![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
![]() Nu kaut vai viņiem ir vairāk krāsu, lai tu varētu piemēram smuki izkrāsot ādu. Lai kāds cits paskaidro. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā... a varbūt jaka, spriežot pēc piedurknēm
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oh yays. ^^ Kā tev tīk ar viņiem visp ņemties? Par zīmējumu - tā jaka/blūze liekas baigi uzpūsta un mēģini novaldīt krāsas, lai līnijām pāri neplūst. =D Tā nav blūze, tā ir pufaika lol. Un tīk jau ļoti! Man vispār ar flomīšiem kā tādiem ļoti patīk (jo viņi netek, tāpat kā zīmuļi, hehe), bet ar šiem pavisam labi, jo grūtāk sabojāt netīšām. Kāds var paskaidrot ar ko tehniski tie markeri atšķiras no flomjiem? Viņi līdzinās ūdenskrāsām? Vai tieši otrādi- ir sedzoši? 1. Ļoooooooti daudz nopērkami krāsu toņi 2. Kad izbeidzās, var vēlreiz uzpildīt 3. Ir iespējams krāsas pludināt nedaudz, tā lai labāk draudzējās. 4. Nepārklājās tā kā parasti flomji (ar parastajiem jākrāso baigi uzmanīgi, savādāk krāsas pārklāsies un viss izskatīsies pēc nelīdzenas kakas. x_x) 5. Vispār baigi viegli un patīkami ar viņiem strādāt! Un gan jau ir vēl kas, ko aizmirsu. Marķierus pasūtīji internetā, vai beidzot tos pārdod šeit *ilgpilna cerība*? Nepirku pats. Tie man no manas ASV ģimenes uz Ziemassvētkiem. Paciņa gan iesprūda pastā un saņēmu tik šodien, bet labāk vēlu nekā nekad! This post has been edited by Kikyou: Jan 11 2010, 23:27 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Cik krāsiņas tev atsūtīja? :3
Izkatās baaaigi smukii, gribās aizbraukt pie tevis pamēģināt, varbūt būs jāpasūta kādi man arī? ^^ Nesen internetā redzēju vienu vietu, kur var labi pasūtīt. :3 This post has been edited by Tigra2: Jan 13 2010, 15:49 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Divdesmit četras.
Man tev bail dot, jo tu esi izēdājs! >:C |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man tev bail dot, jo tu esi izēdājs! >:C Aaaw, nu tad mēs varbūt varam sarunāt, ka zīmēšu uz 10X10 cm maziņa papīrīša? Jā, jā, ko tur liegties, esmu izēdājs ![]() -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
AAAAA! tev ir kopiks????? O_O kur dabuji? kur dabuji? cik es skatiijos tie ir baigi daargi
![]() This post has been edited by Janots: Jan 14 2010, 15:32 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Kikyou |
![]()
|
|
Kikyou |
![]()
|
Tōoooooooohōoooooooooo.
Upurē piedurkni, izdari sitietnu! ![]() 3.5h Edit: Pamanīju, ka aizmirsu pāris sīkumus uzzīmēt. ō_ō Izlabots. This post has been edited by Kikyou: Jan 16 2010, 07:48 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tev dereetu kaadreiz ierakstiit un uztaisiit speedup video, kaa tu ziimee... Domaaju, ka nebuutu vieniigais sajuusmaa.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
mana konstruktīvā un noderīgā kritika:
viii! viss spīd un laistās~ un Reimu feini mati! nu labi.tā pat nebija kritika >_> |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tev dereetu kaadreiz ierakstiit un uztaisiit speedup video, kaa tu ziimee... Domaaju, ka nebuutu vieniigais sajuusmaa. +1 šim. Man pavisam noteikti interesētu. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
![]()
|
Nezinu, vai no tā kas iznāks, jo, cik es zinu, tas visai normāli velkot datoru un mans jau tā ir samērā lēns.
Plus, nezinu, kā to dara. ō_ō mana konstruktīvā un noderīgā kritika: viii! viss spīd un laistās~ un Reimu feini mati! nu labi.tā pat nebija kritika >_> Kāpēc tu vienmēr esi tik nenormāli skarba?! ;_; |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Ufu, ufu, ufufufu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 17:22 |