![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mmkei, viens jauns. Jau iepriekš atvainojos par necilo attēla kvalitāti - man te nav pieejams skeneris un šo zīmējumu mājās nenesīšu. Tomēr, zīmējums pašam patīk un gribās arī citiem parādīt. C:
Man teica, lai uzzīmēju nacistu zaķenīti un vo. Es gan neatcerējos, kā īsti tie nacisti izskatījās, tāpēc brīva interpretācija par to tēmu, lol. 9_6 Kā arī jāpiemin, ka man bija ierobežots zīmuļu skaits (TUR NEBIJA MELNAIS!!!!!1), tā kā iztiku kā mācēju (un kā mēs zinām, es pārāk nemāku!). This post has been edited by Kikyou: Aug 9 2009, 05:49 |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Oho, super! Tikai, ja nenem vera ka kreisa acs ir parak zemu
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Smuki, bet ilgi skatīties nevar, kļūdas pamanās.
Vienīgais, kas man tiešām neliek mieru ir - kāpēc viņai no dibena nāk varavīksne? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vienīgais, kas man tiešām neliek mieru ir - kāpēc viņai no dibena nāk varavīksne? Un kāpēc lai nenāktu? Viņa īstenībā ir androids, kas paredzēts darbam botāniskajā dārzā, tātad viņai pēcpusē ir iestrādāti smidzinātāji un kā mēs zinām, ūdens pilieni lauž gaismas starus. Tomēr tā varavīksne galīgi tā neizskatītos tādā gadījumā, tāpēc varbūt viņa ir viens no varavīksnes galiem? Nav brīnums, ka nevar aiziet līdz varavīksnes galam, ja tas vislaik pārvietojās. Doh! Man patīk zīmēt varavīksnes. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
vai viņa gadījuma pēc neatbalsta praidu?
![]() This post has been edited by Tenma: Aug 9 2009, 19:01 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Paskat tik, Rozālij, otrais ēdiens beidzot ieradies. |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Var redzēt.. šiem smaga diena bijusi.
Zīmējums pa pirmo. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Labs vakars. Jau otrais darbs, kas man liekas ļoti ņemams.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Fotošop.
Es tevi krāpju. Ar SAI. ![]() Patchouli Knowledge iz Touhou! Veca skice, jā, bet tagad arī izkrāsota. |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
uuuuu SAI lietotājs. Ka tev... patīk SAI ?
-------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Nu pedejie divi ir totali super
![]() It ipasi par to otro edienu ![]() |
Kikyou |
![]()
|
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Man nav nojausmas vai tu lieto 31 dienu SAI vai kā, bet ja lieto un gribi iegūt licenci es droši palīdzēšu for-free.
-------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
awww,awww Patchy. Vai viņa nav jauka? It sevišķi,kad belž ar grāmatu.
Tu mani ieintriģēt. Gan jau pēc mēnešiem pieciem es izdomāšu,ka jāpamēģina šis SAI.Varbūt. |
Kikyou |
![]()
|
Hahah, iemēģini arī, ja ne dabūsi ar grāmatu pa galvu. :U
![]() Kaut kā, katras vasaras nogalē ir tāda pustukša sajūta. Gribās izdarīt kaut ko īsteni vasarīgu, bet nekad īsti nevaru saprast, kas tas ir, ko gribas darīt. Šovasar pat ir padarīts krietni vien vairāk nekā citās vasarās, bet tomēr kaut kas joprojām trūkst. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:21 |