attapības trūkumu, norāda uz "krabju" īpaši vājām spējām uztvert tālāk formulēto. Tomēr interpunktuācijas vājais lietojums neļauj saprast autora paredzētās izteikuma jēgas nianses, un pat lielus tā izpratnes pagriezienus! Tagad tu redzi, Kikyou, kāpēc komati vajadzīgi?!!! Tagad tu redzi???!!! Manu smadzeņu iekšējā aina pirms izlasīšanas: ![]() Manu smadzeņu iekšējā aina pēc izlasīšanas: ![]() This post has been edited by Kikyou: Feb 25 2009, 21:02 |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
O_o
WTF kas te notiek @_@ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Nasing spešal. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Nasing spešal. lūgums uzzīmēt Slaktera fanartu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Ew, stiliga skice
![]() Ya tas ir"nasing spesal", tad paradi kadu "spesal" ![]() |
Kikyou |
![]()
|
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
slakteris ir sasodīti piemīlīgākā lieta ko es esmu redzējusi @U@
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Hehe. >:3
Tāa, beidzot saņēmos pacelt pakaļu no gultas un aizstaigāt līdz datoram, lai šo to ieskenētu: ![]() ![]() Un ne-fanarti: ![]() ![]() ![]() ^ Šito zīmēju autobusā braucot no olimpiādes atpakaļ. Saule jau bija sākusi rietēt un ne velna saredzēt nevarēja. ![]() This post has been edited by Kikyou: Mar 7 2009, 21:32 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 08:03 |