![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, viņa.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Uz DFC saprotams tas neattiecās. C:
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Ko pie velna es uzzīmēju? ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
izkususi galva no kuras aug spalva?
EDIT: nice lens flare ![]() This post has been edited by Sigfa: Jan 4 2010, 05:22 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
smagi ievainots grifindors, kurš izmisīgi centies noķert feniksu
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ko pie velna es uzzīmēju? ![]() Izmisušu, nepaēdušu zaķi. ;__; Smuki mati btw. :3 -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Smuki mati btw. :3 + Mati izskatās kā normālam zīmējumam, ne animes. Ja roka būtu tāda pati, neticētu, ka Kikyou. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Tiku pie jaunas spēļmantiņas - kopikiem.
![]() Daudzās vietās galīgi sašmulējos, bet tas jau tik otrais izmēģinājums bija (pirmais bij Augustā, bet tad es tā atturīgi, jo tie nebija manējie un negribās tak cita izejmateriālus iztērēt tā kā tāda cūka). ō_ō Tā kā šķiet būs arī man iemesls uz papīra biežāk zīmēt tagad. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Oh yays. ^^
Kā tev tīk ar viņiem visp ņemties? Par zīmējumu - tā jaka/blūze liekas baigi uzpūsta un mēģini novaldīt krāsas, lai līnijām pāri neplūst. =D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Saldējums ir mazohists, jo ir laimīgas, ka tiek apēsts OuO.
Acis un mati ir smuki, bet pufīgā jaka dīvaina, vismaz priekš manis. Marķierus pasūtīji internetā, vai beidzot tos pārdod šeit *ilgpilna cerība*? -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man gan blūze liekas normāla un jā- tas bija Tigras acu zīmēšanas skillz, kas man patika.
Kāds var paskaidrot ar ko tehniski tie markeri atšķiras no flomjiem? Viņi līdzinās ūdenskrāsām? Vai tieši otrādi- ir sedzoši? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:13 |