![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
So I heard, ka ir tādas mangas zīmēšanas programmas. Kura ir bestest? Vai kāds ir mēģinājis lietot? Besterestest vai tad Manga Studio neskaitījās? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējais piemīlīgs, tās džempera ieloces gan rada tādu, šizīgas anatomijas iespaidu, tomēr visādi citādi baigi labs. C:
Nu jā, žēl gan, ka vairs nedalīsies ar saviem pixiechibīšiem. :____; -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Atkal spēlējos.
![]() Trīs lejeri, nekādu līniju. Sākumā vispār gribēju tik ar vienu iztikt, bet šķiet no 60+ uz 1 tomēr ir pārāk straujš lēciens, tā kā piesviedu vēl divus. Man vispār vairākas vietas galīgi nepatīk kā izskatās, bet lai nu paliek. Šis tik un tā pārāk neliels, lai būtu nopietns. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
looks pretty damn serious. Let me express my appreciation.
Es atvainojos, ka lietoju angļu valodu tik daudz, bet ir grūti no tā izvairīties, jo es pat domāju angliski (vnk gadījumā, ja kādam krīt uz nerviem) Vai tev vispār nebija lainarta, proti, pamats zīmējumam taču bija, vai ne? Es arī kaut ko tādu nopietnāku pamēģināšu, citādi pēdējā laikā es gluži vnk atstāju pamatzīmējumu pa virsu krāsojumam utt. Manuprāt, līniju neesamība noteikti piešķir lielāku atmosfēriskumu darbam. Also, ty, anti This post has been edited by FuschichO: Dec 18 2009, 11:07 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es arī domāju angliski (pārāk bieža sazināšanās ar ārzemniekiem dara savu), bet rakstot tomēr mēģinu atcerēties latviskos vārdus. Izņemot tad, kad man galīgi pie tūtes. C:
Nā, nebija gan. Apmēram šitā viņš izskatījās sākumā, nekā cita apakšā nebija: ![]() (apmēram, jo man vairs sākotnējā iesākuma nav) Nākamreiz gan noteikti likšu pamatā līnijainu skici kaut kādu, citādāk es baidos, ka kaut ko kustīgāku savādāk būtu pagrūti uzzīmēt |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Tavs pedejais darbs ir tiiri feins.
Man laikam ta tik liekas, bet ir diezgan lidziga meitenei no vienas animes, jeb precizak lelei(dzivai ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Tavs pedejais darbs ir tiiri feins. Man laikam ta tik liekas, bet ir diezgan lidziga meitenei no vienas animes, jeb precizak lelei(dzivai ![]() Ahh, man šķiet es zinu, par ko tu runā... ![]() Nja, zīmējot pat prātā neienāca, bet, ka tā skatās... Tā lūk tās lietas prātā nosēžās. :C |
DarkDevilCat |
![]()
|
Tavs pedejais darbs ir tiiri feins. Man laikam ta tik liekas, bet ir diezgan lidziga meitenei no vienas animes, jeb precizak lelei(dzivai ![]() Ahh, man šķiet es zinu, par ko tu runā... ![]() Nja, zīmējot pat prātā neienāca, bet, ka tā skatās... Tā lūk tās lietas prātā nosēžās. :C mhm ![]() man pec izskata vina patik, bet pec uzvedibas ne. ![]() a tas ari tavs zimejums? ![]() uh nvm ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Das ist zō kyūt!
Un jā, you did it right - sejas izteiksmes ir super ;D Paldies! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() Dragonage chibiki!!!! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Dragon Age, motherducker. Tas vairāk par visu priecē sirdi :]
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:15 |