![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Izdari to ko, ko tu dari katru vasaru, bet šovasar neizdarīji, sajūta pazudīs.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Bet arī tas ir šovasar padarīts. Le sigh.
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Man ne visai patīk zīmējums ar SAI, baigi nekārtīgs un blury . Tā ir nakts mice ^u^?
Kokam kaut kā neloģiski sākas lapu līnija. Un meitenes rokas ir diezgan kļūdainas. Bet tā ļoti mīlīgs zīmējums, kas man atgādina jūliju un saldējuma štopēšanu iekša tik daudz, ka lielākā daļa no smadzenēm ir apsalusi. Tā ir man kaut kā pazīstama sajūta kā dēļ gribas hiperaktīvi skraidīt apkārt. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tas koks tā kā sēne-koks domāts.
Nu, tā kā šis, tikai galīgi savādāks: ![]() Ah, bet par smadzeņu saldēšanu runājot, man joprojām nav izdevies brainfreeze dabūt. Jāsāk domāt, ka tur vairs nav ko saldēt, hahaha. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Omg ouO Tādi koki eksistē ?
Tev vienkārši nav gadījies, pietiekoši auksts saldējums, pietiekoši lielos daudzumos :0 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Bet bija saldējums, un daudz, un auksts! Tomēr vienīgais, ko dabūju bija klepus uz nedēļu. Bveh.
Šīsnakts slinkie kucēni: 9/100 tēmām, Drive. ![]() Unnn, meitenes. ![]() Es atvainojos, tā plauksta tiešām bija neglīta, pat priekš manis. XD |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Sarauj Z! Nezināju, ka volgām bija arī mini versijas...
Meitenei smukas kājas, bet nav dibena. Automātiski uzvar otra, kas piesarkusi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Ak, dibens reiz bija, bet baidījos, ka tik pa lielu neuztaisīju, tāpēc palaboju... un iznāca dēļa pakaļa tomēr. Doh.
Tā kā, šodien galīgi nebija ko darīt, zīmēt gribējās, bet nebija ne jausmas, ko konkrēti gribējās zīmēt, un īstenībā nopietni negribējās zīmēt, Deviantartā, kā arī vienā citā forumā piedāvājos zīmēt cilvēkiem skices. Augļi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un te mēs pavisam skaidri redzam, ka man nepārtraukti velk pa kreisi. ![]() Bet nu lūk tā. Solos kaut ko kārtīgāku tomēr uzzīmēt nākamreiz. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
UN KUR ZĀLĪTE?? KO? ;D Bet es saglabāju, paldies par mana ļoti grūtā un neiespējamā requesta izpildīšanu.
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE k, dibens reiz bija, bet baidījos, ka tik pa lielu neuztaisīju, tāpēc palaboju dibenu nekad nevar uztaisīt par lielu.>:) man baigi patīk tas killerpingvīns un kautrīgais puisis ar meiteni. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Trīsreiz nomiru šito zīmējot. 9_6 Arlabunakti. |
mrrr |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 1-September 09 ![]() |
reāls zīmējums, man ļoti patīk
-------------------- Vislabākie kredīti ātrie interneta vidē! Ātro kredītu salīdzināšana un kosultācijas.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
peedeejais super, liidz shim labaakais (izstraadaataakais?), vieniigi nevar saprast kas tur ar kaajaam notiek meitenei.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
![]() Nezinu, kas tā par lietu, bet man atmiņā sēž šis tavs darbs. Šādā stilā, nokrāsās.. back then I totally looked up to this one. <3 Tagad man kaut kas pietrūkst no taviem darbiem.. kripatiņa asprātības vai arī ironiskums [is that even a word. <.<]. Pēdējais jau ir foršs, mhm, bet meitene pazūd starp zaķēniem un jaukumiem, itkā viņa būtu arī vienkārši lelle. Trūkst tas, ka viņa nav kā ''galvenais varonis'' tajā darbā, bet varbūt tā arī bija jābūt. Es nezinu. Es gribu kko scarrrry funnīgāku no tevis. ![]() Lūk tā. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
Nu, šis pēdējais jau bija vienkārši izturības trenniņš, jo man galva pēdējās dienās idejas pārāk labi neģenerē. \o/
Ir vispār doma kārtējoreiz mēģināt kādu dumju mangu uzbliezt, tā kā nesen paķēpājos melnbaltā veidā un nemaz tik smagi tas nebija. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:19 |