![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Mazlīniju krāsojums?
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nuu, var jau arī mēģināt krāsainu lainartu, kur atbilstošās līnijas pēc tam nokrāso objekta krāsā, izskatās, it kā līniju nebūtu, un zīmējums tīrs un konkrēts. :3
SaI'ā to var baigi vienkārši noorganizēt, lainartu iezīmē vektoru leijerī, duplicē vienu un uztaisi par parasto lainartu, lai viegli krāsot, a otru pēc tam zīmējumam pa virsu un krāso tik vektorlīnijas kā patīkas. nuu, var jau arī ar layer clip, bet man tas vektoru variants pašai tīk vairāk. Ak, kuuungs, man arī tā gribas kaut ko uzzīmēt, bet tie mājasdarbi sit mani nost. ;____; -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eh, un nekādi komentāri pa tēmu. :C *skalda vēnas*
Un jā, zināju, kā līnijas pārkrāsot, a bet man šķiet, ka tā nesmuki izskatās. Vai nu melnas, vai nu nekādas. Bet tas tik es. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Eh, un nekādi komentāri pa tēmu. :C *skalda vēnas* Jo it kā tai zīmējumā kaut kas ir , bet kaut kā atkal galīgi nav, un, protams vienmēr jau var pateikt ko labu, bet parasti man patīk arī pakritizēt, bet nuu... tā kā tev tāpat par kļūdām pajāt, tad negribas rakstīt to, par ko tev ir pajāt. Un negribās arī truli iemest amīšu variantu "I like this, that and that is simply gorgeous." Bet nu, ja jau tev tā gribās, tad man patīk krāsas, kontrasti un tas kā izkrasoti mati uz pakauša. Un viskrutākais tai zīmējumā ir pride citplanētiešu kuģis, grrr... homo alien. XD -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Karoč nepatika. Nu labi.
Touhou! Touhou! Touhou! ![]() Edit: Ups, gļuks. D: This post has been edited by Kikyou: Sep 29 2009, 20:47 |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Whau! Pēdējais LABS!
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
kā jau es teicu - man patīk Ayas siekalošanās ¦D
|
Kikyou |
![]()
|
Tātad, ko es pēdējā laikā daru izņemot ķēmošanos? Ķēmojos, ![]() ķēmojos, (jā, paduse) ![]() kā arī ķēmojos ![]() un turpinu ķēmoties, ![]() un nebeidzu ķēmoties ![]() bet vispār arī ķēmojos Karoč nekā nopietna jauna nav, bet man arī savas ķēpas patīk. Ā, starp citu, visi šie ir fanarti. Savējos ar zīmēju vēl, bet tos pagaidām nerādīšu. This post has been edited by Kikyou: Nov 1 2009, 21:18 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man diemžēl movie nelādējas, bet man patīk pēdējā bildīte. nezinu, kāpēc
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Teletūbijiem šodien krītamā kaite, bet tagad man šķiet vajadzētu lādēties.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ak, dievs, tavi pārējie video ir vēl vairāk retarded! Man patika tas ar plastmasas šķērēm, 2x skatījos un smējos. Nē, nebiju sapīpējies, saostijies, sarijies ripas, dzēris!
P.S. Kurš cirvis pērk? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
-------------------- ![]() |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
Ja es mācētu tā ķēmoties es būtu laimīgs
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Senks!
Joprojām nekas nopietns... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un joprojām tik fanarti vien. Galvā tukšums. Starp citu, varat droši izmantot manu galvas tukšumu un teikt man, lai zīmēju trīskājainu meiču apakšbiksēs, un drošvien arī uzzīmēšu. This post has been edited by Kikyou: Nov 29 2009, 21:24 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:24 |