![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Es gan neceru, ka kāds no jums sapratīs, kāds sakars skaitlim deviņi ar sniega laumiņu no Touhou, bet cerība mirst pēdējā! Laimīgu 9/9/9, kastroļi! |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
man nekādas sakarības nenāk prātā!
![]() katrā ziņā tavs pic ir tīri feins padevies, ir kur acis ''piesiet'' vienīgais man virsraksta burtu ''fonts'' baigi ''piedur'' ... ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Ummm Āzijas tautas uzskata 9 par laimīgu skaitli? Tātad šodien ir visa gadsimta laimīgākā diena ?
Bet tu jau zini, ka ir smuki Informātikas kabineti ir forši -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ah, nu bet protams. Nu nekas. Savējie saprata aizvakar. C:
![]() Gribēju sākumā visu smuki izēnot un tā, bet tad sapratu, ka man galīgs slinkums to darīt, jo nav jau galu galā šais man tik ļoti nepatīk, lai būtu jēga ilgi dikti čakarēties. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pēdējais darbs ir super, tu aktīvi progresē.
Protams, vienmēr var piestrādāt pie tādiem sīkumiem, kā fons, pageigt katru sīko detaļu... Bet, ziin, tavos darbos ir kas tāds, kas ļauj pārējam izpalikt un tā nemaz nepietrūkst. Malacis, pelnīta vieta sensejos. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Nu, kā jau aprakstā - varēju, bet slinkums. x_x
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Atcerieties mani? Varbūt, varbūt nē. Kaut kas ir mainījies, ne? Diezin kas... Ā, bet protams, jūs šodien visi mirsiet. Haha! Bet tas nekas. Katras beigas ir jauns sākums. Arī pasaules gals. Es sapnī redzēju NLO. Tomēr šķiet, ka līnijās tas viss izskatījās labāk... |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Līnijās varēja saprast,ka domāts NLO. Tagad vnk daudz smuku un spīdīgu lampiņu. Apburoša evil izteiksme sejā.
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
fons saplūst kopā ar to meitenīti un tiklīdz apskatījos lineartu, sapratu ka smukās lampiņas ir NLO.
bet vispār jau baigi smuki. man patīk krāsas. tā noskaņīgi. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Šis ir laika līnijā prims iepriekšējā zīmējuma! |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
enjgjelji? srsly?
|
Kikyou |
![]()
|
Nē, cilvēki ar putnu ķermeņa daļām. 9_6
Bet nu ja jau tev tādi nepatīk: P.S. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
AWESOME, giant space-octopuses. ML dalja gan man neaizgaaja, bet nevar jau visu gribeet.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Savādāk, noteikti ne labāk. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Un turpinājums iepriekšējam:
![]() (Īstenībā man nemaz negribējās, un tas jau laikam ir skaidri redzams, bet vajadzēja pabeigt sēriju.) Viss. Basta. Vairs nekādi marsieši. Vairs nekāds mazlīniju krāsojums, jo man viņš tomēr tik ļoti nepatīk. This post has been edited by Kikyou: Sep 26 2009, 20:52 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:29 |