![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pirmais nebutu Saber?
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Yup, Saber!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tas viens atgādina, ka beidzot būs jāpabeidz Firefox tan ko reiz iesāku priekš dojo
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hurr, dA šito neredzēt kā savas ausis (vismaz pagaidām), bet jūs man tādi īpaši, tā kā.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
*Jūtas īpaša.*
Kaut kas ar gurniem nav kārtībā kreisajai. *jūtas vēl īpašāka* Tev ir jauns acu zīmēšanas stils ouO *jūtas kā pasaules visīpašākais cilvēks* -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tie gurni. Pat ja man maksātu, es negribētu redzēt to meiču kailu
Maid sejas pagrieziens arī kaut kāds kropls. Bet tā- beidzot kaut kas nopietnāks This post has been edited by FuschichO: Dec 1 2009, 21:25 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Skat skat, moe!
![]() Man šķiet man gribās biežāk šitādus zīmēt. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Mans nenormāli profesionālais viedoklis:
Meitenei, kurai pirksti pie mutes- man šķiet, ka rādītājpirkstam jābūt garākam par to otro. Tagad roka atgādina crazy bunny. Kaut kas ar vidusfona tēla galvu nav kārtībā, iespējams tas ir veids, kādā viņa lūr uz mani. Viss pārējais nepareizais man paslīd garām. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kikyou |
![]()
|
Bet kāpēc rādītājpirkstam garākam jābūt?... Rādītājpirksts taču nav garāks par vidējo pirkstu. ō_ō
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Oh, lol. My fault.
Karoč viens no pirkstiem ir visgarākais. Eeemm, *aplūko savus*, jā, vidējais. Tai meitenei rādītājpirksts un vidējais pirksts ir viena garuma, lūk, kas mani izbrīnija. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Pirmspēdējajā baigi patīk tā pa labi.
Un pēdējais! tik mīļi. ![]() Lai cik tas nebūtu dīvaini, man tiešām gribētos redzēt trīskājainu meiču apakšbiksēs. xD -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Tev ir jauns acu zīmēšanas stils ouO *jūtas kā pasaules visīpašākais cilvēks* Vai tad? o_ō Vai tad ne o-O ? *jūtas kā retards* Ja salīdzina ar šitās ar to zīmējumu. Vai man atkal smadzenes ir saspiedušās ? -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es arii neredzu iipashu atshkjiriibu
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:23 |