![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Esmu sajūsma par "Patchy". Tā gribētos redzēt izkrāsotu. :B Tas tērps un motīvs kopā ņemot ir sasodīti piemīlīgs. Ja nav slinkums, noteikti izkrāso! :3
Ļoti patīk arī tas rakstu darbs. :B Arī esmu mēģinājusi, taču tik piemīlīgs man nav sanācis. Pārējie gan nasing spešal, tu spēj daudz ko vairāk. ![]() -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Kruta!
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
chibi Slakteris tagad mans favorits, paldies!
now I can sleep peacefully. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tigra, bij vispār man doma Pačulīti krāsot, bet es nezinu. Redzēs. Kad galīgi nebūs ko darīt iespējams tā arī darīšu.
Paskat tik, cik radoša diena pārmaiņas pēc! Kārtējā oC sesija (pēc ilgiem laikiem) ar xikes! ![]() This post has been edited by Kikyou: Mar 8 2009, 01:45 |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
aaaaakdieees..slakteris ir tiik apburošs :> bezmaz vai varētu bļaut moar,moar~
mm Reimu ar i feinīgi(milzu bante yay~),iespējams toreiz skatoties es viņu pat neatpazinu vai arī viņa nemazām vēl nebij tapusi. pīs.ksaikija cilvēciņa sejas izteiksme kkāda traumātiska pagadījusies o_. This post has been edited by Dead Star: Mar 8 2009, 01:56 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nāaa, tu visas tās skices biji redzējusi. Kā tad tu tā, kā tad tu tā... ō_ō
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Slakteris...
![]() I didn't get it. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
Ahaa, tad tu tik biji pāris remiksētas dziesmas dzirdējusi.
^ Nav mans čars. Un man pofig par plaukstām. This post has been edited by Kikyou: Mar 8 2009, 19:41 |
Kikyou |
![]()
|
LETTAH USSAH USEAHH SOMEAHH PAINTAHHHHH!
^ Jūs nekad neuzminēsiet, kam pieder tā roka. HAHAHHAHAHHAHAHA. ^ Yuyuko izdzēra jūru un tagad ēd mirstošās zivis! This post has been edited by Kikyou: Apr 9 2009, 16:58 |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Faking at last. Priecājos, ka atkal ko sataisīji, kautvai tas ir tikai paintā.
Nav diži ko piebilst par darbiem, interesanti ir uz brīdi viņiem skatīties virsū, bet tālāk arī nepiesaista. Nav ne jausmas, kam roka pieder. Čaka norisa otrās pakāpes brālēnam? Tātad wurk! Wurk rait nao :V ! Maik zumthng butful! -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
Heheh. Labi. Šodien noskatījos 10 sērijas Detroit Metal City un sagribējās zīmēt tā kārtīgāk beidzot!
![]() Kādas 4 stundas darba, lol. Jā, es par sevi esmu starā. Ja man būtu otrs vārds, tas būtu Motion Blur. >_>; |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Jāmīl sejas izteiksme un zaķis,un tējas servīze,un whirlwind +10 attack.
Manu lažu uz labā pleca,tumor? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
Nāaaa, pufīgas piedurknes blūzei.
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
foršās emocijas!!
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:06 |