![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Nē šitās tādas plakanākas -__-
Laikam smadzenēs, dēļ logoritmiem, kaut kas sagriezies šķērsām -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oh, lol. My fault. Karoč viens no pirkstiem ir visgarākais. Eeemm, *aplūko savus*, jā, vidējais. Tai meitenei rādītājpirksts un vidējais pirksts ir viena garuma, lūk, kas mani izbrīnija. Āaaah. Skaidrs. Tiks izlabots, kopā ar dīvaino gurnu, kuru beidzot arī es pamanīju. Tev ir jauns acu zīmēšanas stils ouO *jūtas kā pasaules visīpašākais cilvēks* Vai tad? o_ō Vai tad ne o-O ? *jūtas kā retards* Ja salīdzina ar šitās ar to zīmējumu. Vai man atkal smadzenes ir saspiedušās ? Ā, laikam sapratu. Nu jā. Tā ir ar tām acīm. Edit: ![]() Kā ir? This post has been edited by Kikyou: Dec 5 2009, 01:37 |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
Vispar es tur saskatu vairakas kļudas
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja vēlies, vari rakstīt. Bet parasti man +/- pie cukurtūtes.
![]() UZMINKAMATKALFANARTS. This post has been edited by Kikyou: Dec 6 2009, 01:27 |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Pirma doma mozilla firefox with friends.
Man nepatīk kurpes >< Nezinuvarbūttev? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Bij slinkums izvilkt no neta attēlu ar tupelēm/no skapja izvilkt savas tupeles un smukāk uzzīmēt. :C
Bet tas tā. ![]() Skat skat. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Sasodīti piemīlīgs Pixelarts. :3 Tavs?
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Aha. (Bet tēls gan nav. Man palūdza uztaisīt. Priekš vienas lietas. Un vispār šitādi solās būt daudz, ja turpināsies tas viss.)
Pielaboju pleznas un pārtaisīju feisu, lai pēc pelmeņa neizskatās. ![]() Edit: Kā man krīt uz nerviem, ka caurredzamību te neņem pretī!) This post has been edited by Kikyou: Dec 9 2009, 22:36 |
lilion |
![]()
|
Man labāk patika, kad pēc pelmeņa izskatījās -__-
Bet mīlīgi jebkurā gadījumā. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
Edit: Kā man krīt uz nerviem, ka caurredzamību te neņem pretī!) heh, toch, diivaini. EDIT: uztaisiiju topiku. Tas tāpēc, ka kvalitāte drusku tiek nogriesta te augšupielādējot. Gifi arī apstājās tā paša iemesla dēļ. Citos jaunumos... Tipu tapu: ![]() Bet nākamos gan vairs nelikšu. Heh heh. C: |
Kikyou |
![]()
|
![]() Mangāns. Man nepatīk apakšpuse, bet nemācēju salabot (visai ilgi nočakarējos mēģinot). |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es teiktu, ka gaishaaki autlaini paliidzetu, pienjemu, ka tu to jau meegjinaaji, taapeec, mekleejot citus risinaajumus, teiktu, ka, piemeeram, zekjubikses dotu pietiekoshu pabeigtas skices iespaidu. Is cute though.
EDIT: meh, paalis. This post has been edited by Sigfa: Dec 12 2009, 06:49 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, usagi mimi!
So I heard, ka ir tādas mangas zīmēšanas programmas. Kura ir bestest? Vai kāds ir mēģinājis lietot? Par apakšu piekrītu Sigfa's jaunskungam, kaut man liekas, ka tu cīnījies nevis ar kājām bet brunčiem. Vai tā ir? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Ar brunčiem gan, un viņi joprojām briesmīgi izskatās. Kājas gribēju atstāt plikas, bet laikam tiešām zeķubikses vajadzēja.
Neesmu mangas zīmēšanas programmas mēģinājis. Šis, kā vienmēr, SAI taisīts. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 23:33 |