![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Šitais būs mans fafs laikam
![]() -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ūūūūh, kas par mājas berserciņu
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jau labāk.
Labais plecs par aukstu un izskatās itkā labā roka ir pārāk tālu izvirzīta, citādāk labs. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Fanks!
Pat nedēļa nepagāja, jau nākamais krāsainais. Laikam esmu zirgā. Haha, kā mani smīdina šitais izteiciens. Zirgā. Pfft. ![]() Es zvēru pie dieva es vienradžu kāju nagus nesmēķēju šito taisot. |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() Skatam aiz loga ļoti atbilstoši. Un tagad es gribu redzēt ko tu vari uzzīmēt, kad sapīpējies. -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
forshs nge fanarts.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pingvīni rullz :B
Šitais man patīk, tāds jauks un pūkains. Man gan prasītos nedaudz izteiktāku lainartu apakšā, bet tas tā. visfeinākais pingvīns ir tas fonā :B -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kāds zaudēja derībās, lai būtu pingvīns uz galvas jānēsā? Bet kompliments: Asuka izskatās labāk kā animē... ja ignorē to aci... hipnotizē... iedomājies, ja abas būtu tādas?
Piedāvāju labojumu: -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... tagad viņa izskatās tā it kā viņai kāds liktu pozēt bildei momentā, kad viņai ļoti, ļoti vajag uz wc...
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Neesmu skatījies anime, bet wikipedia man izskaidroja jau pirms daudziem gadiem, kāpēc to neskatīties.
Anyhow, I agree, it doesn't s.ck. Vienīgais, kas man traucē ir viņas kreisajai krekla piedurknei būtu jābūt īsākai/tikpat garai, cik labās rokas piedurknei. +Ko Tigra teica par lainartu. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ai, edg, tu tak esi.
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Birlle kā no želejas..
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
A kā tu zini, ka nav? Pagaršoji? :U
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Neteicu, ka zinu. -D-
Tā vienkārši izskatās. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Vienkārši kaut ko smuku gribējās. Edit: Kaut kas priekš Keydan'a, ko iesāku sensen atpakaļ, bet šodien viņu atverot man galīgi nepatika kā izskatījās, bet darbs bija jau ieguldīts, tā kā fiksi noslīpēju cik vien varēja un domāju šo pašu tēmu mēģināt vēlreiz zīmēt, tikai nākamreiz - 3000X KRUTĀK. >:C ![]() This post has been edited by Kikyou: May 29 2009, 23:35 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 10:47 |